Herrain vermeissä

muoti
8 kommenttia

Olen pitkään haaveillut herrainhousuista, suorista mustista hyvin istuvista housuista joiden lahkeet voisi kääriä niin, että nilkat näkyisivät. Löysin sellaiset kesällä H&M:ltä, vaikka yleensä H&M:n housut eivät istu mulle ollenkaan. Nämä ovat sellaista joustavaa kangasta, joka istuu napakasti ja pysyy kivasti muodossaan. Herrainhousujen kaveriksi tietty matalat loaferit – syksyllä noiden kanssa voi pukea jotkut nätit ohuet sukatkin. Voi kun löytäisin jostain jonkun nätin harmaan neulepuseron jonka kanssa voisi käyttää siroja kaulakoruja, yhdistäisin ne noihin housuihin ja kenkiin mielihyvin.

Uusimmassa Trendissä nostettiin ”herrasnainen” yhdeksi syksyn avaintrendeistä. Jutussa viitattiin bleisereihin, mutta minusta myös tuollaiset siistit housut ovat osa herrasnaisen tyyliä. Nahkatakin kanssa housut eivät näytä liian virallisilta vaan sopivan särmikkäiltä. Ei sillä etteikö multa löytyis myös hienoa bleiseriä, mutta sitä en yhdistäisi noihin housuihin mistään hinnasta – too much!! 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mielettömän kiva asu ja sopii huippuhyvin sulle! JA toi nahkatakki on aivan ihana ja taisi olla juuri se 20 eukon henkkamaukan nahkatakki? O.O <3<3

    1. Ouiii KIITOS!!! <3 Ja joo, toi on just se O__O <3__<3 en vieläkään voi uskoa mun tuuria!!!

  2. ihanat housut!! itelläkin oli haaveissa tollaset joskus mutta luovutin niiden suhteen aikapäivät sitten kun mistään ei löytyny :D

    1. No mäkin meinasin luovuttaa!! Oon ettiny istuvia ties kuinka kauan. Kantsii vaan sovittaa kaikki vastaantulevat, jossain vaiheessa löytyy ne oikeat. Ja kiiitos :-*

  3. Herrainhousut, oi! Näyttää niiiin hyvältä, varsinkin tuollaisessa simppelissä asussa. Vähän harmittaa ettei omat housut mahtuneet tänä kesänä jalkaan ollenkaan, mut ehkä ens kesänä sitten kun alkuvuodesta saa pallomahan suurimmalta osin pois alta. :)