True love since 2007

muoti
35 kommenttia

meitsi iha silleeee tyytyväisenä juuuh

ID KUVA aikas paljon lehtiä maassa

tohtorit eli siis minun dr martensenit nih

no kukkuluuuuruu¨'

No mutta jopas on jo syksyistä!! Ja hitsi että minä tykkään näistä sateettomista, kirpeistä syyspäivistä. Ainoa asia mikä harmittaa, on tuo takki. Minun rakas taiteilijatakkinakin tunnettu syystakkini alkaa olla niin rikki noista ”nahkakohdistaan” (ovat muuten tekonahkaa yök, siinä syy kulumiselle), etten enää kehtaa käyttää sitä. Se vain on niin mielettömän mukava päällä, etten millään malttaisi luopua siitä! Onkohan mitään järkeä näyttää tuota ompelijalle tai suutarille, jos siihen saisi vaihdettua nuo tekonahkapalat oikeaksi nahaksi? Kaunis villakangastakkini ei ansaitse päätyä roskikseen! :-(

Vähän ehkä hupaisaa, millaisia tunteita yksi takki minussa herättää. Olen sellainen, että kiinnyn vaatteisiini ja minulla on muutama sellainen vaate säilössä, josta en millään luopuisi, vaikken ole käyttänyt niitä enää aikoihin. Yksi rakkaimmista vaatteista on Super Mukavasta TET-jakson päätteeksi saatu paituli, jota en edes raaski käyttää. Tähän takkiin taasen on syntynyt tunneside siksi, että olen käyttänyt sitä 2007 vuodesta asti läpi kaikkien tyylivaiheitteni. Se on sopinut jokaiseen vaiheeseen moitteetta ja tuntunut aina omalta. Uusia vaatteita etsiessä koetankin aina pitää mielessä sen, että voisiko uudesta vaatteesta tulla lemppari, jota käytän monia vuosia? Toivoisin, että joskus vaatekaappini koostuisi klassikoista, superlemppareista ja monikäyttöisistä vaatteista. Millaisia vaatekaappiunelmia  teillä 0n? Entä onko siellä muita höpsöjä, jotka ovat kehittäneet tunnesiteitä vaatteisiin? :- D

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Näytä ihmeessä suutarille! Takista saattaa tulla kuin uusi, ja maksaa vähemmän kuin uuden ostaminen. :)

 2. Kerkesin vain kuvat nähdä ja ajattelin, että ootpa sinä vaan kerrassaan ihana ilmestys. Ei mulla muuta. (Ja luin minä tekstinkin.)

 3. Jaan niin tuon tunteen! Mulla on yhdet Biancon ruskeet nahkabootsit jotka on mun lemppareimmat kengät ikinä! Niilläkin alkaa olla jo ikää ja kuluminen alkaa pikkuhiljaa näkyä, mutta en haluais luopua niistä ikinä. Pohjat niistä on jo kerran pitäny vaihtaa mutta pelottaa mitä teen sitten kun niitä ei enää oikeesti voi käyttää D:

  1. Voi että, uskon!:–( Voi ei, kenkien korjaus on tietyssä pisteessä mahdotonta, joten ymmärrän tuskasi:-( Huolla paljon ja käytä rakkaudella!! hihh

 4. Kivaa, kun joku on samaa mieltä vaatteiden ostosta – tuntuu, että blogimaailma tulvii jatkuvaa ostostelua ja kertakäyttövaatteita! Itse tein vakaan päätöksen, että tästä lähin ostan vain laadukkaita ja oikeasti kivoja vaatteita, joita myös tulee käytettyä vielä hamassa tulevaisuudessakin. On tullut tehtyä sen verran virheostoksia, jotka ”ihan kivoina” päätyvät päällepukemisen sijaan kansoittamaan vaatekaapin nurkkia, että ihan itkettää jo lompakonkin puolesta. :D
  Unelmissa häämöttää juurikin monikäyttöinen, laadukas, siisti ja silti myös leikittelevä vaateparsi!

