Lemppariasu

muoti
6 kommenttia

Jihuu, tässä pitkästä aikaa semmoinen asu jossa tunsin oloni tosi omaksi ja jota fiilistelin myös kuvista jälkikäteen. Blogiin tulee talletettua useita asuja, myös sellaisia jotka eivät yllä omiksi suosikeiksi, joten tuntuu tarpeelliselta mainita että tästä minä todella tykkäsin. Omia asujakin on ihan hauska joskus selata ja hoksata asuyhdistelmiä jotka on unohtanut ja toisaalta myöskin huomata oma kehitys ja omien mieltymysten muuttuminen. 

jacket – 2nd hand / blouse – Monki / leather skirt – 2nd hand /
boots – Vagabond / earrings – Poola Kataryna, Yalo.fi (gifted) 

Toisaalta mulla tais myös olla ihan hyvä hiuspäivä tuolloin. Nuo puolinutturat ja -ponnarit on yhä mun makuun, vaikka pitkien hiusten pitäminen auki onkin välillä yhtä tuskaa. Nää menee takkuun samantien…..

Ei ollut mikään lämpöinen päivä kun vetäsin sukkikset jalkaan – en tajua miten kukaan ei ollut ostanut noita, löysin noi pilkkusukkikset jostain Seppälän alekorista ihan törkeän halvalla. Pilkkusukkikset taitaa olla kyllä mun juttu, jostain syystä hiplailen noita aina kaupoissa edellisten hajottua ja mulla on ihmeellinen kyky löytää alekoreista aina kaikki söpöt pilkkusukkikset, hohoo. Tarpeellinen taito. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. ää, ihana valo näissä kuvissa. oot niin kaunis tossa kolmannessa. xx jusseja teillekin heips sinne!

    1. voii ihana satu! :-* superihanaa juhannusta, syökää ja nauttikaa olosta! pus!!