BE GOOD WELLNESS BAR

lifestyle, ravintolat Helsinki, ruoka
12 kommenttia

Helsinkiin on avattu ensimmäinen laatuaan oleva Wellness Bar, Be Good nimeltään! Käytiin Be Good Wellness barissa tutustumassa paikkaan ja sen tarjoamiin terveellisiin herkkuihin ennen laivalle lähtöä toissa viikonloppuna. Etukäteen oltiin puhuttu lounaasta ja kun tajusimme sen koostuvan smoothiesta ja terveellisistä snackseista, alkoi osa meistä olla todella huolissaan – eihän sellaisella voi mitenkään pysyä nälkä poissa! 

Onneksi huoli todistettiin turhaksi, masu tuli täyteen hyvin nopeasti – myös jengimme urheilijoilla jotka ovat tottuneet syömään energiapitoisesti ja tarvitsevat kunnon ruokaa eri tavalla mitä esimerkiksi minä, joka pärjään kevyemmilläkin ruuilla. 

Be Good Wellness Bar sijaitsee aivan ydinkeskustassa, Citycenter-ostoskeskuksessa (se, minkä läpi sinäkin usein kuljet Rautatieasemalta Stockalle suunnatessasi). Paikka on syntynyt tarpeesta löytää viihtyisä hengailupaikka, jossa voi rentoutua tai vaikka katsoa urheilua terveellisten ruokien ääressä. Aika hauskaa – vaikka en penkkiurheilija missään nimessä olekaan, on mahtavaa että räkälöiden sijaan voi hengata kivassa hyvinvointibaarissa urheilukisoja katsoen. Ja me muut voimme käydä kahvilla, raakakakulla, smoothiella tai snacksilla kaverin kanssa tai napata pikalounaan mukaamme :-) 

Saimme maisteltavaksi parit snacksit ja täytyy sanoa että tuo alin, gluteenittomalle siemenleivälle tehty avokado-luomuvuohenjuustosnack oli aivan taivaallista. Avokado kuuluu  mun keittiön vakivarusteisiin muutenkin, mutta enpä tiennyt miten hyvä kombo se olisi luomuvuohenjuuston kaverina. Ah! 

Tämmöisellä 0,33l smoothiella ja parilla snacksilla sekä isolla kahvilla pysyi nälkä poissa nelisen tuntia. Aika mahtavaa! Tuollaisen smoothien saatan käydä nappaamassa matkaani tulevilla Helsingin reissuillani, aika kätsy jos ei ole kunnolla aikaa lounaalle tai ruokailuvälit venyvät pitkiksi. Nykyisin kaikista kahviloista saa jonkinnäköisiä smoothieita mutta aika harvoin ne ovat kunnollisia – yleensä pelkkiä pakastemarjoja ja jugurttia. Tämä sen sijaan sisälsi vaikka mitä terveellistä! Valitsin Bee-tiful Body nimisen smoothien jonka ainesosat ovat seuraavat: ananas, inkivääri, siitepöly, porkkana, avokado, chia-siemen, hamppuproteiini (voi valita myös herne- tai heraproteiinin), luomuhunaja, neitsytkookosöljy sekä vuorisuola. Kuulostaa – ja maistuu – aika hiton hyvältä. Kivaa että tuon proteiinivaihtoehdon saa päättää itse. Ei kyllä mitään tietoa miltä herneproteeini maistuu mutta ajattelin hampun olevan turvallinen vaihtoehto sillä laitan itsekin usein hampunsiemeniä smoothien joukkoon. 

Ja jälkkäriksi latte! Kahvit ovat Kaffa Roasteryn pavuista, eli taattua laatua. Olin viime kesänä Kaffa Roasteryllä pienessä kahvikoulutuksessa ja vitsit että vakuutuin tyyppien duunista. Siistiä että Be Goodista saa juuri heidän paahtamista kahvipavuista tehtyä kahvia.

Joko olette käyneet testaamassa? Hei kuinka kreisiä, poikkeuksellisesti Helsinki-vinkkiä tässä jakelen! :-D


*translation: There’s new Wellness Bar in Helsinki! It’s called ”Be Good” and you’ll find it here

 

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mitä tää kertoo musta, et tampere-tyty ehtii käydä täällä ennen mua..??! Asun siis ainaki kahen kilsan päässä… En vaa oo keskustahengaaja, okeii.. Ei mut, pakko päästä käymää, vähintäänki smoothien takii! Ärsyttävää jos maksaa 5€ smoothiesta ja se koostuu appelsiinimehusta (miksiiii) ja mansikoista.. Sille aha juu aivan.

