Kesätuoksut

kauneus
7 kommenttia

Mun lempparikesätuoksut – Marc Jacobsin Daisy raikkaan kesäisenä versiona sekä Victoria’s Secretin Endless Love jossa tuoksuu omenapuun kukat ja ylang ylang. Tunnen itseni niin tytöksi kun suihkuttelen VS’n tuoksua, hahaha. Vaikka VS:n myymälät on mun makuun muovisia ja liian pinkkejä, on nuo tuoksut tosi kivoja. Osa niistäkin on ihan liian pinkkejä tai muuten äklömakeita, mutta tuollainen kevyt fragrance mist on kesällä täydellinen voimakkaan hajuveden sijaan. Siirryttekö te kesäisin kevyempiin tuoksuihin?

Seuraavaksi tahdon testata jotain luonnollista tuoksua – siinä missä muu kosmetiikka mun käytössä 0n 80% luonnollista, on hajuvedet ja tuoksut vielä täysin synteettisiä. Mitäs muita on olemassa kuin Arelassa myynnissä olevat OLO-tuoksut ja Honoré des Prés: tuoksut

Daisy saatu blogin kautta. 

Lisää luettavaa

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mulla on ollut nyt käytössä Acorellen sitruunatuoksu. Tuoksu on puhtaan sitruunainen eli ihan superraikas. Ei aiheuta silti mitään siivousaineviboja, eli erittäin toimiva.

    1. Ooh, kuulostaa hyvältä! Ja tuo ”ei aiheuta siivousaineviboja” oli tarpeellinen, se olis ehkä tullut ekana mieleen:–D

  2. Acorellea on mullakin testissä parhaillaan. Tykkään ehkä HDP:stä enemmän, niiden tuoksut ovat jotenkin moniulotteisempia, mutta Acorelle on edullisempaa ja valikoima mukavan laaja, eli ei huono ollenkaan. :)

    1. NOniiin! :—) Oon ehkä vähän aatellu että Acorellet saattais olla just tommosia kevyempiä mistejä siinä missä HDP:t ehkä just enemmän parfyymeja? Mutta siis joo, kiintoisaa, olin unohtanut nuo kokonaan vaikka niitä katselin Luonnonkaunis-messuilla!

    1. Oiii! Googlailin ton, onko se kovin makea? :-) Vaniljaa näytti ainakin olevan?

  3. I got this perfume at the airport and I love it! It’s is my favourite out of all the Marc Jacobs perfumes, the only downside to it is that it doesn’t last very long so you have to re-apply it several times throughout the day. I will be buying it again for sure!