LITTLE JOE

Ravintolat Tampere, ruoka
8 kommenttia

Olen tänä kesänä ollut innoissani Tampereenkin vallanneesta ravintolalaivakulttuurista. Ihan mahtavaa että täälläkin voi esim. Turun tapaan herkutella veden äärellä! Jokaista ravintolalaivaa en ole vielä ehtinyt testata, mutta Little Joe on ainakin kiva. Se on siisti ja viihtyisä ja tilaa löytyy yllättävän hyvin. Olen kerran syönytkin tällä paatilla, tilasin mozarellapizzan joka oli about kympin hintaiseksi pizzaksi varsin hyvä hinta-laatu-suhteeltaan. Annos ei ollut älyttömän iso mutta hyvä niin, helteillä ruoka ei maistu kovin suurina määrinä. 

Parasta on kuitenkin fiilis siitä että ollaan paatilla veden ääressä. Happy Joe jäillä maistuu laivan terassilla ihan älyttömän hyvältä. Kesää on vielä jäljellä, käykää ihmeessä testaamassa Little Joe ja kiva fiilis. Mites muut tamperelaiset, osaatteko suositella muita paatteja herkutteluun tai kivaan istuskeluun? 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Uuu! Sain tonne alkukesästä kutsun lehdistötilaisuuteen mutten silloin päässyt ja koko paikka on päässyt unohtumaan, höh! meen lukee sun postauksen heti, ha!

 1. viime viikonloppuna siinä players boatilla oli ihan älytön meininki! intiaaninnäköinen Joe soittamassa akustista kitaraa ja laulamassa pelkästään hyviä biisejä, älyttömiä pulled pork sandwichejä (varmasti muutkin vaihtoehdot hyviä) ja ihanan iloinen, nuori henkilökunta! pakko hehkuttaa myös siks että se on yksityisen yrittäjän, ni menee rahat oikeastikin toisten elantoon eikä vaan isoille ketjuille! :–) se on se little joesta 2 vai 3 laivaa eteenpäin oleva, ratinan stadionin takana. tais kuulua blockfesteillä alueen sisäpuolelle.

  1. Ohoo, intiianin näköinen Joe kuulostaa koolilta :–D Miks mä oon vaan vilkassu sitä joskus, mut en oo yhtään perehtyny tähänkään paattiin!?! Kiitos suosituksesta!!! Ja siis toi on todella iso plussa aina asiassa kuin asiassa jos voi tukea pientä yritystä ja yrittäjää :-) Kiitos siis!!

 2. Joo, samaa suosittelen kun edellinen. Mä kans kävin testaan nää molemmat terassit, Players Boatin ja tän ja jälkimmäinen veti voiton! Tietty jälkimmäisessä myös Blockfestillä.

  Gastrolaivasta nyt ei voi puhuakaan samana päivänä, siellä oon käyny kolmesti tänä kesänä, mut se on kyllä niin selkeesti ruokapaikka, näissä on kiva ottaa kylmää juomaa.

  1. Oh lalaa, siistiä! :-)

   Ja ei kyllä varmaan voikaan, mun tarvis pian mennä testaan se. Hyvä muistutus!

 3. Siitä lähtien ku oon Tampereelle muttanu oon miettiny että mitä hittoa ne laivat vaan parkittaa siinä rannassa? :D Hahaaa ai ne on ravintoloita! Pitää käydä niiiin testaamassa, kiitos vinkistä!!