ESITTELYSSÄ PAULAN UUSI TYYLI

muoti
17 kommenttia

* Yhteistyössä Paulig

VIHDOIN saan esitellä teille mun suunnittelijaparin, Piia Emilian suunnitteleman u p e a n  uuden tyylin Paulalle. Tyyli on toteutettu mun luoman inspiraation pohjalta uudistaen reilusti, mutta kunnioittaen alkuperäistä Sääksmäen kaunista kansallispukua, Paulan tämän hetkistä asua. Ja ai että siitä tuli MAHTAVA!

Uudessa tyylissä on ihanan moderni ja selkeä ote, mutta siitä näkee selkeästi sen inspiraationa toimineen Sääksmäen kansallispuvun. Yläosassa allaoleva kauluspaita ja housujen päälle laskeutuva esiliina on kumpaankin laserleikattu kuvio Sääksmäen kansallispuvun kukkakuosia mukaillen. Värimaailma valittiin myös perinteistä asua kunnioittaen – Paulan uusi tyyli on tunnistettava modernisoinnista huolimatta.

No mutta ilman sen suurempia höpinöitä, Paulan uusi tyyli, olkaa hyvät

Paulan uusi tyyli: Piia Emilia

Mitäs sanotte?!?! Olen ihan älyttömän innoissani! Ensinnäkin oli mahtavaa päästä luomaan inspiraatio näin kauniille ja modernille tyylille ja jo suunnitteluvaiheessa allekirjoittaa kaikki suunnittelijan ideat. En olisi ikinä keksinyt yksin näin hienoa ja oivaltavaa asukokonaisuutta! Tuo pääpanta on ihan mahtava idea, samoin asun kerroksellisuus – sopii matskujen ansiosta sekä talveen että kesään ja muutenkin Suomen hankaliin sääolosuhteisiin. Tästä asusta toivottiin Sääksmäen juhlapukua arkisempaa ja mielestäni sekin toteutuu, mutta ilman että Paula hukkuu uudessa asussaan massaan.

Nyt alkaa koko kilpailun huipennus ja jännittävin osuus: parhaan tyylin valitseminen! Te pääsette äänestämään omaa suosikkityyliänne TÄÄLLÄ. Lopullisen voittajatyylin valitsee arvovaltainen tuomaristo, johon kuuluu Pauligin edustajia ja kolmesta vaatetusalan ammattilaisesta koostuva raati. Raadin ulkopuoliset jäsenet ovat: Anne Törnroos, Sofia Järnefelt ja Sara Karlsson. Huh miten huikea raati valitsemassa parasta tyyliä. Jännittää vähän miltä muiden luomat uudet tyylit näyttävät. 

Tämä on ollut ihan älyttömän mieleinen ja jännittävä projekti, on ollut tosi hienoa päästä osaksi näin isoa muutosta ja sen suunnittelua. Olisi ihan superkiva kuulla teidän mietteitänne tästä Paulan tyyliuudistuksesta ja tietysti että mitä tuumaatte mun ja Piia Emilian aikaansaannoksesta? 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. No mitä tähän nyt voi muuta sanoa kuin u p e a ?! En epäillyt hetkeäkään Piian ja sun lähestymistapaa – yhdessä saitte loihdittua ihan täydellisen asun Paulalle! Äänestin salamana teitä, jess!! ;-*

  1. Voi Paju, JES, KIITOS! :-* Mä oon niiiiin fiiliksissä tästä; kaunis, moderni ja kunnioittaa vanhaa. Ai että!

 2. Tämä ehdotus oli toteutuksista ehdottomasti paras ja kävinkin heti äänestämässä. Tuo yläosa on aivan nappi, todella moderni mutta pellavasta varmasti upean kevyt. Tykkään, vaikka pantaa vähän vierastankin.

  Hyvä te! :)

  1. Jee, kiitos Elisa!! Ihana kuulla :–)) Musta pellava ja tuo huopa on yhdistelmänä ihan superkiva, jotain uutta mutta tosi perinteistä yhtä aikaa. Hihii, panta on kyllä uudenlainen, mutta siks mä siitä tykkäänkin – erilainen ratkaisu! Onhan Paulalla nytkin päässään panta :-)

 3. Ehdottomasti onnistunein ja modernein kokonaisuus unohtamatta viittauksia perinteisiin :) Upea! Tuollaisen asun voisin nähdä jossain mallistossakin!

  1. KIITOS! :–) olen niiiiiin tyytyväinen tähän ja Piia Emilian kädenjäljestä huomaa että hän on ammattilainen.

 4. Äääni lähti teille, mun mielestä teillä on ehdottomasti tyylikkäin ehdotus kaikinpuolin! Toivottavasti voitatte :–)

 5. Sori vaan. En tykkää. En sitten yhtään.
  Taidan lopettaa koko kahvin juonnin kun Paulakaan ei ole entisensä.
  Varaudutte ilmeisesti suurempaan maahanmuuttajien joukkoon koska tunnutte pelkäävän suomalaisuuden näyttämisen vievän asiakkaita tuotteiltanne. Mielestäni juuri suomalaisuuteen he haluaisivatkin näkyä ja saada tunteensa.
  Veikkaan että perinteinen Paula kansallisin asuineen palaa kahdessa vuodessa takaisin.
  Terv. Jaska

  1. Heippa Jaska!

   Ei hätää – kansallispuku säilyy osana Paulan garderoobia, sitä ei kokonaan hylätä. Hyvä juttu kaikille, joita kaikki uusi pelottaa :—–)