Luonnollista hemmottelua Hair Artissa

kauneus, luonnonkosmetiikka
18 kommenttia

Pääsin eilen Miljan ja Ennin hemmoteltavaksi Hair Artiin. Tämä oli ensimmäinen käyntini tässä tamperelaisessa parturi-kampaamossa josta löytyy muuten myös kosmetologin palvelut ja Hair Artissa tehdään myös geelikynsiä ja ripsenpidennyksiä. Mutta mikä parasta – Hair Artissa suositaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja luomua, jes!! Mahtavaa, että synteettisten tuotteiden rinnalla on myös luonnollisia ja kuten Milja sanoi ”miksei käyttäisi luonnollista tuotetta, jos tuote on ominaisuuksiltaan yhtä hyvä kuin synteettinen?” Niinpä! 

Ihan ekana pääsin Miljan hemmotteluhoitoon – mikäs olisikaan ihanampi tapa aloittaa keskiviikkoaamu kuin kasvohoito ja rentouttava hieronta? Kasvohoito tehtiin L’atelier des Delices -kasvohoitosarjalla, joka on inspiroitunut ranskalaisista herkuista ja sertifioitu Cosmebio-sertifikaatilla. Milja hoiti mun ihon pintakuivuutta Hydra-tuotelinjalla tehden ensin kaksoispuhdistuksen, sitten kuorien ja vielä kaksoisnaamiolla hemmotellen. Lopuksi tietysti kosteusvoide ja silmänympärysvoide valmistamaan ihoa meikkiin. Tämä kasvojenhoitosarja oli mulle ihan uus tuttavuus luonnonkosmetiikan puolelta mutta vaikuttaa lupaavalta – iho on superhyvän tuntuinen! Meinasin nukahtaa monta kertaa hieronnan aikana ja kasvonaamion vaikuttaessa, vitsit tuntui hyvältä :-D 

Milja oli lueskellut mun blogia ja oli ilahduttavasti noteerannut mun meikkirutiinit: huolitellut kulmat ja huulipunien käytön. Hän halusi kuitenkin testata mulle jotain erilaista ja tekikin kevään 2014 trendeistä inspiroituneen meikin – kissamaiset silmät, näyttävä huulimeikki ja metallinhohtoa. Meni hetki tottua omaan peilikuvaan, kun en yleensä käytä silmissä mitään muuta kuin ripsiväriä. :-D Meikki tehtiin Couleur Caramelin tuotteilla, jotka nekin ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuo huulipuna on ihan mielettömän hyvän värinen ja yllätyksekseni meikkipohjista löytyi tosi vaaleitakin sävyjä. Ei siis ollut ongelmia meikkipohjan tekemisessä! Milja vinkkasi, että jos etsii itselleen esim. sopivaa meikkipohjaa, voi Hair Artiin varata ilmaisen 15min konsultaation, jossa kokeillaan ja valitaan sulle sopiva meikkivoiteen sävy. On aikamoista arpapeliä ostaa meikkivoide uudelta merkiltä ilman asiantuntijan apua.

Erityisesti Couleur Caramelin meikinpohjustusvoide jäi kiinnostamaan. Harvemmin tulee luonnonkosmetiikan parissa törmättyä tämmöisiin ”ammattilaistuotteisiin” jotka alkavat olla ihan peruskauraa synteettisten meikkien valikoimissa. Myöskin saman merkin HD-puuteri tuntui ihanan hienojakoiselta ja kevyeltä iholla. Hair Artissa voi käydä ihan vaan fiilistelemässä meikkivalikoimaa, ei tarvitse ajatella että on pakko ostaa jotain jos liikkeeseen uskaltautuu. Hyvänä esimerkkinä tästä on se, että en tiennyt että Tampereelta saa Honoré des Présin ekotuoksuja!!! Noh nyt tiedän, Hair Artista niitäkin nimittäin saa :-D Tämänkin saattaisi tietää jos uskaltaisi joskus kurkata pieniin putiikkeihin joissa ei ole ennen käynyt. 

Hiukset pestiin ja muotoiltii Less is Moren tuotteilla, jotka taitavatkin olla melkoinen hitti – kuulemma tukusta ja monesta myymälästä loppu? Less is Moren tuotteet vaikuttavat kyllä ihan huipuilta, lukekaas vaikka: 

we use
virgin bioactive plant oils and butters, phyto extracts, purest essential oils, sumptuous flower waters, highland honey and bees wax, fair trade Mascobado cane sugar, spirit of wine, lecithin, glycerine. 100% certified organic

free from
synthetic preservatives, fragrances, dyes and polymers; silicones and paraffins, petrochemicals, PEG and PPG, parabens, sulfates, glycols, ethanolamines, phtalates etc.
(lähde)

 

Tuuheuttava Aloe Mint Shampoo tuntui tekevän hiuksista ilmavat ja sileät. Lisäksi hiusten tyveen suihkittiin Angelroot Volume sprayta, joka sekin tuuheuttaa hiuksia ja lisäsi kiiltoa. Mainiota, että 100% luomusertifioiduista tuotteista löytyy näin kauniisiin purkkeihin pullotettuja tuotteita! Mun Skin Blossomit ovatkin parhaillaan loppu, joten pitäis seuraavaks varmaan testata Less is Morea jotta voin tehdä vertailua ;-) 

Miljan kasvohoidon ja meikin jälkeen pääsin istahtamaan kampaajan tuoliin ja pääsin Ennin käsittelyyn. Mulla ei ollut mitään selkeää visiota, mutta halusin hiukset kiinni ja halusin jotain melko rentoa – sellainen lopputuloskin on mielestäni. Vitsit kun kylppärissä olisi sellainen peili josta näkisi itsensä kunnolla takaa, niin voisi tehdä useammin lettikruunuja. Mun taidot on ihan ruosteessa :–( Näistä kuvista näkee muuten ekaa kuvaa paremmin tuon silmämeikin! Mitäs tuumitte, sopiiko mulle? 

