Syysviiruja

lifestyle, ruoka
2 kommenttia

Eilisen isoin agenda oli omenoiden kerääminen puusta – näistä tehdään vissiinkin mehua, ai että! Olis pitänyt ostaa Virosta halvalla kirkasta viinaa, jotta olisin voinut testata omenaliköörin tekemistä – ehkä Alisan opastuksella uskallan testata kalliiseen Suomesta ostettuunkin viinaan tehtynä? Alisa oli tehnyt viime vuonna aivan älyttömän hyvää likööriä itse ompuista. Se oli niin hyvää, että tyhjennettiin vahingossa koko pullo jonain viileänä iltana kynttilöiden palaessa. Tahtoisin että munkin kaapista löytyisi itsetehtyä likööriä syys- ja talvi-iltoja varten.

Sain eilen myöskin kuvattua viimeisen filmirullan täyteen kuvia – mun ja Henriikan Kesä filmille -haastetta silmällä pitäen. Henriikka on kuulemma tunnollisesti toteuttanut mun ja Lauran hänelle keksimät kuvaustehtävät, harmittaa että en voi olla itsestäni yhtä ylpeä, ainakin pari kuvahaastetta jäi toteuttamatta, äh. Jännittää myös miten kuvat ovat onnistuneet – paras ja kutkuttavin asia filmikuvailussa. Oletteko te kuvailleet filmit täyteen kesällä? Kipaiskaapa pian kehitykseen niin ehditte lähettää ottamianne kuvia mulle tai Henriikalle 5.10. mennessä! (ida365blog [@] gmail.com tai aamukahvilla [@] gmail.com). Me julkaistaan niitä sitten blogeissamme ja lähetetään parit ylläripalkinnot myös kuviansa jakaneille! ♥ Tämä viikko siis vielä aikaa.

Jos kamera on siis kulkenut messissä kesän, kantsii kurkata onko kuvien joukossa meidän haasteeseen sopivia kuvia vaikka kuulisit haasteesta ekaa kertaa vasta nyt. Mun ja Lauran Henriikalle keksimät haasteet löytyy täältä, Henriikan meille keksimät haasteet täältä. Jos löytyy sopivia, skannailkaa (tai napatkaa puhelimella kuva kuvasta) kuvia meille ja otsikoikaa ne noiden meidän haasteiden mukaan :-) Mukaan kannattaa liittää nimi/nimimerkki jolla haluatte esiintyä ja blogin osoite, jos tahdotte meidän linkkaavan semmoiseen. Kiitos teille muutamalle jotka ootte jo kuvianne lähettäneet! Ihan superihania, filmikuvissa vaan on niin erilainen fiilis. 

Vaikka viime kesä olikin ihan älyttömän kaunis, hellivä ja hyvä, niin kyllä mä vaan yhä olen syksytyttö. 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. hih, mullakin alisan ohjeen mukaista likööriä tekeytymässä pari litraa jääkaapissa! kutsun sut sit maistelemaan mutta toivottavasti se pullo ei sitten mene ihan yhdessä illassa… x–D ja kääks, mulla on vielä muutama kuva jäljellä filmillä nro 2, pitääpä muistaa napsia se täyteen äkkiä!!

    1. HAhahahah I H A N A ja joo, siis kantsii pitää varansa, eikä ainakaan kutsua Alisaa ja mua yhtä aikaa kylään!!!! X-D Mut ihan totta ois ihana tulla ylipäätänsä käymään kylässä!!

      Iiks napsase täyteen ja laita kuvia tuleen, oon varma että sulla on mahetsuja!!