YALO.FI – eettistä muotia ja kauneutta netistä

kauneus, luonnonkosmetiikka, muoti, vastuullinen muoti
14 kommenttia

*Yhteistyössä Yalo

Vitsit tätä Suomen kesää, keksin harmaista ja viileistä päivistä vain yhden hyvän puolen: pääsin korkkaamaan mun upouudet nahkahousut!! Mun Pinterestiä seuraavat tietävät takuulla, että nahkahousut ovat olleet mielessä jo jonkin aikaa, mutta en vaan oo meinannut löytää sopivia mistään. Monissa ketjuliikkeiden housuissa lahkeet ovat olleet ihan liian pitkät enkä periaatteesta tahtoisi viedä upouusia housuja suutarille tai ompelijalle lyhennettäväksi ja maksaa siitä vielä lisää. Lisäksi ketjuliikkeiden nahkahousujen kestävyys on mietittänyt. Mulla kävi tuuri, kun pääsin tekemään yhteistyötä eettistä muotia ja kauneutta tarjoavan nettikauppa Yalon kanssa. Valikoimasta löytyi meinaan täydelliset nahkahousut!

Nämä Betty Coltrane -nimiset nahkahousut on tehty mulle mun mittojen mukaan ja ne ovat Sanna Hopiavuoren käsialaa. Etuosa on kierrätettyä nahkaa (jee, pisteet kierrätyksestä, nahka on silti aivan ensiluokkaisessa kunnossa ja laadukkaan tuntuista) ja takaosa joustavaa polyesteriä, joten housuista on helppo tehdä istuvat ilman sovittelua. Mittoina annetaan vain lahkeen sisäpituus ja lantion ympärysmitta. Sain tilauksen noin viikossa tilauspäivästä, eli ei tarvinnut kauaa odotella mittatilaustyönä tehtyjä housuja. Voisi myös ajatella, että käsityönä tehtyjen housujen hinta nousee korkealle, mutta nyt puhutaan varsin kohtuullisesta hinnasta – 169€. Kaikki ketjuliikkeiden nahkahousut ovat olleet vähintään 130€, eli jos pienellä lisäsummalla saa eettisesti kierrätysnahasta valmistetut uniikit mittojen mukaan tehdyt housut, niin se pieni summa kantsii todellakin sijoittaa. 

Bonuksena hassu fakta: With Love Sanna Hopiavuori -merkin takana häärii mun entisen kirjekaverin äiti! Ihan huippua, Suomi on niin pieni maa :-D 

Leather jeans – With Love Sanna Hopiavuori (gifted) / T-shirt – Acne /
Wool coat – Muka va / boots – Vagabond / earrings – Poola Kataryna (gifted)

Valkkasin Yalon valikoimasta housujen lisäksi ihanat puiset korvikset Poola Katarynalta ja muutamat Kure Bazaarin kynsilakat. Nuo korvikset ovat täydelliset! Simppelit jutut miellyttää mua usein eniten, mutta tykkään siitä, että nämä ovat aika isot ja näkyvät vaikka yksinkertaiset ovatkin. Mustat hapsut valitsin käytännöllisyyden takia, ne erottuvat kivasti mun valkoista ihoa vasten ja sopivat takuulla kaikkeen. Pohdin kyllä myös nudeja ja liloja, tosi nättejä nekin.

Kure Bazaarin lakat ovat olleet tuttuja mm. kosmetiikkakuvauksista ja Lumosta. Kure Bazaarin lakkojen raaka-aineista jopa 85% on luonnollisia. Lakat on silti saatu kestäviksi ja nuo värit, hitsi ne ovat herkullisia. Tilasin Coquetten, Macaronin ja Khôlin, ekana kynsissä tietty tuota ihanaa oranssinpunaista Coquettea. 