Ja ah, tässä nämä ihanat ekologiset ja luomut hajuvedet! Vamp Á Ny piti tuoksuttaa ihan jo siksi että se on näistä tunnetuin – tuoksui hyvältä! En tiedä voisinko kuvitella tuota tuoksua itselleni mutta hitsit miten jäinkään fiilistelemään tuota Love Coconut:ia. Onhan se kyllä makea, mutta ah, KOOKOS, ihan täydellistä! Ja katsokaas miten ihanat paketit :’-) Hillopurkkeja ja take away -mukeja, hih hih.

Milja ja Enni tarjoavat helmi-maaliskuun aikana varatuista kampaamo- ja meikkipalveluajoista sekä geelikynsistä -15% ja lisäksi Milja tekee Gourmet kasvohoidot tarjoushintaan 60€:lla. Muistakaa mainita lukevanne mun blogia, jotta saatte alennuksen! ;-) 

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. eikä, oot niin upean näköinen näissä kuvissa! :-) hiukset ja meikki sopii molemmat ihan täydellisesti sulle!

  1. voi eikä, kiitos! mulla ei ollut meikissä kovin idamainen olo, vaikka se hauskaa vaihtelua olikin ja hienosti tehty. Moderni geisha! :-D kampaus sen sijaan oli just nappiin, lettikampaukset on mun kaikkien aikojen lemppareita! :–)

 2. JES! Vihdoinkin luomua kampaajilla :D Voitko suositella jotakin aitokarvaisia ja luomu meikkisiveltimiä ?

  1. no niinpä!! :–) tampereella ainakin siis Hair Artissa ja Lumossa! :—)

   Ja en valitettavasti. Olen itse käyttänyt ecotoolseja mutta ne ovat synteettistä karvaa.

 3. Onpa kaunsi kampaus! Lettikruunut on niin nättejä. Sopivasti huoliteltu ja rento.

  Tuo Honore’s Trip on mun supersuosikki, mutten oo raaskinu ostaa sitä vielä. Ihana mandariinituoksu.

  1. oh, kiitos!! lettikruunulla kyllä harvemmin menee pieleen, tykkään niistä kans tosi kovasti :-) olivat kuulemma viime vuonna tosi suosittuja hääkampauksia!

   ooooh se taisi olla se sitruksisin joo! aivan sairaan ihania puteleita ja tuo kookos, mmmhh! sitten kun oon käyttänyt edellisiä tuoksuja pois, voisin alkaa haaveilla jostain noista….

 4. Tosi nätti meikki! Toi huulipuna näyttää ihan täydelliseltä. Muistatko minkä sävystä se on ?: ) Oon käynyt joskus noita tuoksuja tuoksuttelemassa Joliessa ja vitsit on ihania!

  1. Ooh mulla ei oo kyllä tiedossa huulipunan sävyä, mutta veikkaan ettei noita oo monta oranssia! :-) ja jep niin on!! ahh

 5. Toi CC:n silkkipuuteri on kyllä paras puuteri mitä oon koittanut! Just viikko sitten uskaltauduin ostamaan sen, vaikka yleensä pysyttäydyn tutussa ja hyväks havaitussa hutiostoksia peläten. Mutta tällä kertaa uuden tuotteen koittaminen todellakin kannatti :) Se on iholla niin huomaamaton ja pehmeä.

  1. Ohoooo, siistiä!! :-D oliko kallis? en yhtään hoksannut katsoa noiden hintoja :—O

   1. Hinta kieltämättä kirpas, Joliessa noin 29 euroa. Pitää vaan toivoa että tuote on riittoisaa vaikka purkki onkin melko pieni!

    1. uuh, ok, hyvä tietää! Ei nyt megapaha jos on riittoisaa. Toivotaan että on :- )

 6. Ootko koskaan kokeillut Cattier- sarjan tuotteita? :) Olisi kiva kuulla niistä sinun kommenttia. Ehkä muutenkin joku postaus edullisesta luomukosmetiikasta/- ja ihonhoidosta voisi olla kiva!

  1. En oo kokeillut! Oon kyllä lukenut niistä mutten oo koskaan testannut. Hiih aikalaillahan kaikki mun meikkipostaukset alkaa nykyisin olla luonnonkosmetiikkapainotteista, mutta pidän kyllä mielessä tän, kiitos! ^__^

 7. pakko hehkuttaa, että l’atelier des délicesin toffee body milk on ylivoimaisesti mun paras kauneudenhoitotuotelöytö ikinä! se on harmillisesti ollut joliessa loppu jonkun aikaa, mutta toivottavasti tulis pian varastontäydennystä. suosittelen koklaamaan!

  1. ooooh, siistiä! :-D mä en hirveästi käytä mitään vartalorasvoja, en tarvii niitä kuin kovilla pakkasilla mutta onpa hyvä tietää. nuo tuotteet tuoksui ihan törkeän hyvältä ainakin, ahh.