Sunnuntain musakorneri

musiikki
6 kommenttia

Shura – Touch

 Tää on soinut kesällä moooonta kertaa, mutta oon unohtanut tän olemassa olon koska en muista käyttää SoundCloudia kovinkaan usein. Spotifystä tätä ei löydy, mutta Youtubesta löytynyt video onkin niin kiva ettei sillä väliä. 

Mattafix – Big city life

UUH, nostalgia!!! Mä en edes osaa hahmottaa mitä kaikkea mulla tästä biisistä tulee mieleen, mutta tää on aivan mahtava. 

SOHN – Artifice

Oon yrittänyt kuunnella SOHN:ia siitä suuremmin innostumatta, mutta sitten yks päivä ihan sattumalta kiinnitin huomiota tähän Artificate-biisiin, että hitto miten hyvä! Mahtipontinen.

Big Boi – Lines ft. A$AP Rocky & Phantogram

Vitsit, kulutin tän biisin joskus ihan loppuun ja nyt tää tuntuu taas hyvältä.  Cause I’ve wondered how I’m happier when I lose what I needed all my life.


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Eiiikä tuo Mattafix! Tiedätkö, mietin yksi päivä just samaa biisiä, siis ihan tässä tyyliin parin viikon sisään. Enkä oo kuullut tuota varmaan yläasteaikojen jälkeen. Huhhuh, onko tuonkin ilmestymisestä muka jo kohta 10 vuotta?! Mutta tulipa hyvä fiilis, hihhih.

  1. Hahaaa mahtavaa!! :–D Onpas hyvä sattuma,että just olit tätä miettinyt. Ihan sairaan nostalginen, tulee niin lapsuus mieleen, just joku yläaste tms!

 2. toi Shuran oli niiin hyvä ! ihanaa ku aina teet näitä postauksia ni löytää aina uutta musaa :-) ja mattafix :-DDDDdddd olin jo unohtanu ton biisin enkä ees muistanu miltä se kuulostaa, miten outoa !

  ja loppuun mun omat tän hetken suosikit ! sori aika elektronista mut ainaki #goodvibes :-D
  Tez Cadey – Seve https://www.youtube.com/watch?v=t5747BhezKM
  Besnine – Early Morning https://www.youtube.com/watch?v=QLIxNkprT1Y
  Rufus – Sundream https://www.youtube.com/watch?v=-75cTvn8gXQ

  1. HEIII mahtavaaa!!!! Nää on hassuja postauksia: harva kommentoi mutta moni pistää talteen esim. bloglovinissa. Siks mä näitä teen vaikka näihin ei juuri reagoida, nään muualta että nää on tykättyjä – joten kiva kuulla se myös välillä ^___^

   HAhaha mattafixin big city life on best. Mut JES kiitos tuhannesti, pistäkin tästä soimaan nämä! :-*

 3. Heippa, saattaa olla, että on eka kommentti ikinä, vaikka pitkään oon sun blogia lukenu..

  Nämä on erityisen toivottuja postauksia ja usein tarttuu jotku biisit sulta mukaan :) Tässä pari, varmaan saattaa olla sulle tuttuja, mutta pistämpä kuiteski tähän perään :)

  Purity ring – Fineshrine
  https://www.youtube.com/watch?v=Xqw4wo8vdY8

  Phantogram – Futuristic casket

  1. Heii voi vitsit miten kiva että kommentoit! Tuli hyvä mieli :—) Ja kuten tossa just ylempänä totesin niin on kiva tietää että näistä tykätään, harvemmin musapostauksia kamalasti kommentoidaan nimittäin – vaikka enpä mä itsekään usein, vaikka niistä tykkäänkin muidenkin blogeissa.

   KIIIITOS! Kuule tuo eka on tuttu ja ollut kovassa soitossa just tänä syksynä, ihan hullun hyvä. Alempi PITÄIS olla tuttu mut eipä ollut, vau! Jäänyt näköjään tämmöinen mahtava helmi löytämättä vaikka oon Phantogramia kuunnellut. KIITOS!<3