WATERMELON

muoti
2 kommenttia

Ihailen muiden ihmisten pukeutumisessa ovelaa värien yhdistelemistä, sillä tunnen itseni värikkäissä vaatteissa usein epämukavaksi enkä siksi usein käytä useaa väriä kerralla. Tämä Lindan asun väriyhdistelmä on ihan mahtava, vesimeloni-look! Shortsit ovat kuulemma löytö reilireissulta, Köpiksestä jos en ihan väärin muista. Tuntuu ihan käsittämättömältä että hetki sitten oli niin kuuma ettei öisinkään tarvinnut takkia tai pitkähihaista. Tänään mulla on jo sukkikset jalassa hameen kaverina. Ja tuntuukin jo aika syksyiseltä – istun akatemialla ja täällä alkaa olla jengiä! Koko kesän täällä on tietysti ollut tosi hiljaista ja oon ollut usein itsekseni tai parin muun tyypin kanssa kun oon tehnyt Plasticin tilauksia. Huhuhu, kreiisiii!


*translation: my beautiful friend Linda. 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oih mikä megahieno lunnitatuointi! Myös sun simpukka on niin kaunis :3

    1. Hihii kiitän kummankin puolesta! Takomon Veera on tehnyt molemmat :—)