Lappuhaalareissa

muoti
18 kommenttia

Uhosin kovasti että tästä tulee yksi tämän kesän käytetyimmistä vaatteista, mutta eipä muuten tullut. En tiedä mikä siinä on, mutta useimmiten olen helteillä vetänyt päälleni yksinkertaisen mekon – kai lappuhaalarit on jotenkin liian raskas kun mittari huitelee kolmessakympissä. Nyt kelien pikkuisen viilennyttyä tämä tuntuu taas ajankohtaiselta ja freesiltä. Vaaleaan neuleeseen ja paljaisiin säärin yhdistettynä aika raikas kokonaisuus. Hahaa ja mitäs ihmettä, vain kengissä on tällä kertaa mustaa! Nyt mahtaa värien puolestapuhujat nyökytellä tyytyväisinä. 

Kröhöm, mustelmat kertoo kesäseikkailuista ja silleen…. mietin eka että joudunko nyt sitten kulkemaan loppukesän makseissa, mutta pöh, en jaksa välittää! Ja itseasiassa nyt kun katsoo ulos niin ei enää ehkä autakaan haaveilla lyhyistä vaatteista.

Dungarees – Monki · blouse – ??? · sandals – Asos · leather bag – & Other Stories

Kuvat: maj ♥

 

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Haa itse vannoin keväällä ostavani lappuhaalarit ja ottavani ne syksyllä pois päältä, no eipä enää kannata… Mut ihanat on koko vaatteet ja sinä <3

 2. Näytät ekassa kuvassa niin suloiselta, että haluaisin vaan laittaa sut taskuuni. <3__<3

 3. Hehe, just katoin et ai ku näyttää kivalta vaaleemmat sävyt (en nyt ehk värikkyydestä vielä puhuis haha..) sun päällä! Onneks myös musta pukee sua, muuten olisit kai aika pulassa :D tiivistettynä, jesh! (Kauheen rajottunu tunne, ku ei voi käyttää emojeja… Elämä on rankkaa!!)

  1. Hohoho, oli ihan hyvä hämäysyritys multa puhua väreistä…? :-D mutta siis kiitos! hyvä tietää :-D ja jooooo älä muuta sano, normihymiöt on ihan tylsszzz -___-

 4. Hurjan ihana asu! Omistin lappuhaalarit pari vuotta sitten ja ainut harmi äkillisessä solakoitumisessa olikin isoksi jääneet lempparivaatteet. Nyt ei voi kun kamppailla muutaman vaihtoehdon välillä; ostan pari levyä suklaata ja odottelen lisäkiloja, hankin oikean kokoiset lappuhaalarit tai tyydyn ihastelemaan niitä näistä kuvista jonkun muun päällä :–) superkivat!

  1. Voi kiitos ihana! :–) Ja oivoi, tuo on kyllä joo varmaankin tylsää solakoitumisessa, mutta jos se muuten on ollut hyvä juttu niin sit ei paljoa kantsi murehtia haalareita, vaan alkaa metsästää uusia, sopivampia! Hihii toivotaan että oikeat tulee vielä vastaan!

 5. voi kuinka suloinen ihana kaunis sinä!!! (oon sanonu näin varmaan ööö monta monta kertaa, mutta kehuja ei koskaan voi saada liikaa heh) ja sun tukka,voihhhh kun tulee harmitus kun oman pitkän tukan katkaisin keväällä :-(

  1. Voi ihana ääää! <3 Kiitos!!!!

   Ja voi kuule, hiukset kasvaa kyllä! Mä pätkäisin kaks vuotta sitten ja nyt nää on jo ihan superpitkät. Uusiutuva luonnonvara, pitää kokeilla juttuja jotta tietää mistä tykkää oikeesti!