Ihana Arela

muoti, vastuullinen muoti
Jätä kommentti

Kävin jokin aika sitten yhdessä Tampereen näteimmistä putiikeista. Putiikin nimi on Arela (saattaa olla usealle tuttu entisenä Arelalizzana) ja se löytyy Tammelasta siitä ihanasta korttelista, josta löytyy myös Kahvilla ja Kätkö Vintage. Arelassa vietettiin tuona iltana kevätkemuja ja esillä oli uusi kevät-kesä -mallisto, johon kuuluu ihanan yksinkertaisia puuvillavaatteita, pehmoista velouria (jes, mun 6. ja 7. luokan lempparimatsku tekee come backin uskottavampana kuin koskaan) ja ohutta kashmiria. Arela on mulle tuttu laadukkaista villavaatteista, joita olen hypistellyt ollessani äidin mukana ostoksilla. Mamalta löytyykin Arelan villamekko joka on vissiin ollut oikein mieleinen. Olikin piristävää että kesäksi valikoimassa oli myös kevyempiä matskuja. Ja tuo Tampereen liiketila, se on supernätti. Katsokaa vaikka mitä yksityiskohtia: 

Aivan ihana college! Ja ihan mun näköinen?! Logo on pehmoista velouria vissiinkin ja näitä oli myös valkoisina. 

Kippis keväälle ja Arelan uudelle mallistolle! 

Arela on ollut tähän asti mun budjettini ulkopuolella, mutta puuvillaiset ja velouriset kevät-kesä -malliston vaatteet ovat edullisempia! Rekissä oli myös superedullisia mallikappaleita, onkohan ne jo myyty loppuun? Kantsii käydä kurkkaamassa! 

Ihastuin Arelassa myytävään Olo-tuoksusarjaan ihan täysin. Tuoksut ovat itseoppineen parfymööri Heather Sielaffin käsialaa. Erät ovat uniikkeja ja öljypohjaiset tuoksut luonnollisia. Omaksi lempparikseni nousi Nationale 6/7 jossa onkin minulle monista muista hajuvesistäni tuttuja elementtejä: Jasmin, Lemon, Rose , Sandalwood.

Taavi tykästyi sarjan jännittävimpään tuoksuun, Erastukseen. Se tuoksuu seuraavilta: Tobacco, Whiskey, Wood. Ja siis ihan oikeasti tuoksui juuri noilta! Voisin hyvin harkita tuota omaksi suosikikseni noussutta tuoksua ensi talveksi (se oli talvinen tuoksu). Pieni puteli on helppo pitää mukana ja vaikka öljypohjainen tuoksu saattaa kuulemma haihtua tavallista tuoksua nopeammin iholta, tuoksui minun ranteeni voimakkaasti koko illan. 

Ihana Arela! Jos ette ole vierailleet liikkeessä, niin nyt vaadin että vierailette. Arelan putiikki löytyy osoitteesta Ilmarinkatu 9. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.