still hits me like a rock

muoti
8 kommenttia

Hahaa, luulin että tämä asukokonaisuus on Suomen kesässä mahdoton, mutta ei! Nahkahame + paljaat sääret -yhdistelmää vilkkuu usein ulkomaisissa muotilehdissä, mutta helteellä nahkahame on ihan mahdoton vaate ja syksyllä Suomessa tarvii sukkikset. Tämmöinen pilvinen, mutta lämmin päivä oli täydellinen nahkahametta ja paljaita jalkoja ajatellen. Tykkäsin asusta kovasti, kumpa syksy olisi lämmin niin voisin käyttää nahkahametta useamminkin ilman sukkiksia. 

leather skirt – 2nd hand ✿ linen t-shirt – Acne
leather sandals – Asos ✿ leather bag – & Other Stories 

Näytän someaddiktilta, mutta puhelimen näpräykseen on ihan järkevä syy: puhelin toimii kaukosäätimenä Olympuksen PEN E-P5:lle! Nään puhelimen näytöstä miltä kuva näyttää kameran näytöllä ja sitten vain naps, ja kuva on tallentunut kameraan. Superkätsyä! Tosin puhelin vähän vilahtelee kuvissa tällä metodilla, mutta eipä se mitään, ainakin saan kuvia otettua itseksenikin.

Nuo sandaalit ovat tämän kesän käytetyimmät kengät, ihan jo surettaa valmiiksi, sillä voi olla että nuo eivät kestä enää kolmatta kesää…. Pohjat ovat aika puhkikuluneet, en tiedä voiko noille oikeastaan enää tehdä mitään. Ehkä käytän ne eniveis arvioitavana mun vakisuutarilla, siellä on muuten tällä hetkellä korjattavana mun taiteilijatakki!!!! En kestä, saan sen pitkästä aikaa kunnolla käyttöön tänä syksynä. Kaikkien aikojen suosikkivaate pelastuu, ah! 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. toivotaan, on sen verran ohuet ja kuluneet pohjat että saas nähdä voiko noille tehdä mitään, ääks!!!

  1. samoissa muotilehdissä ja katumuotiblogeissa näkyy paksua takkia, paljaita sääriä ja pikkukenkiä yhdistettynä!! itse joko tukehtuisin tai jäätyisin. ei suomessa ole tuollaisia kelejä.

    1. no älääää!!!! ei toimi suomessa eeeei. mut sit taas nycissä esim toimii, hö!

    1. Hei joo, on! Onpa oudon maitomaiset kuvat, vaikkakin täytyy varoittaa että nahka tietty tummuu käytössä – mun laukku on siis tummempi mitä ostettaessa, muttei takuulla noin vaalea kyllä ollut :–D