Kesätuoksut

/// kauneusTags:

Mun lempparikesätuoksut – Marc Jacobsin Daisy raikkaan kesäisenä versiona sekä Victoria’s Secretin Endless Love jossa tuoksuu omenapuun kukat ja ylang ylang. Tunnen itseni niin tytöksi kun suihkuttelen VS’n tuoksua, hahaha. Vaikka VS:n myymälät on mun makuun muovisia ja liian pinkkejä, on nuo tuoksut tosi kivoja. Osa niistäkin on ihan liian pinkkejä tai muuten äklömakeita, mutta tuollainen kevyt fragrance mist on kesällä täydellinen voimakkaan hajuveden sijaan. Siirryttekö te kesäisin kevyempiin tuoksuihin?

Seuraavaksi tahdon testata jotain luonnollista tuoksua – siinä missä muu kosmetiikka mun käytössä 0n 80% luonnollista, on hajuvedet ja tuoksut vielä täysin synteettisiä. Mitäs muita on olemassa kuin Arelassa myynnissä olevat OLO-tuoksut ja Honoré des Prés: tuoksut

Daisy saatu blogin kautta. 

7 kommenttia

 1. Avatar annu /// 28/06/2014 / 14:44:36

  Mulla on ollut nyt käytössä Acorellen sitruunatuoksu. Tuoksu on puhtaan sitruunainen eli ihan superraikas. Ei aiheuta silti mitään siivousaineviboja, eli erittäin toimiva.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/06/2014 / 23:01:33

   Ooh, kuulostaa hyvältä! Ja tuo ”ei aiheuta siivousaineviboja” oli tarpeellinen, se olis ehkä tullut ekana mieleen:–D

   Vastaa
 2. Avatar Hosuli /// 29/06/2014 / 12:58:50

  Acorellea on mullakin testissä parhaillaan. Tykkään ehkä HDP:stä enemmän, niiden tuoksut ovat jotenkin moniulotteisempia, mutta Acorelle on edullisempaa ja valikoima mukavan laaja, eli ei huono ollenkaan. :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/06/2014 / 23:02:33

   NOniiin! :—) Oon ehkä vähän aatellu että Acorellet saattais olla just tommosia kevyempiä mistejä siinä missä HDP:t ehkä just enemmän parfyymeja? Mutta siis joo, kiintoisaa, olin unohtanut nuo kokonaan vaikka niitä katselin Luonnonkaunis-messuilla!

   Vastaa
 3. Avatar Hanna /// 30/06/2014 / 00:20:02

  Mulla on Acorellen Absolu Tiaré. Se on ihana!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 30/06/2014 / 11:22:26

   Oiii! Googlailin ton, onko se kovin makea? :-) Vaniljaa näytti ainakin olevan?

   Vastaa
 4. Avatar juliadiets.com /// 18/04/2016 / 09:17:17

  I got this perfume at the airport and I love it! It’s is my favourite out of all the Marc Jacobs perfumes, the only downside to it is that it doesn’t last very long so you have to re-apply it several times throughout the day. I will be buying it again for sure!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.