Fiiliksissä

muoti
11 kommenttia

Aaaaaah, eilinen MiniMuotikirppis oli aivan sairaan onnistunut – alun ruuhkan jälkeen jengin määrä tasottui ja rattaiden kanssa oli helpompi liikkua :-) Jono kiersi Tullintorille asti ja myyjät tuntuivat olevan todella tyytyväisiä. Oon niin iloinen ja ylpeä meidän tiimistä – voisin ehkä myöhemmin kertoa mikä katastrofi meitä odotti aamulla kun pääsimme Pakkahuoneelle tekemään järjestelyjä….. nyt en ehdi, pitää kiirehtiä laittamaan omaa myyntipöytää kuntoon Muotikirppistä varten! 

Tässä meitsi eilen aika tosi onnellisena:

Dress – Asos, Leather jacket – H&M (20€!!!!!!! en vieläkään usko), suede bag – Asos, flats – Mango 

Viihdyin tässä asussa ihan älyttömän hyvin. En voi sille mitään, että musta on mun lempiväri, sisäinen gootti riehuu vaikka ois kuinka lämmin. Muut vetelee pastelleissa ja kirkkaissa väreissä niin meitsi pitäytyy mustassa….. Mutta hei beibit, PIAN nähdään – enää reilu tunti ja pääsette kirppistelemään! 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ah toi mekko<3 muistan kun näin sen joskus sun yllä, ja si päivitin vaan asoksen sivuja et koska omaa kokoa tosta tulis lisää. sain sen sit lopulta alesta kympillä, aivan ihana!!

  1. Voii eikä, vähänkö sulla kävi tuuri!!!:–D tää on aivan täydellinen, niin yksinkertainen mut silti spessu. JES,mahtavaa siis!

 2. Ida oot kyllä oikee päivän piristys! Ihana, että some- ja pärstäpainotteisessa maailmassa löytyy vielä noin pirtsakoita luonnonkauniita ihmisiä, jotka hurmaa olemuksellaan olematta viidakon tähtöset -pinnallisuusluokkaa :–) onnellisuus näkyy kyllä naamasta ja tekee ihmisestä monta kertaa näpsäkämmän kuin ykskään meikkipaletti :–)

  oot huippu!

  1. Voi eiiiii, liikkis!!! :’–))) hoohoo joo, mä kyllä kannatan luonnollista kauneutta forever, oon sitä mieltä että ihan kuka vaan näyttää kauniilta onnellisena ja että kaikki näyttää kauniimmilta ilman törkeää meikkikerrosta. Jihuu!

 3. Molemmat kirppikset oli tosi onnistuneita! Oot jotenki tosi sympaattisen oloinen tyyppi, niin luonnossa kuin blogissakin :)

  1. Voi ihana, kiitos, kauniisti sanottu! :’–) olipa kiva nähdä sutkin ja ihanaa että molemmat tapahtumat olivat mieleiset. Hihii!