Sunnuntain musakorneri: Banks, MØ & Mew

lifestyle
13 kommenttia

Ilahdun tosi usein Maukun musasuosituksista, sillä meillä menee melko usein musamaku yksyhteen. Sikspä asetan Maukun valokeilaan ja kiitän häntä tästä ekasta suosituksesta, Banks on kyllä tuttu mutteipä ollut tullut kuunnelta tätä biisiä aiemmin! Jos innostutte niin klik klik neidin blogin puolelle tekeen lisää musalöytöjä!!!

Banks – Brain

Oon suositellut Banksia ja hänen biiseistään tehtyjä remixejä teille aiemminkin ja nyt bongasin Maukun uusimmasta musapostauksesta Banksin uusimman, Brainin. Oooh, tykkään tän fiiliksestä paljon!

MØ – Don’t wanna dance

MØ on ihan superrr!!! Tää video saa mut odottaan kevättä entistä enemmän: karvatakki ulkokäyttöön, valkoiset kengät, napapaidat, ysäriletit…. Ah, innostaa niin kovasti just nyt. 

Mew – Making Friends

Uutta Mewiä, apua!! En ollut edes osannut odottaa, mutta vahingossa eksyin noiden Spotify-profiiliin ja bongasin sieltä tämän viime vuoden puolella ilmestyneen kappaleen. Ihana, ihastuttava, aika tunnistettavaa Mewiä. Siistiä, onkohan kokonainen albumi tekeillä?


Vitsit millainen into mulla on just nyt etsiä uutta musiikkia – kai tää sunnuntain musakorneri toimii mulle sellaisena pienenä kivana velvoitteena etsiä jotain uutta. Mahtavaa, koska nyt tässä joskus alkuvuodesta tuli kuunneltua vain yhtiä ja samoja soittolistoja, huhhuh. Oottekos te bongailleet uutta hyvää musiikkia viime aikona? Saa mielellään jakaa suosikkeja! :-*  


*translation: you need to listen to these!!! 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. no oon >:–) helsingis käydessä, etenkin keikalla ja lauantaina tulee sit vielä kaikki majotusjutut, mut pitää funtsii, ois NIIIIN siistii nähä tyyppi livenä!!!!

 1. Tykkään tästä sun musakorneristä, kun meidän musamaut menee aika yks yhteen hehe! Myös siksi, että oon ollu tosi laiska ettimään uutta musaa ja jumiutunu samoissa soittolistoissa niin nyt on kiva saada vihdoin uutta!

  Pari mun uutta lempparia, jotka bongasin kaverilta (tai no ruinasin siltä uutta musaa ja nää mm. nappas)

  Nunca – Trails and Ways
  Dancer – Gin Ga (tälle tosin lämpesin vasta muutaman kuuntelun jälkeen)
  Since Last Wednesday – Highasakite.

  1. KIITOS bebee, i know! mäkin tykkään sun musajutuista joten YES <3_<3 hei noi menee heti kuunteluun, kiitos paljon!! :-*

 2. As Animals, saattaisit tykkää, koska mä tykkään mistä sä tykkäät ja mä tykkään tästä :-p

 3. oih, mä tykkään ihan sikana tästä musakorneri-ideasta!! mulla kans nyt uusien maisemien takia ehkä on sellanen vaihe, että himoitsen uutta musiikkia :-) jos jotain suosittelisin (tiiän että tiiät lähetulkoon kaikki munkin lempparit jo…..) niin Frida Sundemo on supersöpö, Say Lou Lou ja Yunan Lullabies sekä Come As You Are. Aika hempeetä meininkiä, mutta sopii sunnuntaifiilikseen jotenkin ihan superhyvin :–)

 4. Hehhee, sunnutaikorneri uppoo ja toimii! Ja kiitos kunniasta, voin sanoa vain samaa sinusta :::—))) hihi. Brain, ja Banksi yleisestikin on kyllä tod kova! Ja uusi Mew! JEeEEE!