YES/NO: Valkoinen kauluspaita

muoti
16 kommenttia

Ainakaan toistaiseksi en näe itseäni valkoisessa siistissä puuvillakauluspaidassa. En vain taida olla niitä tyttöjä. Sotkisin paidan tai tuntisin oloni epämukavaksi ja liian viralliseksi. Tässä kauluspaidassa mun ei kuitenkaan oo sellainen olo, johtunee rennommasta matskusta ja läpikuultavuudesta, paita tuntuu omalta etenkin pillifarkkujen ja nahkatakin kanssa. 

blouse – Vero Moda · jeans – Tiger of Sweden (gifted / Inch”) · shoes – Vagabond  


Kuvat nappasi Maj Vihterpalun kartanolla kun kiertelimme tiluksia. Muistelen reissua kaiholla, ihana rentoutumisloma hektisen arjen keskelle kauniissa ympäristössä teki tehtävänsä. Olo on ollut tosi seesteinen mutta täytyy myöntää, että aamuisin alkaa olla aika vaikea herätä. Saatan torkuttaa puolen tunnin ajan ja sitten bussipysäkille juostessani mietin itselleni kiukkuisena että mikä siinä heräämisessä taas on niin vaikeaa. Ja nyt on vasta lokakuu! Ja siitä puheen ollen – mitenhän ajattelin pärjätä pakkasilla kun nukun jo nyt kahden peiton ja päiväpeiton alla? Mä olen maailman viluisin tyyppi.

Mutta mites te, oletteko te kauluspaita-tyttöjä? 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Maailman toiseksi viluisin tyyppi täällä sitten hei. Nukun kesät talvet kahdella peitolla ja hyvin todennäköisesti jonkinlainen vilttiviritys tulee tarpeeseen pakkasilla.

  Tykkään Ida sun blogista ihan älyttömän paljon siksi, että suhun voi samaistua. Samanlainen musiikkimaku, samanlaisia ruoka-arvoja (jos noin nyt voi sanoa) ja samanmoisia ajatuksia myös kosmetiikasta. Oot ihan ykkösbloggaaja!

  Ja kirsikkana kakun päällä: oon miettinyt tätä valkoinen kauluspaita -ongelmaa viime aikoina tosi paljon. Eniten ärsyttää ryppyyntyvät matskut, koska… laiska silittäjä. Onnistuit jotenkin olemaan ajan hermoilla tässäkin. :)

  1. Hei toiseksi viluisin! Huhhu, kun asuin sellaisessa pienessä vetoisassa yksiössä jossa sänkyä ei voinut sijoittaa kuin ikkunan alle, nukuin aina kahdella peitolla. Talveksi pitää keksiä lisävarusteluita…

   Voi kiitos Jenni, aivan älyttömän ihana kuulla. Mä välillä aina pohdin, että miksihän eri tyypit lukee tätä ja se, että juttuihin voi samaistua kuulostaa musta tosi kivalta. Ihanaa!

   Ja hei älä muuta sano, ryppyyntyvät matskut raivostuttaa. Alan ymmärtää polyesterin päälle mikä on aika huono juttu… Mut mun viskoositopit pitäis silittää jokaisen käytön jälkeen ja ääääh! Sellaiset vaatteet on myös mitä surkeimpia matkustusvaatteita.

 2. Oon miettinyt tuota heräämisasiaa kanssa, tänään meni 45 min torkuttamiseen… mitenhän meinasin selvitä talven yli?

  Kauluspaita menee, jos se on ylisuuri ja joku muu silittää :) Näytät supersuloiselta.

  1. No älä muuta sano! Lähtiskö se vaan sillä että laittais kellon soimaan niin myöhään ettei vaan yksinkertaisesti voi torkuttaa?

   Hiih, voi kiitos ihana! :-* Ja ylisuuret kauluspaidat muuten onkin kivoja, enpä ookaan aatellu. Sellaisenahan vois ihan skarppi puuvillainenkin paita mennä.

