MORO SKY BAR TAMPERE

lifestyle, Ravintolat Tampere, ruoka
10 kommenttia

Käytiin eilen tsekkaamassa Tampereen uusin hotelli ja Suomen korkein asuinrakennus, uusi Solo Sokos Hotel Torni. 25-kerroksinen hotelli on ehtinyt jakaa mielipiteitä jo kauan ennen valmistumistaan mutta olen sitä mieltä, että siellä kantsii käydä sisällä kurkkimassa paikkoja jos vain kynnelle kykenee. Näkymät huoneista on huimaavat, oltiin sitten 14. tai 24. kerroksessa. Kattobaarista ja -terassista puhumattakaan! Sinne päästäkseen ei tarvitse yöpyä hotellissa, sillä ylimmässä, 25. kerroksessa on tamperelaiseen tyyliin nimetty Moro Sky Bar. Aikas hulppeaa oli: 

Joo-o, nämä lamput (tai yksinkin riittäisi alkuun) kelpuuttaisin koska tahansa mun olkkariin. 

Kyllä näissä kelpaa siemailla drinkkiä tai viiniä… Minä hölmö en tajunnut yhtään katsoa millainen hintataso tuolla yläilmoissa oli, tietääkö joku teistä? 

Samppaa ei jännittänyt yläilmoissa! :-*

Harmaa Tampere. 

Voin vain kuvitella miten siisti tuo terassi on kesällä! Siinä ei siis paikoin ole ollenkaan kattoa, joten siellä pääsee oikeasti terassitunnelmaan vaikka ollaankin perusterassia korkeammalla. Kierrettiin hotellia eilen lehdistötiedotustilaisuuden yhteydessä ja pakko sanoa, että tykkäsin eniten tästä Sky Barista sekä sisustuksen että yleistunnelman puolesta. Alakerran raflatkin tekis mieli testata jossain välissä eikä esim. sviitin ulkonäössä ollut mitään vikaa, mutta jotenkin kaikki huonekaluvalinnat puhuttelivat eniten yläilmoissa. 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Pitää melkeinpä ottaa tämä paikka vierailukohteeksi, kun piipahdan kaupungissa seuraavan kerran pikkuveljeä moikkaamaan. :)

  1. Suosittelen! :-) Aika kiva kyllä kurkkailla maisemia tuolta, harmauskaan ei ahdista ihan niin paljoa :D

 2. Ihan sama hintataso, mitä Tampereen keskivertoa kalliimmissa paikoissa, eli esim. 0,4 olut alle kuusi euroa. En viinejä itsekään katsonut, mutta ei siis eroa hinnaltaan mitenkään vaikkapa Ratinansuvannon terassilaivoille (paitsi Suviin). Voi olla kova kato kesällä terassiasiakkaista noissa paikoissa…

  1. Ahaaa, selvä peli, siellä voi siis huoletta käydä ainakin niillä yhdillä :–D Hahaa ja hei totta, tuolla varmaan on ruuhkaa ens kesänä… Miksei nyt talvellakin kun kaupungin valot loistaa tuolta kauniisti :-)

 3. Hui mitkä maisemat!! <3 Mä mietin, että tuolla yläilmoissa vois käydä joskus kahvittelemassa, ilmeisesti siellä sekin onnistuu? :D

  1. ONNISTUU! Sinne todellakin! :D mennään vaikka yhdessä joku kerta, ei olla nähty ikuisuuksiin?!

 4. Apua ku mulla ottaa mahapohjasta jo kattoessa näitä kuvia!! :D Aivan upean näkönen paikka. Pitää kerätä itteni ja lähteä käymään..

  1. Oi ei, oikeestikko?! :–D Ehkä mulla ei ookaan korkeenpaikankammoa, ainoostaan pelko pudota :—D hahaa kantsii, oli aika huikeet näkymät!