All that glitters

/// muotiTags: ,

Tänään juhlitaan, serkun ja hänen tulevan vaimonsa häitä nimittäin! Kuten ylimmästä kuvasta voi päätellä, löysin itselleni häihin uuden mekon. Aikamoinen löytö muuten olikin – en olisi ostanut mitään uutta ellen olisi tehnyt näin hyvää löytöä. Paljetteja ja avoin selkä – täydellistä. Pitää pyytää siskoa nappaamaan asukuvat että voin myöhemmin esitellä mekon teille. 

Olen varmaan aiemminkin hihkunut miten siistiä musta on kun arkiset asiat suunnitellaan näteiksi. Noh, alimmassa kuvassa on nätit geelityynyt korkokenkien takaosaa varten. En ole ihan varma onko nämä ihan hirveästi nätimmät mitä sellaiset kirkkaat geelityynyt, eiväthän nämä edes näy minnekään, mutta on kivaa kun asioita tehdään vähän eri tavalla. Kukkakuosi ainakin sai minut tekemään ostopäätöksen, hah. 

4 kommenttia

 1. Avatar Veera /// 30/08/2014 / 17:27:41

  Mun on ihan pakko kysyä sulta, kun en mistään löytänyt ohjeita. Miten tolla wide slim kameralla oikeen otetaan kuvia? :D tunnen itseni hieman yksinkertaiseksi nyt kyllä… Ensin yritin ikuisuuden asentaa sitä filmiä, joka ei millään meinannut lähteä pyörimään mutta nyt sen pitäis olla kunnossa. Laukaisimesta kun painaa ei vaan mun mielestä tapahdu yhtään mitään :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 31/08/2014 / 16:56:38

   Voi ei! Siis sulla ei varmaan vaan ole filmi kunnolla asennettuna koska se aiheuttaa sen, ettei filmi pyöri eikä kuvia voi siis ottaa – eli mitään ei tapahdu. Täältä löytyy sekä kuvaohje että pieni videoklippi: http://www.plasticcameras.fi/faq/

   filmi kannattaa asentaa niin että pidät takaluukkua auki sen verran kauan että näät filmin lähtevän pyörimään oikein – ota pari ”kuvaa” kansi auki ja sulje se vasta kun tiedät filmin olevan hakasissa ja pyörivän normaalisti :-)

   Vastaa
 2. Avatar Kirsi /// 30/08/2014 / 18:18:45

  Hei muistatkos minkä merkkinen tuo edellisen postauksen ruosteenvärinen toppi oli? :-) Aivan ihana!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 31/08/2014 / 16:57:09

   Hei voi että, en muista yhtään! :–(

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.