PINS!

lifestyle
12 kommenttia

*Yhteistyössä Suomen lähikauppa Oy

Kyselin teidän fiiliksiä uudesta Suomen lähikauppojen lanseeraamasta PINS-systeemistä aiemmin ja pohdiskelin tuolloin, tulisiko kortti korvaamaan muut bonuskorttini arkikäytössä. Noh, miten onkaan käynyt?

Tämä kortti on toistaiseksi ollut käytössä aika vähän, mutta se johtuu siitä, että sain sen vasta viikko sitten – on vissiin joku muukin tilannut saman kortin. Olisi oikeasti hauska nähdä miten paljon pinssejä rupeaa kertymään viikoittaisista Siwa ja Valintatalo -ostoksista sekä nettishoppailusta. Esimerkiksi viime uuden vuoden olimme Lontoossa ja yövyimme hotellissa, jonka buukkaamisesta olisi voinut kerryttää pinssejä jos systeemi olisi lanseerattu aiemmin. Myös esim. Asokselta shoppaillessa saa pinssejä. Tuntuu, että joka paikassa on kyllä mainostettu kyseistä bonus-järjestelmää, mutta vitsit että toivoisin muidenkin yritysten lähtevän tähän mukaan, jotta tästä olis mullekin kunnolla hyötyä. Esim. Punnitse&Säästä, Ruohonjuuri? Mun tarvis kyllä jossain vaiheessa sijoittaa kannettavaan tietokoneeseen sekä uuteen tietsikan hiireen, joten veikkaan että sitten pinssejä kertyy kunnolla jos asioin Verkkokauppa.com:ssa (jossa olen asioinut muutenkin paljon kattavan valikoiman takia). Pitänee siis toivoa että tulee joku hyvä tarjous,  jolloin PINS-korttia näyttämällä saa vaikka jonkun kivan alen tuolla asioidessaan.

Eniten olen tähän asti ilahtunut kauppakohtaisista PINS-tarjouksista, jolloin korttia näyttämällä saa samantien alennuksen jostain tuotteesta tms. Musta olis muutenkin kaikista kivointa saada alennus suoraan kassalla – niinhän voin toki tätä korttia hyödyntääkin siinä vaiheessa kun pinssejä on kertynyt tarpeeksi. Saas nähdä miten niitä alkaa nyt kertyä, kun saan kortin aktiiviseen käyttöön. Pakko sanoa, että PINS-kortti on kyllä hienoin mun bonuskorteista :-D Tarjouksetkin erottaa selkeästi kaupassa, ihanaa ettei kaiken tarvitse olla punakeltaista ja räiskyvää kun puhutaan tarjouksista. Ootteko te tilanneet PINS-kortin käyttöönne?

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. onhan toi ihan kätevä, mutta tilatessani ison satsin kirjoja cdon.fi:stä, kukaan ei kysynyt haluanko kerryttää pinssejäni!
  ihmiset ovat sen verran laiskoja ottamaan asioista selvää. infon pitää tyyliin olla telkkarimainoksessa tai muuten jää paitsi. sama koskee minua.

  1. No ohops, totta!!! ärsyttävää jos nettikauppa ei kysy sitä erikseen, hmphh!!

 2. heiiii osaatko sanoa, että jos tilaa vaikka asokselta niin onko mahdollista saada tilauksesta ostohyvitystä JA pinssejä? :DD

  1. No eeeei kun vaan jommankumman palvelun kautta voi mennä sinne sivuille! :–z

 3. Tykkäsin blogistasi paljon enemmän silloin, kun tyyliin vähintään joka toinen postaus ei ollut näitä yhteistyöjuttuja. :-(

  1. Höööh! Tiedän kyllä että nyt on ollut melkoinen suma yhteistyöjuttuja, joita ei oo voinut ajoittaa pidemmälle aikavälille. Musta ne on kuitenkin jokainen ollut sen arvoisia, mutta ymmärrän että niitä on ollut nyt kerralla paljon!

 4. Minäpä vastaan, että vain toinen on mahdollinen, sillä bonukset kertyvät siirtymällä ostopaikkaan hyvityksiä tarjoavan sivuston kautta (Ostohyvitys tai Pins). Eli ei kerry :/

 5. Hyvä kun muistutit tästä, meinaan olen Siwa-täti enkä ole vieläkään aktivoinut PINS-korttiani… hupsis. Heti kun pääsen kotiin töistä tai vietän vapaapäivää, niin suljen kaikki Lähikauppa-jutut pinsseineen pois päästäni, mutta nyt hitto vie aktivoin tuon kortin! :D Jos sitä vaikka joskus hyödyntäisikin.

  1. Hahaha EIHÄN :—D hohohoo! Luulis että se vois olla kaupantädille varsinkin ihan ok, jos saa jotain henksualeja päälle tms.

 6. Mulla on vähän kaksinainen fiilis kaikista tällaisista etukorteista (plussa, s-kortti, pins, mitä näitä nyt on). Korttisysteemi kun ei ole ilmainen ylläpitää, ja sen kustannukset näkyvät suoraan ruuan hinnoissa ja kuluttajan kukkarolla. Satunnaiset tarjoukset ja pistetilin kartuttaminen ovat pieniä etuja siihen nähden, että yritys saa kallisarvoista tietoa kulutuskäyttäymisestäsi aina kun vilautat korttia kassalla. Tähän saakka olen silti käyttänyt esim. plussakorttia (aina silloin kun muistan, että omistan etukortin) sillä nyt kun kerran kyseinen järjestelmä on jo olemassa, niin voin kai siitä sitten hyötyä kun siitä kerran maksankin… Mutta jos saisin valita, maksaisin mieluummin ruuasta vähemmän ja olisin ilman tällaisia turhia etukortteja.

  1. No jep, oon samaa mieltä! Ei se todellakaan ole, asiakkaillehan voisi tarjota tuohon menevät summat tietty alena jos haluaisi, niinkuin Lidl tekee kun ruuan hinnat ovat automaattisesti halvemmat. Ymmärrän että etukorttisysteemit voi olla tärkeä osa markkinointia ketjulle, mutta kuluttaja ei ehkä koe hyötyvänsä siitä tarpeeksi?

   Eli siis samoilla linjoilla! Toki semmoiset kertatarjoukset korttia vilauttamalla tuntuu kivoilta verrattuna johonkin bonuskertymään mikä ei pienessä taloudessa konkretisoidu nopee…