Jotta pääsisitte shoppailemaan eettistä ja fiksua muotia ja kosmetiikkaa, saatte alekoodilla IDAH -15% alennusta ostoksistaan Yalo.fi:ssä. Alennus koskee kaikkia, myös jo alennettuja tuotteita ja on voimassa 25.6. asti. Näiden merkkien lisäksi valikoimassa on vaikka mitä muita ihania merkkejä: Muka va, Nurmi, Month of Sundays, Vietto, Alchemist, Terhi Pölkki, Piia Hänninen…

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kesäkuulumisia

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Heippa!
  Ensinnäkin: oot aivan upea nainen! Tykkään hurjasti sun tyylistä ja blogi on visuaalisesti ihan huippu!
  Mulla on meneillään harvinaisen kauhea kausi mun ihon kanssa pillereiden lopettamisen jälkeen ja oon saanu sulta hyviä tuotevinkkejä luonnonkosmetiikan suhteen omalle rasvoittuvalle iholleni. Ja vaikka oon koittanu pitää näppini irti naamani paukamista, on niistä jääny ikäviä jälkiä (kenellä oikeasti riittää itsehillintä…) Välillä naama masentaa niin paljon, ettei minkäänlainen elämä kodin ulkopuolella oikein innosta. Muistelin, että kävit joskus mikrohionnassa kosmetologilla. Mitä mieltä olit? Voisitko suositella sitä?

  1. Oaaaah IHANA kiitos sinä ihana nainen<3! Huih :'-)

   Ouuuuh voi sua raukkaa, ymmärrän ahdingon - mä olin kans yhdessä vaiheessa puoli vuotta ilman pillereitä ja nyt syön sellaisia, joilla ei edes oo vaikutusta ihoon. Sellaiset puoli vuotta meni, että iho ja elimistö tasottui kokonaan ja se hirveä näppyarmeija alko hiljalleen kadota. Yks ihan sairaan iso asia on se, etten syö nykyisin paljon sokeria - välttelen parhaani mukaan. Toki herkuttelen kerran pari viikossa, mutta en osta makeutettuja juttuja ja koetan juoda sokerijuomia mahd. vähän yms yms. Sokerilla on tosi iso vaikutus mun ihoon siis ja sokerin välttelystä on aina ollut apua. :-)

   Mutta siis joo, kyllähän näpyistä jälkiä jää yhyy :-( ja mä oon surkee pitään näppini erossa. Jotkut sanoo että sinkkipasta (=sinkkirasva) auttais, mutta mulla ei oo sinkistä rasvana erityisiä kokemuksia, mutta syötynä se kyllä auttaa ihon kuntoon. Sinkin pitäis siis vaalentaa arpia. Mulla on myös toiminut se, että kuorin naaman miltei joka päivä ja käytän sitten kosteuttavia öljyjä ettei iho oo ihan kuivia kohtia täynnä kun käytän näppyihin kuitenkin teepuuöljyä ja lushin geeliä. Ootko testannut noita? Ne toimii mulla tosi hyvin! Luomuteepuuöljy maksaa 10-15e sellainen pieni puteli luonnontuotekaupoissa.

   Ja siis joo, oon käynyt parikin kertaa. Kyllä se auttaa kirkastamaan ihoa ja tasoittamaan sitä, mutta luulen että hoidossa pitäis käydä säännöllisemmin jotta eroa ja tuloksia oikeesti näkis. Eikös Ps. I love fashion -linda ollut saanut hionnoista apua iholleen? Mulla tulokset ei oo olleet kovin isoja, mutta mulla ei myöskään oo ollut kovin isoja jälkiä iholla, enemmän semmoista ärsyttävää pikkunäppyä aina :s

   Mutta kannattaa ehdottomasti testata! Sitähän ei suosittella tulehtuneelle iholle, vaan tosiaan vasta siinä vaiheessa kun halutaan arvista eroon. Testaa ensihätään nää:

   -ahkera kuorinta (esim. maine base-suolalla joka tasapainottaa ja pitäis estää epäpuhtaksia)
   -teepuuöljy näpyille
   -öljyt ihonhoidossa, esim. 100% luomu arganöljy tai kookosöljy
   -sokerin välttäminen
   -ahkera vedenjuonti
   -sinkki tablettina päivittäin

   Huuuuh i feeeeeeel u, joten iso halaus ja muistutus siitä, että kukaan muu ei pidä sun ihoa yhtä pahana kuin sinä :-) toivotaan että alkaa pian rauhottua ja muista olla päivittäin vähän auringossa (jos voi hehee, nytkin sataa), se auttaa ihoon myös!

