Viilettämässä

muoti
10 kommenttia

coat – H&M • scarf – Global • leather skirt – Selected
shoes – Vagabond • suede bag – Asos 

Pitkästä aikaa asukuvaa! Huomaa ettei asuja tallenna kameran muistikortille enää niin usein, kun illat hämärtyy nopsaa ja sisällä kuvaaminen on tylsää eikä ulkona pärjää ilman takkia. Nämä eivät ole mitkään erityiset kuvat, kiireessä nopeasti napatut, mutta näkyypä näissä mun perusarkityyli aika hyvin. Nuo Vagabondin nilkurit ois jalassa aina jos vois, nahkahameet on lemppareita ja taitelijatakki paras. Surettaa että toinen noista Poola Katarynan korviksista on rikki, pitäis liimata se korvakorun piikki takaisin tuohon puuosaan. 

 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. idaaaa apua sano oonko ihan kauhee matkija jos ostan samanlaiset poola katarynat………………………..? hitsi oon himoinnu niitä ikuisuuden mutta tuntuu jotenkin törkeältä jos en kysy 8–D oonko nolo vai nolo joo moro taas..

    1. Rooosaa voi minkä tempun teit! On epäkorrektia todeta että haittaa, koska sehän on aika itsekästä – enkä aio niin sanoakaan mutta on se silti jännä, miten vaatteisiin ja tavaroihin tulee sellainen suhtautuminen että ”tää oli eka mun juttu!!!!!!” :–D Ehkä olen siinä asiassa yhä ala-asteikäisen tasolla, hohoo. Osta pois jos ne on sunkin lempparit, ne on ihan parhaat kyllä!

  2. Tuo piikkiosan irtoaminen on vissiin niissä korviksissa tyyppivika, olen liimaillut niitä nyt useasti!!

    1. VOI EIIIIHH :—(( no toivotaan että pysyis, pitää etsiä jotain tujua liimaa!!!

  3. Ihana toi sun MØ-henkinen lettiponnari! Mä aina unelmoin, että saisin hiukseni tollaiselle, mut pitäis hankkia jotkut lisäkkeet, että onnistuisi, ja vielä en oo niin epätoivoinen :D

    1. Voi kiitos!! :-D Totta, en edes tajunnut, mutta ihan muina MØ:nahan tässä ollaankin oltu :-D Mä olen kyllä kans aina kaikkia lisäkkeitä vastaan mutta ehkä se ei oo paha jos joskus tuntuu siltä että nyt on pakko testaa lettiponnari!

  4. Voi nyt on pakko tulla sanoo, et vaik tykkään sun tyylistä noin ylipäätänsäkin, nii tää asu on kyl makee!!! :)