  Ja vie takki toki suutarille, ikävähän se olisi noinkin rakasta vaatetta muutaman tekonahkapalan takia hyllyttää!

  1. Uskon että moni muukin on, blogimaailmassa ikävä kyllä korostuu usein vain ne ääripäät. :-) mutta oikeassa olet, minustakin on tylsää että blogit täyttyy kertakäyttövaatteista – on ilahduttavaa huomata omistavansa useita 3-5 vuotta vanhoja vaatteita jotka ovat yhä käytössä! :- )

   Jep, taidampa viedä, toivottavasti joku suutari olisi kiltti ja osaisi auttaa minua!

 5. On täällä muillakin tunnesiteitä vaatteisiinsa! Mulla on esim. talessa ensimmäiset (vuodelta 07 myöskin) Converset, en uskalla käyttää niitä enää kun pelkään että niistä irtoaa kantapäät.. mutta niistä muistuu aina mieleen niin mahtavia muistoja ettei niitä kertakaikkiaan tohdi heittää veke :D

  1. Oii, ihana! :’—D mä just heitin muutossa mun ekat mustat IHAN rikkinäiset converset roskiin, olin saanut ne kaverita tuliaisiksi ja siksi niihin liittyi niin iso tunneside. :’-)))))

 6. söpö takki :) ja mulla ainakin on hirvee ongelma vaatteiden pois antamisessa :D Kirpparille kun kasasin vaatteita niin pakko oli joitain jättää vielä kaappiin vaikka moneen vuoteen en oo käyttänytkään mutta joskus on käyttänyt niin paljon ettei pysty kun ollu niin lemppareita!! :D

  1. kiitos!:–) Ja hahaa, tiedän tuonkin! Tosin kirppikselle mun on helppo viedä ne vaatteet, jotka olen todennut käytössä epäsopiviksi tai ne, joihin olen kyllästynyt täysin. Ei kaikista vaatteista voi tulla megasuperlemppareita ja kaikki tekevät joskus virheostoksia – niistä luopuminen ei tuota vaikeuksia.

   Hahaa sinun pitää säästää ne kaikista tärkeimmäät ja päästää muut kiertoon ;-)

 7. mä ainakin kiinnyn ihan liikaa vaatteisiin! mut miks kaikkiin ei tuu sellasta tunnetta? jotkut haluis jo kierrättää parin käyttökerran jälkeen kun niissä ei oo vaan hyvä olo :0

  toi takki on kyllä ihana, kannatan jotain suutaria myös :-)

  1. No niin, en oikein tiedä, ehkä kaikki vaan ei sittenkään oo niin oma juttu? Lemppareimpia on ne, jotka sekä tuntuu että näyttää hyvältä ja saa spessun olon :- )

   Jee, kiitos, minä käytän kyllä!

 8. Jep, mäkin kehitän tunnesiteitä vaatteisiin ja nimeän myös vaatteitani :D en tiiä mitä teen jos mun yks vilan flanelliruutupaita joskus häviää/menee rikki/sille tapahtuu jotain, kamala ajatus! Ja converseja mulla on monta paria mutta en raaski luopua niistä rikkinäisistäkään millään…

  1. Ihana:D mä en oo nimennyt kovin montaa vaatetta, mutta se on kyllä kivaa se!:-D hahahah voi ei, tiedän tunteen!!!

 9. Aivan ihana takki, kannattaa ehdottomasti kysyä paljon maksaisi ”nahkaosien” korvaaminen oikealla nahalla. Veikkaan että ompelijan arvio voi olla melko hintava jos nahka tulee hänen puolestaan, mutta pieni vinkki, kirppareilta löytää hyväkuntoisia nahkatakkeja tosi edullisesti, ja niistä saa hyvää nahkaa uusiokäyttöön =)

  1. Olet kyllä oikeassa! Ja hitto, nyt harmittaa että heitin muuton yhteydessä yhden ison nahkapalan roskiin, ajattelin että ”en oo tarvinnut tätä vuoteen, eli en tuu tarviin”:D Jooopajoo,.,..,., Mutta totta, eiköhän uus nahka-asia löydy edullisesti, pitää alkaa etsiä sopivaa!

