MONEY, POWER & GLORY

/// musiikkiTags:

Ooaaah, nyt se on täällä, Lana Del Reyn uusin albumi! Ei näköjään ollut pelkoa siitä, että Lanasta olisi tullut yhden albumin ihme. Kuulostaa tutulta, välillä ärsyttävän tutulta, mutta kokonaisuus on kypsempi kuin ennen. Ultraviolence ei ehkä ole niin täynnä harkittuja radiohittejä mitä aiemmat levyt. Vaatinee vielä useita kuuntelukertoja, jotta omat lempparit alkaa selvitä. Siitä huolimatta listasin alle ne, jotka kolahti parilla ekalla kuuntelulla eniten. 

kuvat: x

Lana Del Rey – Ultraviolence-albumi

Brooklyn Baby
Sad Girl
Ultraviolence
Flipside
Florida Kilos

Joko ootte ehtineet fiilistellä? Albumi on jo Spotifyssä, joten jos ette oo kuunnelleet niin kuunnelkaa TÄÄLTÄ. Tykkään kokonaisfiiliksestä, mutta kaikki biisit eivät vielä aukea. Hmmm, jatkan kuuntelua. 


*translation:What’s your fav song? I like Brooklyn Baby & Flipside a lot. 

6 kommenttia

 1. Avatar kukka /// 17/06/2014 / 19:18:02

  Eih, vieläkö tätä Lanaa :D Toivoin ettei tästä olisi enää kuulunut.. Jotenkin vaan puistattaa kaikki tässä, ai maha mittään.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 17/06/2014 / 23:34:59

   HOhohohoho niin hauska kommentti, ymmärrän tavallaan sua ihan täysin :–Ddd

   Vastaa
 2. Avatar Hanna /// 17/06/2014 / 19:26:34

  Mulla on sama tilanne meneillään, kuuntelen Lanan uutta levyä ja tutustun biiseihin. Ne on kyl yleensä just sellasia että vaatii useamman kuuntelukerran ennen kuin alkaa tykkäämään, sit se onkin rakkautta. :) täl hetkellä tykkään näistä: ultraviolence, juuri tuo money, Power, glory ja West Coast. Mun lemppari Lanan biisit on Kyl sellasia vanhoja julkaisemattomia kuten pawn shop Blues, Put me in a Movie ja prom Song.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 17/06/2014 / 23:36:38

   Niinpä!! Oon innoissani että tässä on jotain uuttakin mukana, eikä vaan samaa ”daddy daddyyyy cherry colaaaa red dress” -lanaa. UUU tiiän noista ennen julkaisemattomista kaks ekaa mut prom song ei kuulosta tutulta nimenä!!! Pitää googlaa >:-) je!

   Vastaa
 3. Avatar Jaana /// 18/06/2014 / 20:42:20

  Mullakin on vielä makusteluvaihe käynnissä, vielä ei ole oikein kolahtanut mikään kunnolla. Toisaalta en ensi kuulemalla pitänyt Ridestäkään (nykyinen lempibiisi), että ehkä oon vaan vähän hidas :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/06/2014 / 01:30:26

   Noniiiiin! :-D on ihan ok olla hidas, makustellaan rauhassa!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.