WATERMELON

/// muotiTags: ,

Ihailen muiden ihmisten pukeutumisessa ovelaa värien yhdistelemistä, sillä tunnen itseni värikkäissä vaatteissa usein epämukavaksi enkä siksi usein käytä useaa väriä kerralla. Tämä Lindan asun väriyhdistelmä on ihan mahtava, vesimeloni-look! Shortsit ovat kuulemma löytö reilireissulta, Köpiksestä jos en ihan väärin muista. Tuntuu ihan käsittämättömältä että hetki sitten oli niin kuuma ettei öisinkään tarvinnut takkia tai pitkähihaista. Tänään mulla on jo sukkikset jalassa hameen kaverina. Ja tuntuukin jo aika syksyiseltä – istun akatemialla ja täällä alkaa olla jengiä! Koko kesän täällä on tietysti ollut tosi hiljaista ja oon ollut usein itsekseni tai parin muun tyypin kanssa kun oon tehnyt Plasticin tilauksia. Huhuhu, kreiisiii!


*translation: my beautiful friend Linda. 

2 kommenttia

 1. Avatar V-sukka /// 19/08/2014 / 16:09:49

  Oih mikä megahieno lunnitatuointi! Myös sun simpukka on niin kaunis :3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/08/2014 / 16:35:53

   Hihii kiitän kummankin puolesta! Takomon Veera on tehnyt molemmat :—)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.