Elliphant x MØ

lifestyle
21 kommenttia

Elliphant & MØ – One More


Oon soittanut Elliphantin ja MØ:n biisin tänään jonkun 20 kertaa. Kun kaks kovista lyödään yhteen, ei kai voi syntyäkään kuin koviskipale? ”One more” sopii ihan älyttömän hyvin mun fiiliksiin ja pakko sanoa, että vaikka musiikkivideo onkin ihan hieno, tykkään tuosta biisistä paljon enemmän ilman videota. Aloin kyllä salaa haaveilla vilkkuvista lenkkareista, en koskaan saanut sellaisia ipanana, yhyy. 

Ihan kohta on ohi eräs ikuisuudelta tuntunut ajanjakso ja pian bloginkin valtaa SISUSTUS ja RUOKA :-D Ai luoja mun on ikävä kokkailua ja omassa kodissa hengailua. Kohta, kohta!! Siksipä muistoksi nämä Photo booth -kuvat, joiden taustalla näkyy pieni kaaos… Kun suurin osa elämästä on pakattuna Ikea-kasseihin ja pahvilaatikoihin on oma elämäkin välillä vähän kaaosta. Mutta ehkä pieni kaaos silloin tällöin on vain hyväksi. Kaaos vaan ei kulje käsikädessä sisustuksen ja muutenkaan säännöllisen elämän kanssa… Hei muutes, ei kellään teistä olisi Tampereella ylimääräisiä pinnatuoleja? Ostaisin mielelläni pari kipaletta itselleni! 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Pari asiaa:
  1. Pitää kuunnella toi biisi piakkoin.
  2. Kolmoskuva mucho nice!
  3. ja tärkein: onks toi melodican huppari THE PUUKKOHUPPARI?? (Jos ei oo, nii vvalehtele, en ehk kestä jos se oon joku muu :((()

  Teremoro!

  1. OUIII yes yes yes! Erittäin hyvä.

   Hohoho meitsi kolmoskuvassa pari pv ennen kampaajaa, uskomatonta että mun hiukset näyttää sen jäljiltä pidemmiltä?! Ehkä se on se paksuus, mun latvat menee aina ihan liruiks pitkinä.

   _VOISIN_ tietty taktisesti jättää vastaamatta tähän mut…… fuck!!! EI OO :(((((( se on sellanne lips-huppari yhyyy. Puukkohupparikin on kyllä ollu ahkerassa käytössä tänä syksynä, se on ollu oiva heittää päälle kun on lähteny remontoimasta takas himbee :D

  1. MÄÄ en kestä, mä megadarrassa kesähäiden jäljiltä :D:D:ddd ahahahh ihana, oon niiiiin kiitollinen tästä kommentista!!

   Ja oh yess melodica-gurls forever!

 2. MITEN multa on mennytkin ihan ohi näiden kahden yhteisbiisi?!?! Taas pelastit Ida soittolistani, sä se et koskaan petä!!! <3 Eli siis sytyn ja ah oispa vilkkuvat lenkkarit!

  Ja luoja mikä tukkajumala olet! Wii onnea tuon vaiheen päättymisestä, just hyvin aikaa fiilistellä syksyä omassa kodissa. Ja jee ruoka- ja sisustusjuttuja sulta!!

  T. toinen syksytyttö, jonka mielestä iltaisin on parasta hukkua omassa kodissa kynttilämereen teekupposen kanssa.

  1. Oiii mahtavaaaaa Henje!!! <3___<3 hitsi mulla ois kokonaisen postauksen verran musasuosituksia taas kasassa, saas nähdä koska tuuppaan sen ilmoille.

   KÄÄKS tossa keskimmäisessä ainakin oon lirutukka-jumala, hoho. Mut jep!! Kun ei oo ikiomaa kotia, tavaroita omilla paikoillaan ja omia aikatauluja, on vähän kaaos mielessä koko ajan vaikka asiat muuten oiskin tosi jees. Oon kokannut viimesten kuukausien aikana ite jonkun kolme kertaa, en kestä! :-D Sen kääntöpuoli on kyllä äidin ja isän herkut ja ulkona syöminen, et ei valittamista mutta kun kokkaaminen on niin terapeuttista ja kivaa.

   <33 aaaaah määä en malta ooottaaaaaa tota!! Tähän nykyiseen kaaokseen (jonka ite kyl aiheutan xD) ei mitään kynttilöitä tuoda!!