 2. postauksen aiheeseen liittymättä – huomasin että kuuntelet vihdoin spotifyyn lisättyä ultraviolencea! sun mielipide albumista kiinnostais kovasti :-D ite oon vielä vähän ristiriitaisilla fiiliksillä, mutta pariin kappaleeseen rakastuin heti ensikuulemalta!

  1. Ihana sinä :–D siis just tässä koetan fiilistellä ja pohtia, aattelin huomenna postata aiheesta :-D eka kierros vasta menossa!!!!! mutta sama fiilis- osasta oon että O___O ja osasta <3___<3

 3. nostan sulle hattua että jaksat vastata kaikkiin kommentteihin useammallakin sanalla/lauseella! :-) nii moni on tossa asiassa tosi laiskoja… Oot ollu jo pitkään mun yks lempparibloggareista, ja yhä vieläkin ;)

  1. Ouiii ihana!!! Kiitos kovasti, ihana tietää että tuota arvostetaan! Musta kommentit on koko homman suola, joten jos on oikeasti jotain vastattavaa niin todellakin, en haluu et blogi on mun yksinpuhelua, se ei oo mun tyylistä. :- ) ihana, pusuja!!

 4. Hei kiitos ihana sinä kun jaksat vastailla :–)
  Ite ostin apteekista Louis Widmerin epäpuhtaalle iholle tarkotettua roll on -puikon. Siinä on salisyylihappoa ja sen kyllä huomaa kun kirvelee niin saakelisti! Mutta kaveri suositteli kanssa teepuuöljyä, ja olisihan se tosiaan vähän miellyttävämpi vaihtoehto.
  Mutta kyllä tää tästä vielä iloksi muuttuu (ja ehkä se aurinkokin alkaa taas juhannuksen jälkeen paistamaan). Turhauttaa vain, kun kaikkensa tekee ja naama kukkii yhä vaan. Kuoriminen olisi munkin iholle se a ja o, ettei uusia näppyjä syntyis mutta sekin pitää tehdä niin varovaisesti, ettei revi auki niitä olemassaolevia finnejä. Oon vaan niin laiska meikkaamaan, että tilauksessa olisi iho, jolle ei arkena tarvitsisi niin ihmeitä tehdä.
  Pitää vielä kaivaa esiin noi p.s. i love fashionin postaukset, mutta muistaakseni ainakaan happokuorinta ei ollut tuottanut hänelle toivottavaa tulosta.
  Hyvää juhannusta sulle! <3

  1. Tietty!! Tää aihe on niiiiiiin lähellä sydäntä että… huh.

   Mutta joo, salisyylihappo on hyvä mutta kuivattaa mulla aikalailla. Kantsii ohella testaa teepuuöljy ja vaikka vuoropäivinä niitä käytellä.

   No niiiin muuttuu! Ja vitsit mä niiin tunnen sun tuskan, mun on ainakin pakko meikata tätä ihoa että ois tasasemman värinen, ärhh. Ainiiiin ja savinaamio, argitalin (n. 12€ ruohonjuuressa tms) on ainakin myös tehokkaasti kuivattanut olemassaolevia näppyjä ja tehnyt muusta ihosta kirkkaamman! Pitäiskin ostaa sitä kun se just loppu.

   Aaaa noniin, höhhh. :-( Noi on kyllä kaikenkaikkiaan aika kalliita mutta mutta…

  1. <3 Tää on niin hauskaa, Suomi on niin liikuttavan pieni!!!! :'--)

 5. Härregyyd, kuumaa kamaa! Meikäläinen meinaa kans saada alinomaan kavereilta pataan, kun fiilistelen kaikkia kivoja SYYSvaatteita nyt. Minkäs tekee, kun oma tyyli tulee paremmin esiin villapaitojen kuin shortsien kanssa :D

  1. Hahahah IHANA :-D Ymmärrän täysin kavereita, mutta myös sua – nytkin nahkahousut jalassa ja iso neule päällä kun on niin KYLMÄ!