Kesän helpoin vaate: lappuhaalarit

muoti
18 kommenttia

Lappuhaalarit on musta ihan hirvittävän hauskat, jotenkin tosi symppikset ja tyylikkäät samaan aikaan. Oon ilokseni bongaillut lappuhaalareita tänä keväänä monestakin paikasta ja ne itselle sopivimmatkin löytyivät vihdoin, Berliinin reissulta Monkista. Ennen näitä omistin lappuhaalarihameen viimeksi ysiluokalla ja ai vitsit miten paljon tykkäsinkin siitä. 

Dungarees – Monki / cropped top – Asos / shoes –  VAMOS (gifted) / leather bag – & Other Stories 

Oon salakavalasti alkanut haaveilla tummemmista hiuksista. Mistähän tää nyt oikein tulee?! Jakauksen paikkaa vaihtamalla hiukset saa heti näyttämää eriltä ja musta tuntuu, että kun jakaus on keskellä, näyttää koko kuontalo aavistuksen tummemmalta. Mä en oo värjännyt hiuksia 2010 kevään jälkeen, joten ajatus värjäämisestä tuntuu tosi etäiseltä, vaikka tummemmat kutrit kiinnostaisikin. Kääntyisin kyllä ihan varmasti Lumon Tiinan puoleen ja testaisin luonnollisempaa tapaa värjätä hiukset, eli hennaa. Saas nyt nähdä, veikkaan että nämä haaveet häviävät kun alan tosissani miettiä tätä neljän vuoden oma väri takaisin -kasvatusoperaatiota :-D 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Voi ihana!!!! Mulla kans lappuhaalari ostoslistalla, vielä ei oo sopivaa löytynyt! Taidan etsiä Monkista :—)

 2. Voi itku miten söpöt! Mäkin oon etsinyt moisia, olisivat täydelliset kesäksi ja syksyllä sit sukkisten kaa!

 3. Aivan ihastuttavat noi lappuhaalarit!! :-) ja toi eka kuva on varsin kiva.

 4. voi noi pöksyt on aivan ihanat! lappuhaalarit on mulle asu jossa tekee mieli vaan rymytä joka paikassa. tarvitsen ehkä uudet! luulin jo tänään sun instagramista että oot värjännyt hiukset :-)

  1. no älä muuta sano! festaripökät! ja hohooo joo, filtteri tummentaa ja se että kuva on otettu illalla just ennen auringonlaskua, mut tummat kyllä kiinnostais….

 5. Söpikset haalarit! hih, mä pengoin muuton yhteydessä taas vähän vaatekaappeja porukoilla ja löysin sieltä ehkä 6-7v vanhat farkkuhaalarishortsit, täytyy ottaa ne käyttöön kun kerta ovat nyt taas niin trendikkäät :D Mietin, miks en oo niitä oikeen käyttäny vuosiin ja totesin, että lahkeet oli vähän hassut, sellaset napeilla kiristettävät joten eilen jo saksin lahkeista kaistaleet irti ja nyt vaan oottelen lämmintä ja aurinkoista kesäpäivää, että voin ottaa pöksyt käyttöön :D

  Blööh itelläki olis kova himotus tehä jtn hiuksille, vaaleempi kuontalo houkuttais tällä hetkellä, mut en myöskään raaskis tästä omasta väristä luopua.. Edellinen värjäys taitaa olla vuodelta 2011. Mutta jotain kivaa pitäis keksiä, kun vaan tietäis että mitä :D

  1. Uuu, ota ihmeessä käyttöön! Parasta onkin tehdä löytöjä omista varastoista, juhuu! :-)

   Ja heiiii jep, i feeeel uuuu. Raitojakin vois varmaan joo ottaa mutta tummat raidat kuulostaa vähän epäilyttävältä jotenkin.. :D että sit mieluummin koko pää tummaksi. En tiä! ÄÄÄÄ!

 6. mulla oli kutosella onlyn vihreä maastokuvioinen lappuhaalarihame. ei hitsi, välillä harmittaa, että heitin sen kirpparille :–D

  1. EIKÄ!!!!!! :-D hitto, pitäis aina säästää kaikki koska kummiskin muoti kiertää silleen että niistä innostuu uusiks!!

 7. aivan ihanat lappupökät! mulla oli kans samoihin aikoihin, eli siis kasiluokallani ton tyyliset :-D hmm mä näyttäisin kyllä ehkä edelleen vähän liikaa vauvalta tommosissa, mut sulla toimii!!
  ps. mä luovutin parin vuoden oman värin kasvatuksen jälkeen ja vetäsin takaisin blondiksi tossa keväällä. eikä kaduta! ihanaa etten oo enää harmaapää :-D ja kampaaja osasi laittaa niin hyvän sävyn, että juurikasvukin alkaa vaivata vasta monen kuukauden päästä värjäyksestä!

  1. Mäkin näytän vauvalta, mutta ei se haittaa!! :—D

   Oohh ihana, kiva kuulla tommonenkin miete kun tuntuu että nykyisin niin moni on ylpeenä omasta väristään että värjäilystä on tullut ihan outo juttu jossain piireissä. Vitsit mä en kyllä tiiä mitä tekisin, koska ei mulla todellakaan oo varaa värjätä hiuksia usein mutta mutta……