Sometimes I can’t believe it, I’m movin’ past the feeling

muoti
18 kommenttia

Treffasin tänään Maj:ta ja Samuelia asukuvailun ja take away -lounaan merkeissä ja kerrankin meitä suosi ihana auringonpaiste! Tosi usein nimittäin sataa kaatamalla tai on ihan harmaata kun me ollaan sovittu asukuvaustreffit. Auringonpaisteesta huolimatta oli kyllä ihan törkeän kylmä, huh! :D Mitenhän mä tuun pärjään pakkasella kun mulla on vain yksi vähän paksumpi takki?! Pitäisköhän sijottaa johonkin kunnon untuvatakkiin? 

Näistä tuli musta superkivat kuvat, kiitos Maj! Tyyppi kyllä osaa kuvata mun asut, tunnen oloni lähes poikkeuksetta luontevaksi kameran edessä ja jos mulla on vaikka jalka tai vaate hassusti, hoksaa Maj kertoa ja ohjeistaa muutenkin. Tiesittekö että Maj kuvaa Mammatyylit-palstalleen tyylikkäitä äitejä lapsineen? Tiedän että munkin ystävistä ja tutuista (joista ehkä osa myöskin lukee tätä tekstiä nyt ;-D) löytyy ihania tyylikkäitä äitejä, joten ottakaas Maj:hin yhteyttä jos kiinnostais päästä kuvattavaksi! 

Mutta takas vielä tuohon asuun – niin perusmeitsi, kokomustissa taas kerran. Tuo hame on aika uusi, löysin sen kirpparilta kirpaisevan kalliiseen 0,75€ hintaan. Joku tyyppi halus selkeästi päästä eroon itselleen turhista vaatteista kun jo valmiiksi halvoista hinnoista sai puolet pois. Paita on mulle se ”the perfect t-shirt”. Se on Acnen ja se on pellavaa. Ostohinta tuntui kalliilta koska hei, sehän on perus t-paita, mutta jokainen täydellisen t-paidan omistanut tietää miten vaikeaa sellaisia on löytää. Ja tämä on kestänyt hyvin pesua ja pellava on matskuna mahtava, joten kannatti panostaa. Pilkkusukkikset H&M, kiiltonahka läskipohjat Vagabondin, mokkanahkalaukku Asokselta ajat sitten ja takki pari vuotta sitten Lindexistä. 

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sun asut on kyllä aina niin mun mieleen, kun oon itekin tämmönen gootti :-D kovasti oon kyllä yrittänyt haalia nyt myös väriä vaatekaappiin, mutta niin usein löydän itteni silti mustista/mustavalkoisista asuista. Joku siinä vaan on, että mustissa viihtyy parhaiten!

  1. Ouii kiitos ihana! :-D Jep, sama täällä, kesäisin osaan jo käyttää värejä mikä sopii mun mielestä asiaan, kesällä kirkasta, talveksi paluu turvalliseen mustaan. :-) Ja siis se on hassua miten ajattelee että musta ois kaikille turvallinen, mutta tiedän monia jotka eivät viihdy kokomustissa laisinkaan!

 2. Ihana asu!! Niin inspiroiva, että ehkä meikäkin rohkaistuu huomenna laittamaan mekon/hameen päälle pitkästä aikaa. Puspus!<3

 3. iiks nyt on kyllä niin söpö että! hame on ihan super ja ihan ookoon hintanenkin juu! pitäis lähtee metsästään sitä glitteriä kirppareilta joku päivä… ;–)

  1. Hihiii kiitos!!! No äläpä, ihan ok hinta todellakin. MEE! Kirppareilta tekee autenttisimmat glitter-löydöt!!

 4. Niin kaunis on hän! (Tuntuu siltä että toistan itseäni täällä kommenttiboksissa aika usein hahah!)

 5. Suosittelen untuvatakkia tai kunnon parkaa! Oma untuvani on Vilan ja parkatakki urheilukaupasta ja parempia talvitakkeja saa hakea. Liian monta vuotta palelin talvet läpeensä, kun en mukamas voinut sijoittaa kunnolliseen takkiin. Logiikka? :D

 6. siis jos jonkun vaatekaappiin pääsisi ryöstöretkelle, niin se olis kyllä sun!!!! taas niin ihana asu oihhhh ♥

 7. Näytät aina hyvältä mutta näissä kuvissa jotenkin superihanalta!