MONEY, POWER & GLORY

musiikki
6 kommenttia

Ooaaah, nyt se on täällä, Lana Del Reyn uusin albumi! Ei näköjään ollut pelkoa siitä, että Lanasta olisi tullut yhden albumin ihme. Kuulostaa tutulta, välillä ärsyttävän tutulta, mutta kokonaisuus on kypsempi kuin ennen. Ultraviolence ei ehkä ole niin täynnä harkittuja radiohittejä mitä aiemmat levyt. Vaatinee vielä useita kuuntelukertoja, jotta omat lempparit alkaa selvitä. Siitä huolimatta listasin alle ne, jotka kolahti parilla ekalla kuuntelulla eniten. 

kuvat: x

Lana Del Rey – Ultraviolence-albumi

Brooklyn Baby
Sad Girl
Ultraviolence
Flipside
Florida Kilos

Joko ootte ehtineet fiilistellä? Albumi on jo Spotifyssä, joten jos ette oo kuunnelleet niin kuunnelkaa TÄÄLTÄ. Tykkään kokonaisfiiliksestä, mutta kaikki biisit eivät vielä aukea. Hmmm, jatkan kuuntelua. 


*translation:What’s your fav song? I like Brooklyn Baby & Flipside a lot. 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Eih, vieläkö tätä Lanaa :D Toivoin ettei tästä olisi enää kuulunut.. Jotenkin vaan puistattaa kaikki tässä, ai maha mittään.

    1. HOhohohoho niin hauska kommentti, ymmärrän tavallaan sua ihan täysin :–Ddd

  2. Mulla on sama tilanne meneillään, kuuntelen Lanan uutta levyä ja tutustun biiseihin. Ne on kyl yleensä just sellasia että vaatii useamman kuuntelukerran ennen kuin alkaa tykkäämään, sit se onkin rakkautta. :) täl hetkellä tykkään näistä: ultraviolence, juuri tuo money, Power, glory ja West Coast. Mun lemppari Lanan biisit on Kyl sellasia vanhoja julkaisemattomia kuten pawn shop Blues, Put me in a Movie ja prom Song.

    1. Niinpä!! Oon innoissani että tässä on jotain uuttakin mukana, eikä vaan samaa ”daddy daddyyyy cherry colaaaa red dress” -lanaa. UUU tiiän noista ennen julkaisemattomista kaks ekaa mut prom song ei kuulosta tutulta nimenä!!! Pitää googlaa >:-) je!

  3. Mullakin on vielä makusteluvaihe käynnissä, vielä ei ole oikein kolahtanut mikään kunnolla. Toisaalta en ensi kuulemalla pitänyt Ridestäkään (nykyinen lempibiisi), että ehkä oon vaan vähän hidas :D