Muotikirppis-viikonlopun tärpit!

lifestyle, muoti
9 kommenttia

HUH, se on IHAN just täällä! Kuten kolleegani Mandi oli tänään facebookiin päivittänyt, nyt on kyllä paras aika vuodesta. Ootteko huomanneet miten ihanaa säätä on luvattu viikonlopuksi? Ihan täydellistä!! Ensin lauantaina kirppistellään kivoja lastenvaatteita ja tarvikkeita ja sunnnuntaina on se vuoden odotetuin, superupee Muotikirppis!! Koska paikalle tulee varmasti ensikertalaisia, ajattelin jakaa pari viime vuonna hyväksi havaittua juttuja ja nostaa parit lempparijutut esille. 

♥ Viime vuonna tyylikkäät tyypit tulivat jonottamaan jo klo 10 aikaan Pakkahuoneen edustalle. Jono venyi parhaimmillaan Yliopistonkadun risteykselle, mutta kun ovet avattiin, pääsi sisälle rivakasti. Pakkahuone vetää useita satoja ihmisiä kerralla, vaikka se olisi täynnä myyntipöytiä. Tänä vuonna 200 ensimmäistä Muotikirppis-kävijää saa aivan törkeän upean goodiebagin ja MiniMuotikirppiksen puolella 100 ensimmäistä!! Katsokaas miltä merkeiltä olemme saaneet teille ihania ylläreitä: 

MiniMuotikirppiksen goodiebageista löytyy vaikka mitä mahtavaa koko perheelle. 

Oon bloggaajana vastaanottanut monia monia goodiebageja, joten voin
rehellisesti sanoa, että tämän sisältö voittaa useimmat. ;-)
Kantsii tulla jonottamaan!!

 

Varaa mukaasi käteistä, olit sitten myyjä tai shoppailija! Lähimmät pankkiautomaatit ovat Tullintorin kauppakeskuksessa, Asematunnelissa ja Tammelan Osuuspankin kulmalla. Ota mukaasi myös pientä rahaa – vaihtorahat loppuu nopeasti jos kaikki maksavat 20€ seteleillä.

 

 

 ♥ Tai maksa Mobilepay:lla, Danske Bankin mobiilisovelluksella, jos kaupan molemmilta osapuolilta löytyy kyseinen sovellus. Mobilepaylla voi siirtää helposti rahaa toisella pankista riippumatta, ilman että täytyy muistaa pankkitilitunnuksia tai näpytellä salasanoja ja avainlukuja. Raha siirtyy kuin tekstiviesti, mutta on yhtä turvallinen kuin pankkikortti, sillä käytät maksun hyväksymiseen itse määräämääsi salasanaa. Kantsii tutustua sovellukseen TÄÄLLÄ  ja miettiä, olisko tässä hyvä tapa maksaa kirppisjuttuja! Omat testikokemukseni ovat olleet todella postiiviset, niistä lisää TÄÄLLÄ. Mun kirppispöydällä voi maksaa ostokset Mobilepayn avulla!

Kannattaa tutustua sovellukseen jo ennen kirppispäivää, ettei mene aikaa sen latailuun Pakkahuoneella. Sovellus on tietysti ilmainen. Sunnuntain Muotikirppikseltä löytyy Mobilepayn piste, josta saat lisätietoa itse sovelluksesta. 

♥ Olette kyselleet viime aikoina paljon siitä, millä kameralla kuvaan. Sehän on tietysti Olympuksen PEN e-p5! Ja koska Olympus löytyy sekä MiniMuotikirppikseltä että Muotikirppikseltä, kantsii käydä kyselemässä kameroista ja objektiiveista asiantuntijoilta paikan päällä. MiniMuotikirppiksellä on myös luvassa ihan mieletön kilpailu! Voit kuvauttaa itsesi MiniMuotikirppis-tunnelmissa Olympuksen pisteellä. Kuvat ladataan facebookiin ja eniten tykkäyksiä kuvalleen saanut voittaa itselleen Olympuksen PEN mini E-PM2:n!!!! Aika sairaan siistiä, suosittelen osallistumaan :-D Meidän Muotikirppis-tytötkin aikovat kuulemma mennä kuvauttamaan itsensä, hahaa!

