Kiireisiä arkipäiviä ja kiireettömiä viikonloppuja

/// lifestyle, ruokaTags: , , ,

Hollaa! Pikkuisen kuulumisia ennen kuin meen pötkölleni sänkyyn lueskelemaan koulukirjaa. Päätä särkee ärsyttävästi, mutta eiköhän se mee ohi kun juon päivän tokan kupin kahvia, varmaan jokin kofeiinivajaus….. :-I

@kihveli550 kylässä minu rettuutettavana!!!!

Uudessa kodissa saa syödä lattialla vaikka pöytä olis jo kasattu ja käyttää kynttilöitä lamppujen sijaan, jotka on jo asennettu. Sen sijaan lattialla istuskelulle on ihan oikea syy – meillä ei vielä ole sohvaa! Pidän Lindua voimaotteessa jottei se pakenisi, mutta himputti, tyyppi on nyt ihan toisella mantereella menossa. Sohvan ostaminen ja etsiminen on muuten yhtä tuskaa – käytettynä ei tunnu löytyvän mieleistä ja jos etsii uutta, täytyy hinnan takia suunnata Ikeaan…. Ja ne taasen on jostain kumman syystä melkoisen tuttuja jo :- D

ihana aamu

Viikonlopuissa parasta on rauhalliset ja ennen kaikkea yhdessä syödyt aamupalat. Aamupala on melkeinpä päivän paras ruoka, en yhtään ymmärrä miten jotkut voi lähteä pirteinä ja hyväntuulisina töihin tai kouluun ilman aamupalaa, huhhui! Minä en pystyisi:-D

Untitled

Tämä kuva on ajalta ennen pöydän kokoamista. Silloin söin aamupalat ja välipalat ikkunalaudalta, iltapalat lattialla istuskellen.

#kamunkaa #pizzaperjantai #pizza #napoli #tampere @kihveli550

Tässä olen sen samaisen Lindan kanssa perjantain kunniaksi pizzalla. Pizzeria Napoli on paras ja sieltä saa ihan superhyviä kasvispizzoja! Linda söi artisokkapizzaa ja minä valkkasin munakoisovuohenjuustopizzan. Lounasaikaan herkuttelu maksoi 8e, ei siis paha ollenkaan.

Sain tämän postissa ja lisäksi kirjekuoren jossa oli $2 ja valmis osoite???? #mitäshelvettiä #wtf #viestiavaruudesta #APUA

Ja mitäs hittoa tämä sitten on? Entiseen kotiin oli tullut kirjekuori jenkeistä, lähetetty tämän kuun alussa ja osoitettu minun vanhaan osoitteeseen. Vastaanottajan nimeä kuoressa ei ollut, mutta sisältä löytyi tuo kortti ja sulkematon kirjekuori, jossa oli kaksi dollaria ja kuoressa sama osoite, mistä tuo on ilmeisesti lähetetty? Mitä ihmettä???? Miten minä tähän liityn?!?! Tuli pikkuisen säikky olo, vaikkakin varmaan ihan turhaan:-D Liittyykö tuo radioamatöörijuttuihin? Vai onko sisältö silkkaa noituutta? Mites ne dollarit, mihin ne liittyy??

Ps. KIITOS Tangle Teezer -arvontaan osallistuneille, ihan huikea määrä kommentteja! Arvon tänään voittajat ja laitan voittajille mailia, joten siis tarkkailkaahan postianne!;-)

18 kommenttia

 1. Eshba /// 17/10/2012 / 18:38:34

  Ettei olis joku ketjukirjehommeli, jolla pyritään pyramidihuijauksen tavoin keräämään rahaa? 2 dollaria vähän esimakuun :D

  Vastaa
  • ida365 /// 18/10/2012 / 10:03:56

   :–D Ei tuossa vaan ollut mitään kirjettä mukana, muuten kuulostais järkevältä selitykseltä. Olen hämilläni, tää on outoa:D

   Vastaa
 2. katja /// 17/10/2012 / 18:45:54

  Haha aika creepy toi postikortti! Onnee sohvanmetsästykseen, nyt vaan tarkkana kyttäämään huutonettii ja tori.fitä ja mitä näitä nyt on!

  Vastaa
  • ida365 /// 18/10/2012 / 10:26:12

   No eikö D: ja jooo, kiitos! Toria ollaa seurattu, pitänee ottaa huuto.net tarkkailun alle myös!

   Vastaa
 3. anni /// 17/10/2012 / 21:54:09

  Näsilinnankadun Fidaan tulee viikottain (torstaisin) uutta kamaa ja lähtee yhtä nopeaa eli jos viittii ravata ni suosittelen!

  Vastaa
  • ida365 /// 18/10/2012 / 10:30:10

   UU! En oo tajunnut koskaan miten siellä tavara kiertää, enkä siksi ole varmaan koskaan löytänyt mitään kovin kummoista. Hyvä tietää, kiitos!!

