Makoisat unet Helsingissä

lifestyle, matkailu
3 kommenttia

Huh miten ihanaa, että meille tarjottiin yöpyminen Helsingin reissullamme Sokos Hotel Originalissa. Hotelli sijaitsee aivan ostoskeskus Kluuvin vieressä, Kaisaniemen metropysäkki on viereisellä kadulla ja hotellilta kipaisee supernopsaa lempparikauppoihin. Vaikka hotelli on ihan keskustassa, ei yöpyminen ole kohtuuttoman hintaista – yhden hengen huoneet alkaen 71€ ja kahden hengen kahden yön reissut alkaen 82€ /yö. Joskus omppuhotellit maksaa saman verran, joten mieluummin maksaa sellaisessa tapauksessa vaikka pikkuisen enemmän isommasta huoneesta ja aamupalasta. Ja meillä oli kylpyammekin meidän huoneessa! ♥

Hotelleissa parasta on upottavat sängyt. En tajua, mutta nukun hotelleissa poikkeuksellisen hyvin, ihan aina. Varmaan se johtuu myös siitä, että hotelleissa nukkuu reissussa jolloin päivät ovat täynnä tekemistä ja illalla on uupunut olo, mutta kyllä noissa sängyissäkin on sitä jotain. Ja puhtaat valkoiset lakanat, ah.

Leveät ikkunalaudat<3

Kluuvi-ostoskeskuksen sisäänkäynti on suoraan hotellin ovia vastapäätä. Kätsyä, käytiin mm. hakemassa syömistä minijääkaappiin tuolta.

Ja kävin tietty lähellä sijaitsevassa COS:ssa sovittelemassa mekkoja myöskin… Tähänhän mä sitten päädyinkin.

Pr-toimistolta saatu viini. Pakko sanoa että oli mun makuuni liian erikoista :-D Kukkainen lienee siis kuvaus josta pidän vain valkkareihin liittyen….

Hengailin molemmat aamut tuossa ihanan pehmeässä kylpytakissa. Aloin haaveilla samanlaisesta tänne kotiinkin…

Ja hotelliaamupala. Reissussa nautin eniten siitä, että mun ei tarvitse tehdä itse yhtään mitään arkista – ei laittaa ruokaa, ei siivota. Arkena nuo asiat ovat kyllä kivoja, siivoaminen ja ruuanlaitto on jopa terapeuttista, mutta reissussa on parasta kun ei tarvitse suunnitella moisia tai nähdä vaivaa. Sokos Hotel Originalin aamupala oli monipuolinen, pluspisteitä tummapaahtoisesta kahvista!

Hiih, siinäpä meitsi. Melkoisen nätti tuo hotellihuone, eikö vaan?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Huoh,tätä jatkuvaa mainostamista…tuokin ihan tavallinen perushotelli.

    1. Enhän mä ole mitään muuta väittänytkään? :-) hotellissa majottuminen sen sijaan tuntuu aina luksukselta, oli hotelli millainen vain!