Helppo linssipata

ruoka
7 kommenttia

Linssit ja pavut ovat sekä terveellisiä, proteiinipitoisia että edullisia. Säilyvät kaapissa kauan ja ovat helppo valmistaa. Täydellistä arkiruokaa siis! Päädyin testaamaan Pajun jumalten ruokaa koska se kuulosti herkulta ja kaapista löytyi kaikki raaka-aineet korianteria ja juustokuminaa lukuunottamatta. Hitsit, juustokuminaa pitäs kyllä muistaa ostaa maustekaappiin joku kerta!

Testasin blogin kautta saatuja speltti-snackseja keitossa krutonkien tapaan, hyvin sopivat! Høkerensin hetki sitten lanseeraamat luomuspeltti-snacksit ovat sellaisenaan vähän mauttomia, mutta juustojen tai dippien kanssa mainioita korvikkeita suolakekseille ja vastaaville. 

Linssipata menee tällaisenaan tai sitten vaikka riisin, kvinoan tai spelttihelmien kera. Tuoreet yrtit kruunaavat, ah! Mulla on ollut viime aikoina tuuria kun oon löytänyt niin mahdottoman hyviä basilikapuskia ja oon saanut pidettyä ne hengissä. 

Ja vihdoin, siiiiis vihdoin löysin kasvisliemijauheen jossa ei ole esim. palmuöljyä! Täydellistä että tuote on lisäksi kotimainen ja luomutuotantoa. Maistui mainiolta ainakin tässä padassa :-) Olen oikeasti ikuisuuden etsinyt hyvää kasvisliemijauhetta tai -kuutioita löytämättä mitään, minkä tuoteseloste miellyttäisi. Palmuöljy ei ole varsinaisesti se eettisin valinta eikä muutenkaan terveellisin öljy. Se kuitenkin pysyy kovana huoneenlämmössäkin, joten tästä syystä ei ilmeisesti käytetä esimerkiksi kookosöljyä, joka sulaa lämpimässä huoneessa. Tätä saa Runsaudensarvesta.

Testatkaa ihmeessä linssimuhennosta Pajun ohjeella jos ette vielä oo! Täydellistä ruokaa tämmöisiin viileisiin päiviin.

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. No se kyllä vaikuttaa tosi hyvältä ekan käyttökerran perusteella! Ilahduin tuoteselosteesta ja kotimaisuudesta, mainioo! Ja hei kiitos vinkistä, pitää tsekata!!