  Avokadosta tuli muuten mieleen, oonko vähän sekasin sen ja fetan yhdistelmästä!!!! Where have you been all my life jne! Siis niin mahtavaa huhhuh. Uus bravuuri on ruisleipä, tuhti kerros avokadoo ja murennettuu fetaa päälle, ai että! Sit jos on tuoretta basilikaa nii sitä sekaan ja pari kirsikkatomaattii sivunaposteltavaks, simppelii mut niiin hyvää! En kestä. Että kiitos vinkistä =)

  Oliskohan sitä nyt tarinoitu tarpeeks, kaks kommenttia kahtee postaukseen putkeen, ai mitenniii en jaksa lukee huomiseen tenttiin..?? En välttele sitä laainkaan.. Okei, meen..

  1. >:D hahahaha!! No mut mäki pääsin ihan spessukautta kurkkaan! Mulla on Helsingin suunnalla vaikka miten monta ihanaa paikkaa testaamatta, ekana tulee mieleen Sandro esim! Hohhoi. Joku kerta täs kyllä…

   Mut SIIS JEP!!?!? Avokado+feta on ihan HUHHHU. Avokado+aurajuusto myös. Törkeen hyvää! Jos ei ehdi tehdä isoo lounasta, pari avokadoleipää ja kahvii/teetä tms on hyvä kombo! Ja paras välipala, ai että.

   HAhah voi eii, lycka till!! :–D

 2. No en oo ees kuullut koko paikasta..!! Mutta jos saa gluteenitontakin syötävää, niin pakko kyllä käydä, hyvää sellaista kun tuntuu löytyvän niin vähän mistään! Saispahan toi toinenkin osapuoli joskus jotain hyvää siis haha :-D (Harmittaa sen puolesta, kun Kamppiin avatiin se gluteeniton pikaruokamesta, mut kaikki pastakastikkeet oli esim tomaattipohjaisia ((mitä se vihaa. tomaattia siis)) ja maustettu tyylii kapriksella hyh tai jauhelihalla hyhhh).
  Ja heiii, en tiiä miten on Tampereen laita, mutta siitä Citycenterin viereisestä Ruohonjuuresta (Kaivopihalla) saa myöskin smoothieita ja esim tuorepuuroa mukaan! Jos siis tuut käymää piakoin taas täällä päin, niin voit käydä testaamassa nekin, niin tiedän et kuolaanko turhaan vaiko aiheesta niiden perään höhöhöö… :-D

  1. Ahahah ihana toi vika :’—D tarvii todellakin, just viimeks hain siitä kiireessä jonkun pari patukkaa ja katoin et siellä oli vaikka mitä chia-juttuu yms! Tampereella ei oo :–(( mut täältä saa sentäs raakakakkua Ruohonjuuresta ostettuu take awayna palan kerrallaan jee!

   Ja ääää voieii! :(( tekis mieli itekin testaa toi gluteeniton rafla. Tosi tylsää jos valikoima ei ollu tarpeeks kattava, höh! Mut hei ens kerran ku tuutte tre niin sitko pizza barista saa myös gluteenitonta pizzaa ja sitä on kehuttu superiks! ;-)

   1. Ja siiiS tuli mieleen et onhan pizzassakin tomaattia mut EIHÄN KUKAAN VOI VIHAA PIZZAA????

 3. Eiku pitsas vielä menee!! Eli oikeessa oot, KUKAAN ei voi vihaa pitsaa haha :’-D

 4. Arvaas kuka menee sunnuntaina sandroon syömään…!! Meikäläisen synttäreitä viettää =)) saat sitte kuulla munki hehkutuksen ;D

  Ja mikä sattuma, kuvailit just mun äskeisen välipalan :D avokadoleivät ja teetä, ah.

  Ja siltä varalta et oot ihan sydän sykkyrällä siellä: tentti meni ihan mukavasti :D

  1. NO JUUUUUST!!! Tuuppas sit kertoon miten hyvää oli ja mitä siellä pitää syyä :D ai että, vähän siistii ja HEI, ONNEEE!!!!!!!! <3

   Hohoo, oon niin onnellinen että tentti meni KAIKESTA HUOLIMATTA hyvin! Et onnistunu vältteleen liikaa, hhahaa.

 5. Kävin parisen viikkoa sitten tuolla smoothiella, ja tykkäsin myös paikasta kovasti! Kyseinen smoothie ei todellakaan siis ollut mikään ”banaani-mansikka-vaniljajogurtti”-kehitelmä, vaan siinä oli ainakin mangoa, porkkanaa, hamppuproteiinia ja vaikka mitä superfoodeja. Vaikka smoothie oli kooltaan pieni, se todellakin kukisti vatsassani kurnivan pikkunälän! Suosittele myös :)

  http://liljalumilla.blogspot.fi

  1. Oii, mahtavaa! Toi sunkin smoothie kuulostaa törkeän hyvältä, pitääpäs maistaa ens kerralla toi tai sit se chaga. :-)

 6. No jep! Jänskää.. Ja KIIIIITOSS!! =)))))) mä oon vaa nii luonnonlahjakkuus, et vaikka kuinka välttelisin nii tentit vaa menee aina hyvin!…. Juu.