 3. mä oon ehkä nyt tosi nihkeilijä, mut muhun toi biisi ei kyllä uponnut kauheesti, yritin kuunnella sitä vaikka kuinka monta kertaa silloin kun se julkaistiin, mutta ei vaan lähe :SS mietin et joku nopeempi remix kyllä vois toimiakin hmm hmm? mut video kyl uppoo vielä vähemmän, jotenkin liian nähty tms. JOOOOH huh mikä negis mutta noista poola katarynan korviksista on tullu mulle ihme pakkomielle nyt, pakko ehkä hankkia semmoset tässä pian……. 8–)

  1. Mulla oli alkuun aika samat fiilikset!!! Kuuntelin tota pitchforkin sivuilta sillon julkasupäivänä sillee ”näääääh ja video yöööh….” mutta nyt oon tosta _biisistä_ että YESSS!!! Meni hetki aikaa, tänään se vaan yhtäkkii iski. Mut video on jotenkin liikaa tota mitä kaikki ja eäääh, vaik tavallaan makee mut jotenkin hirveen laskelmoitu kolmiraitoinen ja vilkkutennareineen ja tyttöpusuineen. Et ymmärrän mitä mielessä!

   MTU JOOOOH noi on ihanimmat ikinä <3____<3 tekis mieli kaikkia liloilla nauhoilla olevia yms myös, mut en usko et ne sopis mulle niin hyvin.... mustat on aina mustat ja mä oon aina mustissa xD

 4. SIIIS MITÄÄ !? Joku on mennyt ihan ohi?? Minne muutat apua vai muutatko siis häh häh? :-D ja ihanaa sisustusjuttuja ja ruokajuttuja odotellaan!!!! :-)))

 5. Idaaaaa, tää postaus on vaan niiiin just samaa fiilistä täynnä, mitä mul on ollut tähän muuttoon asti! Mutta jestas, nyt jo paljon vähemmän kaaosfiilis, vaikka mun kamat on edelleen laatikoissa. Kyllä sekin vaan jo auttaa, että saa ne laatikot omaan kotiin! :—D
  Biisin kuuntelin ensin videon kera, tokalla kuuntelukerralla uppos, kun jätin videon pyörimään itekseen, kiitos vinkistä, odotan musapostausta!
  Ja tokavika kuva, ihana <3___<3

  1. <3 !!! I FEEL U ja mä toivon että voin samaistuu tohon "ei enää niin kaaos-fiilis vaik kamat on yhä laatikossa" -fiilikseen vielä tän viikon aikana.... ai että. Auttaa se, ja se että on se oma koti.

   Hahah tokavika kuva otettu Marian ja Joonan häiden jälkeen ja oon siinä IHAN LOPPU :D hahahaha!

 6. Hah, ilmoittaudun tuon biisin rakastajaksi, olen tykittänyt sitä siitä lähtien kun tuo video ilmestyi ja tietenkin osui ja upposi jo ekalla kuuntelukerralla! Ja tokavikan kuvan lettikampaus on ihana! Alan vähän itsekin aina haaveilemaan pitkästä tukasta heti kun tuollaisia superkivoja lettijuttuja näkee…

  1. AH noniin!! Ja joo voi että, uskon :D Eikö sullekin sais tehtyä jonkinlaisen lettitsydeemin? :-)

 7. Achhh!! No mut hei,tärkeintä et puukkohuppari on edelleen tallessa ja jopa käytössä :’)
  (Missasin muute mahiksen kommentoida EKA!!!!1 damnito..)
  Vastaan nyt tosi loogisessa järjestyksessä, mut eiks se ainaki oo joku kikkakolmonen, et jos haluu tukan näyttää tuuheemmalta nii joskus lyhentäminen auttaa..? Ehkä sun tukalla se sit kans pidentää haha xD (niiiin suuri emoji-pula btw, täst tajuu miten addiktoitunu niiden käyttöön on, sää-lit-tä-vää!!)

  1. NO ON!! :’—-) <3 se on kyllä niin nostalginen etten kestä.

   Totta, ehkä se näyttää pidemmältä sit hyväkuntosen tuuheena?? MUT JOO älä muuta sano, kaipaan apinaa tosi usein... huoh O__O

 8. Niin huvittavaa jos ei tiiä kontekstia: ”kaipaan apinaa tosi usein” :’DD

 9. Mulla olis kolme mustaa ja yks itemaalattu keltainen pinnatuoli ylimääräisenä! Maalipinnoissa hieman kulumaa, sanoin liimauksissa, mut kaikilla pystyy istumaan. Asun kyl Sastamalassa, mut käyn töissä Pirkkalassa.