Lähiörotta

muoti
12 kommenttia

Nyt saatte varautua melkoiseen määrään kuvia, sillä sain Lindalta sen nappaamat ja muokkaamat kuvat itselleni ja tykkään näistä kovasti! Hohoo, olin kunnon lähiörotta mun R/H:n Mickey -mekossa ja Minni Hiiri -pääpannassa. Tai no ehkä lähiörotalla ois oikeesti joku bomber päällä ja syljeskelis pitkin katuja, mä olin vähän elegantimpi rotta ehkä kummiskin. Rotta-sanaan ei voi enää suhtautua normaalisti, tulee vaan mieleen miten yläasteella kaikki kutsu toisiaan rotiksi, koolisti väännettynä myös råtiks. En kestä!!!! 

kuvat: Linda 

Mitäpäs tykkäsitte kuvista? Vähän erilaiset asukuvat. Olipa kivaa olla Lindan kuvattavana, huomaa mitä alaa tyyppi opiskelee. Ennen kuvien näkemistä en ollut lainkaan varma olisiko siellä yhtään onnistuneita kuvia, sillä vaikka Lindan kanssa on tosi helppo ja luonteva olla kuvattavana, alkoi jostain syystä jännittää kameralle venkoilu. Päällä R/H:n Mickey dress, Asoksen nahkaiset sandaalit, aWa designilta saadut korvikset ja Casion kello. Pannan askartelin (näköjään neljä vuotta sitten, omg!!!) Jeminan elukkabileisiin, aika hyvin on säilynyt monessa muutossa hohoo :– D

Ps. Tänään Designtori Sorin aukiolla klo 18 asti!! 


*translation: my talented friend Linda took these photos. Me as a modern Minnie Mouse wearing dress from R/H called ”Mickey beach dress”. 

 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. IHANA RÅTTA! Mietin ehkä saapua tampereelle MOP:in aikoihi, joten saatan laittaa koodia silloin, jos oot lähiöllä eli lähistöllä :—) Ps. rotista tulee kyllä nykyään mieleen sellaiset oikeat, puolimetriset rotat, joita vilisee yöllä leikkipuistojen pusikoissa täällä Helesinkissä. Mut Tampereella onki näköjään astetta koolimpia rottia!

  1. Hei joo, ihan mahtavaa! Koodia silloin yes yesss!
   Hyi hele, täällä ei onneks oo tommosia, saisin sydärin! Pienen päästäisen vipellyskin saa mut paniikkiin. Miks hiiret ja rotat pelottaa mutta hämähäkit ei?! Tai no musta toi on kyl ihan loogista oikeestaan mut no niin no vähän sivuraiteille ajauduin 0:–)

   Hihii pus!:-*

 2. näiden kahden viime postauksen kuvat on kyllä jotain niin ihaanaaaaa, voisin tsiikaa nää vaik kui mont kertaa uudellee ja uudellee läpi ♥____♥ lähiörotat skujaaa ja sillee

  1. Voi nelly, kiitos! <3 Mulla on taitavia ystäviä, ottavat mahtavia kuvia hihii!

 3. Nää on ihania kuvia, vaikka niin oli ne edellisetkin. Omasta kaapista löytyy tuo sama mekko, mutta jotenkin jäänyt vähälle käytölle. En oikein osaa sitä yhdistellä tai sitten se on toi pituus. Mutta näytät hyvältä, ehkä inspiroidun itsekin sen kanssa uudelleen :)

  1. Hih, voi kiitos iduska! :-* Oivoi kaiva ihmeessä esille, oisko sulla mitään korkonilkkureita joiden kanssa helma tuntuis luotevamman mittaiselta? On se mullekin ehkä hassun pituinen mutten jaksa välittää >:-)

  1. Hahaa hei kiitos!!! mahtavaa että huomio kiinnittyy siihen että on kuvailtu uusissa paikoissa – pitää harrastaa tätä useemmin :-)