Madara Night Sale tulee taas!

kauneus, luonnonkosmetiikka
8 kommenttia

* Yhteistyössä Madara

Madara Night Sale on taas täällä! Tuttu juttu: kaikki Madaran tuotteet saa verkkokaupasta -40% alennuksella 24h ajan. Night Sale alkaa to 6.11 kello 00:00 ja päättyy to 6.11. kello 24. Nyt on taas mainio hetki ostaa luonnonkosmetiikkaa halvalla; joululahjaksi, itselle synteettisten tilalle, varastoon odottamaan edellisten loppumista… 

Uusin suosikki Madaran tuotteiden joukosta, Detox Mud Mask. Puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Käytän tätä kerran viikossa ennen kosteuttavaa kasvonaamiota. 

Madara-ikisuosikit; saippuat! Vihreä kasvosaippua sisältää koivua ja merilevää ja se puhdistaa ihon meikistä hellävaraisesti tasapainottaen sitä samalla. Vaaleanoranssi saippua sisältää lakkaa ja kauramaitoa (ja tuoksuu taivaallisen hyvältä!). Näitäkin mulla on ollut jo pari kappaletta kylppärissäni käsienpesua varten. Muut Madara-lempparini voi kurkata täältä

x Myynti alkaa 6.11. klo 0:00 KE-TO välisenä yönä Madaran verkkokaupassa 
x Kaikki tuotteet – 40% (tuotteita rajattu erä)
x Kun verkkokaupasta tilaa 24h-myynnissä 30 eurolla tai yli, saa ilmaisen toimituksen

x Kun verkkokaupasta tilaa 24h-myynnissä 60 eurolla tai yli, saa ilmaisen toimituksen ja Regenerating Night Cream 50 ml -voiteen (arvo 32€)


Suosittelen näpyttelemään puhelimen kalenteriin hälytyksen keskiviikolla 5.11. klo 23:50 jotta ehditte istahtaa koneen ääreen naputtelemaan tilauksia. ;–) Taidan itsekin tilata parit joululahjat Night Salesta, -40% on kuitenkin aika hullun hyvä alennus. 

Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Osaatko sanoa, miten nopeasti tuolta loppuu aletuotteet? Sivuilla lukee, että rajoitettu erä, mutta saiskohan niitä vielä torstaiaamusta? Kun ei millään viitsisi herätä tai valvoa :)

  1. No ei ne kovin nopeasti onneksi, varmsti ehdit aamulla vielä tehdä tilauksen. Ne kaikkein kalleimmat (öljyt tällä kertaa?) loppuvat ekana ja niitä on pienin erä, mutta perusjuttuja on aiemmmin riittänyt kyllä aamuun :-)

 2. Ite lähdin heti tilaan, mut alle 60e tilauksesta ei saa ilmaisia toimituskuluja. Pitää olla yli 60e…….

  1. Moikka! meninpä itse testaamaan – kyllä saa kun ostosten summa ylittää 30€ :-) kun klikkaa ostoskoriin, näkyy postarit vielä siinä, mutta kun klikkaa ”osta”-nappia (tai että siirtyy ostoskorista maksamaan) niin postarit katoaa. Ainakin mulla. Kantsii siis ehkä koettaa vaan mennä seuraavaan vaiheeseen?

 3. … mulla näky silti. vielä silloinkin näky, kun olin maksamassa nettipankissa :O

  mut jos eivät olleet ehtineet laittaan moista asetusta, sillä kun menin heti 00.00 nettikauppaan, niin kaikki tuotteet eivät olleet viel ehtineet -40%, vaan vasta n.15 yli oli kaikki. Ihmettelin, kun lykin ostoskoriin normaalihintaisia tuotteita, et onks vaan osa se -40%.
  oon siis ollut liian nopee(?)

  1. Oho!:—O EN TIIÄ! Mutta tänään tuli viestiä että jos joltain on veloitettu postikulut, niin ne hyvitetään kyllä. Ja siis KOKO valikoima piti olla -40%, eli jos oot maksanut jostain täyden hinnan niin sun kuuluu saada hyvitys niistäkin. Kannattaa varmuudeksi laittaa mailia Madaralle mutta veikkaan että nuo korjataan myös automaattisesti kun jotain sählinkiä siellä on eilen ollut. Voi miten tylsä juttu!! :-(

 4. Hih tilailin vaikka mitä :) Huippujuttu taas kerran, kiitos muistutuksesta facessa !!