Kaunis ja trendikäs Vero Moda Tampere

muoti
24 kommenttia

Tamperelaiset ovat varmaan huomanneet, että keskustan Vero Modaa remontoidaan parhaillaan. Uudistunut White Concept store Vero Moda avataan ensi viikolla ja olen aika innoissani – siistiä että Tampereella tapahtuu! Ja että saadaan tuommoinen superkaunis valkoinen liiketila tänne Tampereelle, yleensä kaikki siistit konseptit toteutetaan vain Helsingissä. 

Teen uuden liiketilan ja uuden Vero Modan avajaisten kunniaksi yhteistyötä Tampereen Vero Modan kanssa. :-) Sain valkata itselleni asun avajaisiin ja kertoa teille avajaisviikon mielettömistä tarjouksista. Lisäksi meillä on jotain suunnitteilla jotain muutakin teidän varalle… hih! Tässäpä olisi mun valkkaama asukokonaisuus Vero Modan valikoimista, samalla saatte pienen vilkaisun siitä, mitä myymälästä tulee löytymään. 

haalari, pörröneuletakki ja kirjekuorilaukku saatu Vero Modasta

Oon etsinyt istuvaa haalaria varmaan viitisen vuotta – olen miltei poikkeuksetta ihan liian lyhyt kaikkiin! Mikään sovittamani jumpsuit ei ole istunut oikein, aina lahkeet tai selkäosa ovat olleet liian pitkiä. Nyt löytyi t ä y d e l l i n e n !! Niin siistiä, vaihtelua ainaisille farkuille tai sille mun ahkerassa käytössä olevalle nahkahameelle. Tämän voi mun mielestä pukea arkeen tai juhlaan, talvella korkonilkkurit taitavat olla pakolliset tämän kaveriksi. Voiskohan tätä käyttää kesällä sandaalien kanssa? Vai onkohan tää ylipäätään liian tumma kesäksi? Hmmm. Pitsiyksityiskohta kaula-aukossa on kiva ja tykkään siitä että tässä on pienet hihat. Ja arvaatteko mikä oli hauska sattuma? Huomasin kotona, että tuon pitkän pörröneuletakin tuotenimi on Ida. Ei ihmekään, että se tuntui heti niin omalta >:-)

Mitäs tuumitte asusta, näyttääkö Idamaiselta? Tuo haalari on mulle ihan uus juttu mutta neuletakki sen sijaan niin omannäköinen että kokonaisuus tuntuu varsin luontevalta. 

Uudistunut Vero Moda avataan ensi viikolla ja avajaistarjouksiin on todellakin panostettu. Tässä koko viikon tarjoukset: 

♥ Koko avajaisviikon 13.-16.2.  Vero Modassa on kaikki tuotteet -25%.

Torstaina 13.2. viisikymmentä ensimmäistä asiakasta saa KULTAKORTIN, jolla saa -50% alennusta kertaostoksesta (!!!!!) tuon torstain ajan. Lisäksi viisikymmentä ensimmäistä, jotka ostavat yli 30€:lla, saavat Super fix -farkut kaupan päälle.

Perjantaina 14.2. seitsemänkymmentä ensimmäistä ostavaa asiakasta saavat kaupan päälle Freya stone hashtag topin. 

Lauantaina 15.2. sata ensimmäistä ostavaa asiakasta saa kaupan päälle Camy caley topin. 


Ja hei, mitäs sanoisitte kutsusta VIP-avajaisiin!?

VIP-avajaisia vietetään keskiviikkona 12.2. klo 18-20 ja paikalle on kutsutta kanta-asiakkaita ja muita hyviä tyyppejä, ja nyt kaikilla teillä täysi-ikäisillä tamperelaisilla blogini lukijoilla on mahdollisuus päästä VIP-avajaisiin! Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti TÄÄLLÄ jos haluat tulla nauttimaan avajaishumusta! 

