relax

lifestyle
4 kommenttia

Takana on ihana miniloma Tallinnassa. Hauskojen sattumusten kautta minua pyydettiin mukaan tutustumaan Vihterpalun kartanoon rentoutumisen merkeissä. Pyysin mukaani Majn kun arvelin että hän saattaisi olla pienen rentoutumisen tarpeessa – taisin osua oikeaan, sillä nukahdettiin molempina iltoina kesken höpöttelyn ja nukuttiin kuin tukit. Onneksi ehdin parantua ennen reissua, sillä viime viikolla mulle nousi kuume… tämä irtiotto arjesta tuli niin oikeaan hetkeen. Vaikka matkustaminen on aina jollain tapaa väsyttävää, olo on onnellinen ja levännyt. 

Mukana reissussa oli uusi tuttavuus Maire Kettukarkki-sisustusblogista avecineen sekä tiimikaverini Noora siskonsa kanssa. Oli kiva tutustua uusiin ihmisiin, etenkin kun jaoimme Mairen ja hänen ystävänsä kanssa palavan kiinnostuksen luonnonkosmetiikkaan. Ja ihan mahtavaa olla blogireissulla Nooran kanssa jonka kanssa viikoittain työskentelen – neidin blogi edustaa ihan eri genreä kuin mun (ai miten niin mun blogi ei mee urheilu-kategoriaan?), mutta samoista blogijutuista me aina höpötetään mitä kaikkien muidenkin bloggaajien kanssa. 

Lisää reissusta jahka olen saanut käytyä reissussa otetut kuvat läpi! Niitä on aika paljon, sillä Vihterpalu oli aivan älyttömän kaunis ja seesteinen. Toka yö yövyttiin Tallinnan keskustassa josta nämä ylemmät kuvat ovatkin, hetki ennen ravintolaan lähtemistä. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.