Pitkästä aikaa teatterissa

lifestyle, muoti
4 kommenttia

Huh mikä viikonloppu takana! On aika levoton ja haikee olo. Ei tee vielä mieli alottaa mitään uusia projekteja (esim. opinnäytetyö, ääks) kun tuntuu niin kummalliselta että koko vuoden suurin projekti on nyt ohi. Viikonloppu oli aivan mieletön – siitä lisää kun olen jaksanjut käydä läpi kuvat ja rauhoittua vielä hetken. :-) Nyt kuitenkin muita juttuja! Huomasin että mullahan olis vielä Berliini-juttujakin jaettavana – ensin kuitenkin Tampere-juttua.

Oltiin pari viikkoa sitten Taavin kanssa Tampereen Työväen Teatterilla katsomassa Mielensäpahoittaja ja poika – pitkästä aikaa teatterissa! En muista koska olen viimeksi käynyt, varmaankin pari vuotta sitten? Sain liput  suloiselta Jenniltä, joka on töissä TTT:llä graafisena suunnittelijana.

Meitsin teatteri-look. Varmaan aika tuttuja vaatteita, eivät taida pahemmin esittelyjä kaivata.  

Teatterissa käyminen on mukavaa. Saa pukeutua siistimmin ja nauttia teatteri-kokemuksesta, joka on kuitenkin ihan erilainen, mitä esimerkiksi käynti elokuvateatterissa. Mielensäpahoittaja ja poika oli mainio – olen lukenut ainakin ensimmäisen Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja-kirjoista. Kirjan fiilis ja henkilöhahmot oli saatu tuotua mainosti teatteriksi, esitys oli uskollinen kirjalle ja moni kohta nauratti ääneen. Suosittelen siis! Ja suosittelen teatteria ihan ylipäätänsäkin – kiva lahjaidea myöskin, sillä tuntuu että harvan tulee mentyä teatteriin oma-aloitteisesti vaikka siitä nauttiikin. 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Älä muuta sano! :-D mikä siinä on ettei sitä muista vaihtoehtona ikinä!?