Lisäksi MiniMuotikirppikseltä ja Muotikirppikseltä saa alennuskoodin, jolla saa -30% Olympus Shopin tuotteista!!!!!!!!!!!! Myös Outlet-osastolta saa -30% jo alennetuista hinnoista, eli esim.  PEN Lite E-PL3 KITin vuoden takuulla saa alle 200€:lla. Huhhhuh!!

 

♥ Me pidetään Lauran kanssa Plastic Cameras -pistettä sekä MiniMuotikirppiksellä että Muotikirppiksellä! Saa tulla kyselemään vinkkejä esim. filmin asennukseen, siihen mikä ois paras kamera mihinkin tilanteeseen ja kuulemaan mitä kameroita otetaan valikoimaan kesän aikana ;-) MiniMuotikirppiksellä olen itse varmemmin Plasticin pisteellä, Muotikirppiksellähän olen myymässä vaatekaappini aarteita. Meille tuli JUST tänään lähetys Japanista, joten uutuuksia myynnissä ja esittelyssä pisteellä! Meillä käy myös kortti maksuvälineenä. 

♥ Mun lemppari NAFHA on myös myymässä ja testauttamassa laadukasta luonnonkosmetiikkaa sekä MiniMuotikirppis- että Muotikirppis-kävijöillä. Kaikki NAFHAn tuotteet ovat tapahtuman ajan tarjouksessa ”Osta 3 maksa 2!” Aika huikea tilaisuus taas päästä testaamaan luonnollisempaa kosmetiikkaa.

Kaikki tapahtumien yhteistyökumppanit löydätte Muotikirppiksen nettisivuilta. Huuhhhuh, sit kun vielä keksis mitä laittaa päälle?!?? Viikonloppuna kirppistellään murut! ;–)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tapahtuman sivuilla näyttää olevan virhe?

  Etusivulla minimuotikirppiksen mainoksessa lukee sen kellonaikana 11-16, mutta ”mistä on kyse” -linkin takaa löydettävä aika on ”MiniMuotikirppis lauantaina 17.5.2014 klo 11-15”. Aika 11-16 löytyi vielä muualtakin.

  Sama juttu muotikirppiksen kanssa.
  ”Muotikirppis sunnuntaina 18.5.2014 klo 11-15″
  ja

  Muotikirppis

  Sunnuntaina 18.5.2014 klo 11-16″

  Kumpi loppumisajoista on oikea, 16?

  1. Fuuuuckk, sinne on nyt kyllä päässyt lipsahdus, ääääää!!! Hyvä kun sanoit!!! Tapahtumat ovat molempina päivinä 11-16. Kiitos kun infosit, en tajua miten ei olla huomattu moista.

 2. Voi hitsi, olis ollu niin hauskaa tulla viikonloppuiselle Tampere-visiitille tonne! Mun loma alkaa kuitenkin vasta maanantaina, höh :-(

 3. Voi hitsi kun en itse pääse paikalle, kuulostaa niin kivalta kaikki! Onkohan Japanista juuri tulleet kamerat pian tilattavissa myös nettikaupasta? ;)

  1. On varmaan jos Laura ei myynyt niitä tänään loppuun!! :’—D

 4. Harmi kun en itse pääse paikalle, kuulostaa niin kivalta kaikki! Onkohan Japanista juuri tulleet kamerat pian tilattavissa myös nettikaupasta? :)

 5. Eiiih! Unohdin Muotikirppiksen ihan täysin, vaikka olin kirjottanut sen kalenteriini jo aikoja sitten :( Syytän kyllä tota aurinkoa…