Sunnuntain musakorneri

/// musiikkiTags:

SAY LOU LOU X LINDSTRØM – Games For Girls

LAUREL – Blue Blood Demo

JUNGLE – Drops

WHAT SO NOT – JAGUAR (Original Mix)


Hahah, pitkään koetin olla pärjäämättä ilman, mutta nyt on meitsilläkin tunnukset SoundCloudiin – Spotifystä kun ei löydy jokaista näistäkään helmistä. En malta odottaa sopivaa uuden musiikin metsästyshetkeä kun voin vaan uppoutua tuohon uuteen aarreaittaan ja etsiä uutta kuunneltavaa. Tässä pari tän hetken suosikkia, suurinta osaa oon kyllä kuunnellut jo aika kauan, mutta ne tuntuvat taas uusilta kun en ole kerennyt soittaa niitä puhki. 

2 kommenttia

 1. Avatar tiiku /// 19/08/2014 / 20:30:13

  hhii say lou lou oli ihana pukkelpopissa :-) kai oot menos canvasiin kans kattoo sitä ? :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/08/2014 / 22:10:35

   no eeeeen mä oo ku mulla on tampereella bisneksii sillon! voi pöh, mä en ees oo tajunnu että canvaksessa on aika isoja ja kiinnostavia esiintyjiä, mut se reissu ei vaan mitenkään taida nyt onnistuu, HÖÖÖÖH! Uskon kyl et on aika sairaan ihana :—–((

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.