Nopea kasvismunakas

/// ruokaTags:

Tuntuu että ruuanlaitto on noussut ihan uudelle levelille induktiolieden ja laadukkaiden keittiövälineiden myötä. Mulla on tähän asti ollut mun entisissä kodeissa vanhat hellat ja uunit, joten tajuan vasta nyt, mikä merkitys niilläkin ruuanlaitolle on. Nyt mulla on supernopea induktioliesi jonka ansiosta kaurapuuro on valmista ehkä kahdessa minuutissa ja pannu on kuuma ennen kuin ehdin kaataa öljyä sille. Lieden valintaan ei ihan hirveästi voi perusvuokralaisena vaikuttaa, joten tunnen oloni nyt tosi etuoikeutetuksi.

Munakas onnistuu nykyisin aina ja paistuu kivan tasaisesti eikä mene mössöksi niin kuin aiemmin. Kasvismunakas on supernopea ja helppo lounas, olen hehkuttanut tätä lemppariani aiemminkin. Tarvitaan pari munaa, tilkka maitoa/kermaa tms, jääkaapista löytyviä vihanneksia, juuston jämät ja yrttejä. Kuvien munakkaassa on vuohenjuuston rippeet, parsakaalia, purjoa, sipulia, rucolaa, paprikaa ja basilikaa sekä ripaus suolaa ja pippuria.


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

6 kommenttia

 1. Avatar Anni /// 28/10/2014 / 10:58:09

  Näyttää ihan sairaan hyvältä, pitää kokeilla tuota joku päivä!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/10/2014 / 11:02:23

   suosittelen! :*

   Vastaa
 2. Avatar saara /// 28/10/2014 / 12:43:14

  Ääää. Käytin monen monta vuotta induktioliettä, mutta kesällä muutin ja uudessa keittiössäni on vain keraaminen liesi! :-(( Hermot meinaa mennä sen hitauteen mur. Nauti ihanasta indukioliedestä! ♥

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/10/2014 / 15:43:25

   VOI EI uskon!! :—–( Mä todellakin nautin, tää on luksusta josta en ennen ollut yhtään tietoinen!

   Vastaa
 3. Avatar alfie /// 28/10/2014 / 16:54:08

  Niiiiin samaistun tähän!! Meil on kotona ikävä kyllä vanha uuni/hella, mut oltiin viime viikko koiravahtina eri kämpässä, ja pääs niiin induktiolieden makuun (aika kirjaimellisesti höhööhö..)! Siis voiks noin nopeeta ollakkaa, whaaat!! Hyvä ku ehti teemukii valita nii vesi jo kiehu :D että nauti omastas täysillä, tosin en epäile ettetkö nauttiski..!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/10/2014 / 23:13:56

   OI EI uskon!!! Toi on ihan parasta!!!!!! Teidän pitää mennä koiravahtiin useemmin O__O

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.