Happamia

muoti
14 kommenttia

Alkaa tuoksua syksyltä, vaikka päivisin vielä tuntuukin kesältä. Siinä missä pari päivää sitten ahdistuin alkavasta syksystä mielessäni, olen nyt helpottunut ja onnellinen. Tulevaisuus on isoja kysymysmerkkejä ja se tuntuu ihan hiton hyvältä, vaikka vähän jännittääkin.

Hassua miten sitä voi saman päivän aikana tuntea koko tunneskaalan surullisesta vihaiseen, onnelliseen ja äärettömän helpottuneeseen. Näissä kuvissa oon helpottunut ja voitonriemuinen. Enkä edes ollut vielä kuullut päivän parasta uutista! Teki mieli tanssia voitontanssit suhteellisen tyhjän terassin pöydillä, mutta sen sijaan kilisteltiin ystävän kanssa tulevalle. 

jeans – Gina Tricot • leather loafers – Vagabond • hat – Topshop 
leather jacket – H&M • suede fringe bag – Asos

Voivoi, syksy ja mun kokomustafiilistelyn paluu. Hahaa, koetan kyllä tsemppaa ja käyttää värejäkin vähän välillä… repäisin ja ostin syksyksin ison viitaan kamelin värisenä, vaikka mustakin versio olisi ollut tarjolla. Pieniä kivoja muutoksia, jep. 

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ”Hassua miten sitä voi saman päivän aikana tuntea koko tunneskaalan surullisesta vihaiseen, onnelliseen ja äärettömän helpottuneeseen.”

  Voi miten tutulta kuulostaa. Sellaisia ne päivät ovat, kun on jonkinlainen kriisi (vaikka hyväkin sellainen) käynnissä. Puuh. :)

  1. niinpä! tääkin on suurimmaks osaks omasta suhtautumisesta kiinni, että miten tähän avoimeen tulevaisuuteen suhtautuu. :-)

 2. Jos oloasia saa vielä yhtään paremmaksi, niin mun mielestä susta tulee vuodenajoista mieleen just syksy! Sovit pihlajanmarjojen alle kuvattavaksi viimosen päälle ja jotenkin syksyn pieni melankolia sopii yhteen kanssasi. Muistat myös kääntää punatut suupielet hymyyn, ettei meininki mene liian mustaksi. Kivaa syksyä!:)

  1. Voi Maija, aivan älyttömän ihanasti sanottu!! <3 allekirjoitan tuon täysin, syksy on kyllä mun lempivuodenaika, siitäkin huolimatta että nautin kesistä nykyisin ihan erilailla mitä ennen. Syksyssä on just jotain kaunista melankoliaa.

   Hihii, kiitos samoin ja kiitos ihanasta kommentista! Sait mut hymyilemään pitkäksi aikaa.

 3. Sinä ihana, hottentotti! Sytyn tälle asulle, itsekin haikailin kesän hiipumista mutta vähän haikailen sellasia lämpimän-viileitä iltoja kun saa heittää neuleen päälle, ehkä jopa paljaiden kinttujen kanssa. Ja tästä asusta tykkään, toinen kokomusta täällä hei <3 Mut kaikki noi eri materiaalit toimii!

  1. Uhuhhuhh, voi HENJE! Jeeeep, ihan samoista jutuista mäkin oon haaveillut, paljaista sääristä ja pehmoisesta neuleesta. Parina iltana oon semmoisessa viilettänytkin menemään! Eilen oli ekaa kertaa niin kylmä ilta että varpaat meinas jäätyä sandaaleissa.

   Hihii ,niinpä, kokomusta on paras eri materiaalien kera!;-) pus!!!<3

 4. Mikä rakkauslaukku!!! Onko kauankin aikaa asoksen tilauksestasi, yritin tuolla suede fringe bag -hakusanalla etsiä, mutta ei löytynyt :(

  1. Voi Anni, se on aika vanha rakkauslaukku jo, joku yli vuosi sitten ehkä tilattu, alennuksesta silloin löytyi :–( voi olla ettei noita enää ole siis, höh. Noilla hakusanoilla luulis nimenomaan löytyvän. tai floral suede bag.

   toivottavasti löytyy joku samankaltainen muualta!

 5. hattu näyttää niin hyvältä sun päässä! ja kameli viitta kuulostaa jännittävältä.
  itse ostin hameen viininpunaisena, vaikka vieressä oli musta versio x–D

  1. Hihiii kiiiittiii!!!^___^ ja joo, aikamoista aikamoista! Mut ehkä sen voi yhdistää muuten kokomustaan asuun ;-)

   Oioi, raju muuvi! Tollasia pitää välillä uskaltaa, haha!

 6. Ihana Ida!<3<3
  pitää ehdottomasti syksyfiilistellä yhessä turussa ja/tai tampereella! juoda kuumia juomia ja tehä ruokaa ja istuskella jossain kuppiloissa.

  1. Ihana rakas Eve!!!<33
   Todellakin!!! Tampereella heti kun kaikki asiat selkiytyy ja Turussa joskus pian kun siellä tapahtuu jotain kivaa? Pistä vaan viestii ni mä tuun!<3 aaai etttääää, super! !Tästä syksystä tulee hyvä.