Vaihdaks ton tähän?

muoti
Jätä kommentti

Jes, TÄNÄÄN järjestetään Vaihtovaate-tapahtuma osana Designviikkoa Tampereen Luottovaatteessa. Olen aiemmin kateellisena harmitellut etten ole päässyt paikalle, mutta nytpä taidan mennä muutaman kivan vaihtovaatteen kanssa tekemään löytöjä, jos vain suinkin ehdin! Te aiemmin osallistuneet, osaatteko vinkata montako vaatetta/kenkäparia kantsii roudata paikalle, ettei ihan liiotteluksi mene? Mulla ois oikeasti ikea-kassillinen tavaraa mutta valkkaan mukaan vain parhaat päältä. 1-5 kappaletta, oisko siinä hyvä määrä? Alla vielä lisätiedot tapahtuman Facebook-ilmoituksesta kopsattuna:

 

”Vaatteiden vaihtotapahtuma on taas täällä! 

Vaihtovaate järjestetään torstaina 28.8.2014 klo 17-19 vaatelainaamo Luottovaatteen tiloissa, Itsenäisyydenkatu 23. (HUOM! Sisäänkäynti Salhojankadun puolelta).

Kaiva siis esiin vähälle käytölle jääneet vaatteesi ja kenkäsi, ja laita hyvä kiertämään muille. Samalla voit löytää uusia ihanuuksia toisten tuomista vaatteista.

Voit tuoda useammankin vaatteen, mutta muistetaan että less is more, eli tuothan vain ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita. Laadukas valikoima on kaikkien etu!

Vaihtovaatteen järjestää vaatelainaamo Luottovaate ja tapahtuma on jälleen osana Designviikon ohjelmaa.

http://designontampere.com/tapahtumat/2013-3/designviikko-2013/

Lämpimästi tervetuloa!
Tapahtuma on ilmainen.”
Lisätietoa tapahtumasta täältä.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.