 10. Hiii, sulla on nyt uus fani Lookbookissa! Oon koukkuuntunut siihen ihan täysin ja etin koko ajan uusia tyyppejä, joista inspiroitua, ja on kiva tykkäillä sielläkin niistä, joiden blogeja seuraa :–)
  Ja mullakin on tunnesiteitä vaatteisiin ollut monenmoisia, kerran 15-vuotiaana korjasin lempitennarini ilmastointiteipillä ja hakaneuloilla, kun kantapäät kuluivat puhki. Pakkohan ne oli heittää jossain vaiheessa lopulta roskiin, mutta ne olivat ihanat !!

  1. UUU ihanaa, kiitos! Se on kiva, hyvä sivusto pukeutumisinspiksen etsimiseen.

   Voiieii, ymmärrän sinua hyvin!:-( Mulla on kans ollut parit niin ihanat kengät että niitä on kans koetettu paikkailla muka…

 11. toi takki on niin ihana ! olen seurannu sua niin kauan että kun näin sen aikoinaan blogissas olen jopa kadehtinut sitä ! :-D vie jollekki ompelialle, kyllä sen saa kuntoo jos muuten on hyvässä kunnossa :-))
  multakin löytyy paripaitaa mitä en millään viitti heittää pois koska ne on perus simppelitä ja niissä on niin paljon tunne arvoo ! ;-D

  1. Voi eikä, ihana! Mieti, oot siis seuraillut jotain viis vuotta, kreisii!:-D mietin just että onkohan toi ompelijan vai suutarin hommia, pitää kysellä.

   Ja jep, onneks paidat ei vie megana tilaa!;-)

 12. NO niinpä!! x—D ite melkein itkin, vaikka en ole tunteellinen ihminen, kun 4 vuotta vanhat (10 egee!! maksaneet) onlyn mustat farkkuni kuluivat puhki takapuolesta… just vielä huonoon aikaan kun kaupasta löytyy vain farkkuleggareita tai mustat farkut on kamalan outoa, roskaa keräävää kangasta.
  //avautuminen :–(

  1. VOIEI!!!!! Mulla oli yhden 15 dollaria maksaneet farkut, jotka ostin ausseista, ja ne oli TÄYDELLISET. Käytin niitä pitkään vaikka molemmat polvet oli rikki XD apuaaa mutta ku täydellisiä farkkuja ei vaan meinaa millään löytäää yhyyyyyy!!

  1. hehee, eihän tuo nyt mitenkään näytä mun tyyliseltä? Mainonta menee hukkaan jos sitä ei kohdista oikealle kohderyhmälle ;–)

   1. Kyllähän sen tiesin, mutta haluan takin tosissani myytyä. Onhan 100e aika paljon hukkaan heitettäväksi ja siksi on pakko yrittää jokaista keinoa. :) Anteeksi jos viestini häiritsi. Toivoin vain, että joku muukin nappaisi siitä kiinni.

 13. Voi ei takille :( surullista !

  Pakko kertoo mun tunnesiteestäni lyijytäytekynään, kun sain siitä palautetta tässä syksyn alussa. :D Mulla siis hukku mun paras lyijytäytekynä, jota olin käyttäny koko lukion, kaikissa ylppäreissä ja pääsykokeissa ja kaikissa. Vuodesta 2006 se palveli minua urheasti, ja nyt se on hukassa!!! Olin surun murtama, mutta pakko se oli uus hankkia. Kaverit kyllä naureskeli asialle, ja onhan se huvittavaa, mut se oli vielä vallan mainio kynä, ja ollut monessa mukana! Että semmosia tunnesiteitä täällä. :D

  1. hahahha voi ei Riina, voin vaan kuvitella!:-D ärsyttää ihan sikana jos hukkaa jonkun pienen tärkeän tavaran, vaikka se muka kuinka olis jonkun muun mielestä korvattavissa. Ei oo helppoo, ääää!!