 3. mua helpottaa heti ku kauluspaidasta otetaan kaulukset pois eli jää vaan sellanen siistimpi nappipaita :D ja läpikuultavuus on kans se juttu! mitään liian asiallaistahan mä en suostu päälleni pukee eli ei muhunkaan uppoo sellanen ”virallinen” look :D

  p.s. huomasin, et olit ihastellu nude-blogissa glitterlakkaa, ni sellasta moniväristä isoilla hileillä saa ainaki meiltä Bik Bokista :)

  1. No hei totta, toi on kyllä aika hyvä vaihtoehto kanssa. Kauluspaitoja multa löytyy ainakin kolme, mutta ne on kaikki jollain kuosilla eivätkä ainakaan kokovalkoisia. Musta kauluspaita on heti jotenkin tosi paljon iisimpi.

   Ja hei vouuuu, kiiiiitos vinkistä!! Oon metsästänyt tommosia kauan, täytyy mennä kurkkaan Koskarin BikBok pian. KIITOS, hyvää palvelua ;-)

 4. Siiis mie oon niin viimeset pari päivää kirvannu mielessäni ku en omista tuollasta perus kauluspaitaa!! Tuli sen verran kovat visiot semmoisesta neuleen alla että oksat pois :D

  1. Eiiiih voi ei! :-D Luulis että ois suht helppo löytää kauluspaita mut istuva ja oikee matsku on tietty eri juttuja…

 5. nyt on pakko kysyä, mikä noiden ihanien vagabondin kenkien malli on?? yritin vagabondin sivuilta bongailla, mutta siellä on paritkin melko samanlaiset kengät, enkä ihan saanut yhdistettyä yks yhteen :–D on meinaan niin kivat että vähän himottelis itsellekin tuollaiset hommata :3

  1. Hooii! Noi mun on Dioonit ja kankaisena, oon kyl funtsinu oisko nahkaset tämmöset hyvät talvikengät, nää on meinaan ihan parhaat jalassa, suosittelen!

 6. Hahahahah mä oon maailman pahin torkuttaja, menee helposti tunti torkutukseen. Laitan tahalleen aina herätyksen soimaan ainakin 40min ennen kuin on ihan pakko nousta!
  Ja toinen vilukissa täällä moi, kukaan ei koskaan ymmärrä mun täydellistä peitto”reseptiä” kesään: untuvapeitto viilentämässä ja normitäkki lämmittämässä. Talvella sit pitää keksiä lisäkeinoja tilanteen mukaan.

  1. Aiiihhhihi :D mä en ennen torkuttanu ikinä!! Haluun opetella tästä taas pois….

   HAhah XD ihanaa etten oo ainoo vilukisu!!!

 7. Voi että, nuo sun kankaiset on tosi hyvän näköset mutta nahkaset on tietty aina nahkaset! Pitääpä pistää harkintaan, hihii

 8. Mä omistan täl hetkellä kaks kauluksellista paitaa, jotka ei oo flanelleja :D ja se on multa hyvin! Ne on tosin hihattomii molemmat, mut nappien ja kauluksen takii tulee virallinen olo. Ostin eka toisen ”rohkeena” monkista, semmonen läpikuultava tummasini-limenvihree/keltanen printti. Sit ku tajusin et sehän on törrkeen kiva, vähän siistimpi mut ei tosiaan mikää tärkätty, nii piti ostaa toinen! Monkista kans, ruudullinen. Ainoo huono puoli et matsku on tyylin jotain viskoosia…. Mut jostain päätin sit tinkii!

  1. Hhooo aika hyvä! Flanellit kyl onkin sun juttu. Mut viskoosihan on ihan jees kun se on kuitenkin luonnonkuitu! Polyesteri ei oo niin kiva mutta se ei rypisty samalla tapaa mitä viskoosi… jostain noissa pitää tinkii joo, ei ehkä toimis puuvillaisena tai pellavaisena tms xD