JUMPSUIT

muoti
20 kommenttia

jumpsuit Vero Moda • cardigan Mango • leather sandals Asos •
bag & Other Stories •  leather jacket H&M 

Haalariasut ovat kyllä mun suosikkeja! Siitäkin huolimatta, että tämä liukaspintainen haalari toimii selkeästi paremmin niin, että alla on sukkikset (käytin tätä talvella ohkaisten sukkisten kanssa), sillä nyt vyötärö ei meinaa pysyä tarpeeksi korkealla vaan tipahtelee miten sattuu – veikkaan että sukkikset pitivät sen paremmin kohdillaan. Vyötärölle on siis ommeltu kuminauha antamaan muotoa vaatteelle mutta se ei ole kovin tiukka, vaan lähinnä vaan jakaa tuon vaatteen ala- ja yläosaan. Eniveis tämä kesäversio iskee meitsiin talviversiota paremmin!

Hohoo, kantsis varmaan laittaa hiukset useammin kuin kerran puolessa vuodessa, oli kivan huoliteltu fiilis. Piirsin myös pitkästä aikaa rajaukset eyelinerilla ja hoksasin, etten oo koskaan testannut yhtäkään eyelineria joka ois luonnonkosmetiikkaa. Nyt käytössä joku Lumenelta saatu tussimainen, ihan ok mutta kaipaisin sellaista perinteisempää sivellintä tussin sijaan – onko teillä mielessä mitään luonnollisia versiota? 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Minä käytän Laveran nestemäistä rajauskynää. Tai sivellinhän se oikeastaan on siellä purkin sisällä. Ihan hyper ohut ja sillä saa tosi tarkkoja rajauksia. Jotkut on jossain keskusteluissa valitellut, että se halkeilee ja varisee kuivuessaan, mutta minä en oo huomannut sellaista. Ekat halkeilut ilmeni vasta sitten kun ostosta oli joku puoli vuotta ja purkki jo melkein lopussa, eli en tiedä johtuiko jostain ”vanhenemisesta”. Hyvin on silti palvellut.

  1. Oooh, olipa hyvä kommentti ja vinkki, kiitos! :–) Toi halkeilu voinee varmasti johtua vanhenemisesta ja kuivumisesta tai sit noi on vaan niitä henkilökohtaisia eroja ihonlaadun takia tms. Mutta joo, Lavera lienee edullinen ainakin ja ohut sivellin kuulostaa hyvältä.

 2. Laveran eyelineriä olen käyttänyt jo muutaman vuoden! Myös karkkipäivä-blogissa sitä on suositeltu useasti. On mielestäni todella hyvä, parempi kuin monet synteettiset kokeilemani.

 3. Uuu, ihanat hiukset! Look ylipäätään näyttää jotenkin tosi raikkaalta.

  1. aaaaaa kiiiiiitosssss!!!!!! <3___<3 pitää ehkä tehdä hiuksille useemminkin jotain siis öhömmhhh...

 4. Hei osaisitko auttaa, kun ostin just fujifilm instax mini 7sn ja siihen sen filmikasetin, ni kun mielestäni laitoin ihan oikein sen kasetin yms, mutta kuva oli vain valkoinen:/ mistähän johtuu?

  1. Ohoops! Mulla ei oo tosta 7s:stä mitään kokemusta kun meillä on Plasticilla vaan mini8 mutta olettaisin että se toimii suht samalla tavalla… ootko ottanu monta kuvaa? ei kai salama oo liian ”kovalla”? Fujin Instax mini8:ssa on ”hi key” -salama moodi jolla tulee ulkona IHAN ylivalottuneita kuvia – eli ota siis pilvisen sään / sisätilan modella sisällä (oletan että siinäkin on nää eri salamavaihtoehdot?)? Myöskin ensimmäinen kuva on tolla mini8:lla otettuna aina sellainen ”muovi”, eikä siis kuva ollenkaan, joten ootko testannut ottaa useemman kuvan ettei vika oo vaan ekassa? ÄÄ höh,voisinpa auttaa paremmin! :(

 5. Kuumis!!! Niin nätisti hiukset :) Haluun kans jonkun tollasen haalarin ois niin kätevä!

 6. Jatkoa edellisiin kehujiin: mulla on myös tuo Laveran liquid eyeliner ruskeana. Sivellin on todella ohut ja hiukan ”lerppu” – tuote myös kuivuu mielestäni hiukan hitaasti. Tuolla saa kyllä tarkkaa jälkeä aikaan, jos ei sohi tuotetta ripsiinsäja sitä kautta luomille. Hintaa taisi (täällä Saksan DM:ssä) olla suunnilleen 3€, eli ei paha.

  1. Ohooo, nizeee :D ois pitänyt tajuta tää tarve siellä berliinissä seikkaillessani, höhööö! mutta kiitos infosta, toi nyt vaikuttaa kyllä suhteellisen potentiaaliselta. Muistelin että rimmelin eyelinerissa oli synteettisistä miellyttävin sivellin!