   Vastaa
 4. Lusikka /// 17/10/2012 / 22:20:28

  Tuli nälkä… Ja etenkin Marimekko-nälkä

  Vastaa
  • ida365 /// 18/10/2012 / 10:31:36

   :–D haha kappas, nooo, en ihmettele! Siirtolapuutarha on söpö sarja.

   Vastaa
 5. indieda /// 17/10/2012 / 23:58:25

  Haha Danny ilmeisesti haluis että lähetät sille takasin jonkun postikortin. Ehkä dollarit oli postimerkin ostoa varten. Vähän erikoista kyllä. Mistä se on oikein sun osotteen löytänyt :-D Tuo Eshban kommentti voi myös olla totta, eli voihan se olla joku huijausjuttu. No mut onneks muutit, niin Danny ei ehkä lähettele sulle enää kirjeitä!

  Vastaa
  • ida365 /// 18/10/2012 / 10:32:17

   :-D niin kai?! mutta miksi dollareita suomeen? miksi minun osoite?? äää:—D outo juttu……….. toiv ei enää lähettele, en tarvii näin sekavaa kirjekamua!!

   Vastaa
 6. kukkis /// 18/10/2012 / 01:10:42

  mulla on iksun ektorp-sohva ja se on kyllä maailman mukavin (ja jos tykkää romanttisesta sisustuksesta……..:D) mutta en suosittele sitä blekinge-kangasta. kerää kaikki pienet pölyhiukkaset, karvat ja hiukset puoleensa. :D

  nuo marimekon astiat on kyllä kivoja. toivoisin niitä joululahjaksi jos oikeasti tarvitsisin astioita tai ne mahtuis johonkin.

  Vastaa
  • ida365 /// 18/10/2012 / 10:33:23

   Se on, mutta tosiaan tänne liian romanttinen :-) meillä on kotikotona se punaisena ja se on kyllä megamukava, mutta ei meidän juttu hö.

   :–D haha voi ei, onko liikaa astioita??

   Vastaa
 7. SINttI /// 18/10/2012 / 15:51:45

  CFM QSO kuulemma meinaa jotain amatööriradiojuttuu ja tuo OH-alkunen tunnus on suomalaisen amatöörin asematunnus. :D

  Vastaa
  • ida365 /// 19/10/2012 / 10:21:59

   Noniiin, mä arvelinkin niin!!! Mutta mitäs hittoa, voisinkohan mä toimittaa tän kenties jollekin…..:-D

   Vastaa
 8. Hosuli /// 19/10/2012 / 10:20:23

  Kantsii olla kärsivällinen ja tutkia tarkkaan tori.fi-valikoimat, nimim. niiiiin pettynyt Ikean kalusteisiin. Hajoavat niin nopeasti. (Tietty mitä voi olettaa, kun hinnat on sellaiset…) Ikean sohvat näyttäisivät painuvan muodottomiksi tosi helposti, kurjaa.

  Tai sitten säästää ja panostaa laadukkaaseen uuteen sohvaan, joka on tehty Suomessa tai jossain lähellä. Sohvat on kyllä melko kalliita… Meidän maksoi reilusti alle tonnin, ja se on tehty Virossa. Takuuta riittää, eikä ole harmittanut yhtään, koska sohva on niin mukava ja kaunis. Esim. Askossa ja Iskussa on usein ihan ok tarjouksia.

  Eli tsemppiä etsintään, toivottavasti löytyy sopiva! :)

  Vastaa
  • ida365 /// 19/10/2012 / 11:59:43

   Kiitos tsempeistä!:-) Tämä on sellainen hankinta, että päätös ei synny yhdessä yössä… Meillä on kotikotona ekaa kertaa Ikean sohva, ja se on tämän reilun vuoden kestänyt ainakin moitteetta, mutta luulen että täällä sohva joutuu vielä kovempaan käyttöön eikä monikaan Ikean sohvista miellytä.

   Tarjouksia meidän täytyy kyllä tarkkailla, onneksi sohvan ostaminen on kaksi helpompaa kuin yksin, siis hinnan puolesta, voi ostaa kalliimman kuin yksin. :-)

   Vastaa
 9. Hedie /// 19/10/2012 / 12:14:09

  Huuto.netissä on tosi paljon sohvia myynnissä (ainakin pääkaupunkiseudulla). Löydettiin sieltä lähes käyttämätön Ikean Karlstad-sohva, johon ollaan oltu tosi tyytyväisiä. En suosittele uuden ostamista, koska käytettyjä tuntuu olevan niin paljon liikkellä! Tsemppiä etsintään:-)

  En ole muistaakseni aiemmin kommentoinut blogiasi, mutta tykkään kovasti!

  Vastaa
 10. Elina /// 19/10/2012 / 21:16:09

  Piti vallankin tulla kommentoimaan, että jotenkin älyttömän ihana tunnelma tuossa aamiaiskuvassa :) Hirveän söpösti kahdelle katettu pöytä, kunpa itekin jaksais panostaa tavalliseen arkiaamuun noin, alkais päivä takuulla paremmin! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.