Ilmoittautuminen on voimassa 10.2. asti tai niin kauan kun paikkoja riittää. Tilaisuus on k18, joten tiedossa taitaa olla kuplivaa, hyviä tarjouksia (-25% alennus kaikista tuotteista koko illan) ja tyylikkäitä tyyppejä! Tapahtumaan pääsee vain kutsutut / ilmoittautuneet, joten nyt kipinkapin ilmoittautumaan. Go Tampere!!! Keskiviikkona nähdään? ;–) 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. NO EIKÖ?! En malttanut olla käyttämättä tuota jo ennen avajaisia, vaikka haalaria sinne säästelenkin. Ihan huikeen söpö! :-D

 1. No nytten en kestä!!!! Samanlainen haalari ollut täälläkin hakusessa iät ja ajat, ja samoista syistä ei oo löytyny! Ihan täydellinen!!! Piru kun ei oo veromodaa lähimainkaan yhyyyy… Myöskin kaikkeen pörröiseen hurahtaneena näytän peukkua neuletakille, ihana! (Y)

  1. EIHÄN :—D !?!? Saiskohan noita tilattua netistä sinne? Tietty koot on aina hankalia netistä tilattuna, mut kummiskin?! Oon niin yllättynyt että tää oli mulle sopiva, katoin rekissä että se on varmaan ihan liian pitkä taas, mutta EI ! :-D

 2. Paljonko toi haalari makso, nyt itekki kuolaan sen perään :D

  1. No hitsit kun ei tullut katsottua eikä vaatteissa ollut enää hintalappuja jäljellä kun toin ne kotiin. Kerron avajaisten jälkeen, mutta -25% saa jos Tampereella päin liikkuu ;– )

 3. Toi villatakki on niin siisti!! ♡__♡ viimeksi kun yritin vero modan vip iltaan (tai joku semmoinen se oli) saavuin joku 8 min myöhässä ja oli jo tupaten täyttä! Huh sinne kantsii siis suunnata ajoissa.

  1. NO EIKÖ!!! JA hahahaha onpa hyvä tietää :-D Ei parane mennä myöhässä siis joo…

 4. UAA mitä matskua tuo pörröneule on? Saattaisin himoita itsellenikin… Ja hei, haalari pukee sua tosi hyvin!

  1. jottain höpöhöpö tekokuitua, kuten kaikki tuommoiset pörrötakit ja -neuleet. :- D aika sähköinen, mutta ah niiiin mukava ja kivantuntuinen päällä.

   ja hei KIITOS!! <3___<3

 5. ihan hitsin ihana tuo jumpsuit!! rokkaat kokomustia asuja kyllä ihan täysillä aina, ite aina kaipaan jotain väripilkkua mutta sulle sopii! :—*

  1. kiiitos!!! oon innoissani kun vihdoin löysin hienon ja sopivan ^___^ ja true, mä meen kyllä harvinaisen usein kokomustissa :D

 6. Ihana asu, sopii sulle hyvin :) Itse olisin keksinyt yhdistää jotain rennompaa tuon neuleen kanssa, mutta tuo haalari on ihan nappivalinta, asiallinen ja samalla rento. Nähdään avajaisissa! ;)

  1. kiiiitos!! :–) ja joo totta, tuo neule ehtikin jo käyttöön farkkujen ja maihareiden kanssa, mutta sopii musta kivasti myös tuon jumpsuitin kanssa. Avajaisissa nähdään, jee!! :- *

 7. Höh, kerrankin harmittaa hurjasti, että asuu Helsingissä :D Tampere on ihana kaupunki, mutta olen liiaksi kiinni täällä pääkaupunkiseudulla. On ilo päästä osaksi elämää tampereella sun blogin kautta, huippuiso kiitos siitä ja kivoja avajaisia teille! :)

  1. no voi eikä! :–D Höh!!! Helsingissäkin muuten on jossain kauppakeskuksessa tuommoinen upea White Consept -liike, mutten vaan nyt muista missä! Jossain kauempana keskustasta ehkä…?

   Ja hei superia, kiitos kovasti!! :-*