Ravintolapäivä 17.8.

/// Ravintolat Tampere, ruokaTags: , ,

Eilen se taas oli, ravintolapäivä! Mun ravintolapäiväkaverina oli Linda, joka sai eilen ensikosketuksen tähän mahtavaan konseptiin. En tajua miten tyyppi oli pystynyt välttelemään kyseistä tapahtumaa näin kauan, haha. Itsekin tapahtumia järjestäneenä koen jotenkin ihan supertärkeäksi osallistua kivoihin tapahtumiin, etenkin sellaisiin joita tekee pieni talkooporukka tai kuten tässä tapauksessa, yksittäiset henkilöt. Meidän oli tarkoitus kiertää parikin raflaa mutta vitsit mitkä jonot eilen oli joka paikkaan, ainakin siinä kolmen aikaan kun meillä oli huutava nälkä. Päädyttiin lopulta vain jälkkäreille pop up -ravintolaan, mutta onneksi meille riitti kakkua Hämeenpuiston suloiselta kakkutehtailijalta :-) 

Valkosuklaa-punaherukka-juustokakku oli hyvää ja makeutta tasapainotti kivasti ei-niin-makeat janojuomat. Ai että, tuossa vaaleammassa mehussa oli ainakin inkivääriä ja kaardemummaa, ehkä sitruunaa kanssa? Edessä oleva punainen mehu on vesimelonimehua, itsetehtyjä tietty. Ihana ravintoloitsija antoi meidän lainata tarjotintakin ja tarjosi vilttiäkin lainaksi herkutteluhetkeen, mutta me selvittiin hyvin puistonpenkillä. Viiitsit, täytyy kyllä osallistua itsekin joku kerta ja perustaa oma pop up -ravintola. Ollaan vähän suunniteltukin semmoista Alisan kanssa, hihii. 

Illalla käytiin vielä syksyn ekoilla punaviineillä Telakan söpöllä terassilla. Syksy ja punaviini kuuluu yhteen, sille ei mahda mitään. Oon muuten löytänyt ekan punaviinin, josta voin oikeasti sanoa pitäväni niin paljon, että tituleeraisin sitä suosikikseni. Pitääpä joku kerta vinkata siitä kunnolla, en edes muista sen nimeä. Onneksi otin puhelimen muistiin kuvan, niin ei tarvi Alkossa kertoa myyjälle tosi hyviä kuvauksia, kuten vaikka että ”nooo se nimi oli kirjoitettu kaunolla ja se etiketti oli semmoinen vaalea, vähän vintage-henkinen ja siis punaviini todellakin kyseessä, tumma pullo ja kaikkea”… :- D Saattais ehkä löytyä parikin eri vaihtoehtoa noilla tiedoilla. 


*translation: Babes, it is Restaurant Day

6 kommenttia

 1. Avatar Joonas /// 18/08/2014 / 18:12:03

  Appsivinkki viinin ystäville Vivino Wine Scanner. Voit ottaa kuvan ja saat tiedot viinistä puhelimeen :3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/08/2014 / 11:30:14

   OHOOO, kiiiiitos!!! :D aika fiksu, mutta en tiiä tarviinko tota kuin porukoilla (jossa isä kaivaa heti jonkun viinioppaan esille kun alan ihmetellä jotain viiniä ääneen) tai sit ravintolassa joskus harvoin :-D tsihii, lasillisen kyljestä kun ei saa selvää kuvaa ottamalla mitä juo, harvemmin tulee pullollista tilattua…

   Vastaa
 2. Avatar maikku /// 19/08/2014 / 12:18:12

  Telakka on paras, se terassi on niin liikkis ja punaviini on talonviiniks hyvää!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/08/2014 / 15:41:26

   no on!!! :—) ja totta, siellä on hyvä punkku kanssa kun vertaa moneen muuhun.

   Vastaa
 3. Avatar alisa /// 19/08/2014 / 16:48:05

  heiii mitä mitä, ida punaviininystävä ?? nyt alko kiinnostaa, mäkin haluun löytää edes yhden punaviinin jota voisin juoda edes ruuan kanssa lasillisen. haluun kuulla tästä lisää, vaikka meiän lounaalla <3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/08/2014 / 21:57:42

   no heiii äläpä!! me kuules kokataan joku kerta vaikka jotain hyvää piirakkaa ja ostetaan pullo sitä hyvää punkkua ja nautiskellaan! :-*

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.