NADI HAMMOUDAN OPISSA

muoti
2 kommenttia

Olympus järjesti minulle, Natalle ja Jennille viime viikolla jännittävän workshopin! Meitä ohjeisti valokuvauksen, erityisesti muotokuvauksen saloihin Nadi Hammouda, joka on tunnettu valokuvaaja – nimi kertonee monelle teistäkin jotain? Hän on esimerkiksi ottanut Jennistä nämä upeat kuvat. Persoonallinen tyyppi sai ainakin mut innostumaan kamerastani ihan uudella tapaa.

Nadin opastuksella opin itsestäni kuvaajana – ainakin mitä tulee siihen, millainen kuvaaja olen uudessa tilanteessa jossa en tiedä mitä tehdä. Olen kuvannut mallia vain kerran aiemmin (siis oikeaa ammattilaista, toki olen kuvannut ystäviä ja tuttavia vaikka kuinka paljon) ja minusta tuntui helpolta antaa mallin tehdä oma hommansa – liikkua kameran edessä miten itsestä luontevalta tuntui ja minä koetin saada otettua hyvän kuvan. Nadi opasti minua kertomaan mallille milloin aion ottaa kuvan, jottei se täydellinen ruutu ehtisi karata käsistä. Tajusin, että tykkään itsekin kuvattavana siitä kun kuvaaja sanoo ”nyt! tää on hyvä” tai muuta sellaista, josta ymmärrän että nyt näyttää hyvältä. Jos mallille/kuvattavana olevalle ei puhu mitään, saattaa itseä alkaa harmittaa kun hyvä asento ehtiikin muuttua ihan täysin vain siksi, ettei sano toiselle mitään. Onnistuin ottamaan mallistamme Polinasta mielestäni pari onnistunutta kuvaa vaikka studio- ja mallikuvaus on minulle ihan uutta. :-)

Olipa jännittävää pitkästä aikaa opiskella omaa kameraa ja miettiä muotokuvaamista uudella tapaa. Blogia varten sitä päätyy usein juuri tuohon mallin paikalle, että ehkä tässä olisi pikemminkin mallikurssi paikallaan ettei tarvitsisi tiirailla lattiaan ja toivoa että kuva onnistuu, hohoho :–D Kiitos Nadi & Olympus mahtavasta workshopista! 

 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. hahaa tunnistin Polinan! Hänhän oli huippumalli haussa ohjelmassa :D Todella nätti ja hyvä malli, ainakin mun silmään.

    1. No niiinpä! Häntä oli kyllä amatöörinkin helppo kuvata ja muutenkin tyyppi vaikutti mainiolta. Ja jep, meganätti!