hei, marraskuu

lifestyle
16 kommenttia

October, you were kind to me. 

x Sisustus ID:n kanssa samoissa tiloissa toimiva Mehitähti-kukkakauppa on aivan älyttömän ihana. Siellä on aina tarjolla jotain erikoista – kuten vaikka nämä valmiiksi kuivatut kukat joissa on älyttömän kaunis kota. Maksoivat euron tai puolitoista kappale, eivät paljoa ottaen huomioon että nämä ovat lähestulkoon ikuisia

x Lemppari-Sampan kanssa lehdistötilaisuudessa

x Ja lemppari-Lindan kanssa vikat poset ennen Miinan ja Pekan tupareihin juoksemista. Unohdettiin kaikessa kiireessä kortti mutta vitsit oli kivaa. Taisin juoda vähän liikaa viiniä kun hukkasin puhelimeni – se löytyi keskellä yötä takkini vuorin sisältä, se oli tipahtanut sinne takin taskussa olevasta reiästä. Onneksi on Find my iPhone :-dd 

x Eetun ja Jopin bändi Miinan ja Pekan tupareissa. Määää en kestä. Pojat on niin ihania! 

x Heijastuksia 

x HURRAW-luomuhuulirasvasta mulla olis vaikka kuinka paljon kerrottavaa teille. Joko ootte bonganneet näitä? Hurraw-huulirasvat tulee jenkeistä ja niitä on peräti 22 eri makua, joista kaksi antaa kevyen sävyn. Raaka-aineet ovat vegaanisia, luonnonmukaisesti viljeltyjä tai villinä kasvaneita, mahdollisuuksien mukaan reilun kaupan raaka-aineita ja raakoja – eli mitään ei ole kypsennetty yli 47 asteeseen, jolloin kaikki hoitavat ja ravitsevat ominaisuudet säilyvät. Värit ja tuoksut ovat kaikki luonnollisia ja noista tosiaan on varaa valita. Omia suosikkeja on tällä hetkellä ihanan inkiväärinen Kapha, lime, kevyesti sävyä antava kirsikka, Chai Spice ja minttu. Kerron lisää joskus toiste, mutta kantsii käydä osallistumassa Facebookissa kisaan josta voi voittaa huulirasvat vuodeksi itselle ja kahdelle kaverille!

x Minä lemppari-Alisan syleilyssä, ah! Oli aika ihanat kihlajaisjuhlat. Ei siis mun ja Alisan, vaikka rakkautta täynnä on tämäkin kuva. Ihanan parin, Alisan ja Dinon, tietty. 

x Karhunvatukat on niin nättejä. Ja hyviä. Sopivat täydellisesti myslin ja turkkilaisen jugurtin kaveriksi, varmaan myös johonkin drinkkiin tähän tyyliin.

x SUSHII! HOMEMADE! YEEEEEE! Äiti täytti vuosia ja sushin tekoon pikkaisen turhautunut sisko oli kiltti ja kaivoi riisinkeittimensä pitkästä aikaa esiin ja kokkaili sushia varten täydellistä riisiä. Tehtiin paljon vegeversioita kun siskon poikaystävä ei voi syödä kalaa. Vitsit miten hyviä! Ei kellään teistä sattuisi olemaan mitään hyvää ohjetta sushiriisin tekoon? Tai lähinnä siihen etikan määrään jne? Ja mikä etikka? Olen tähän mennessä ulkoistanut riisin teon aina jollekin toiselle, mutta tekis mieli opetella itsekin. 

x Luulin että on jo ihan liian kylmä hatuille, mutta höps, ei oo! Ainoa ongelma on vaan se, miten saa hatun pysymään päässä törkeän kovassa tuulessa. Ratkaisu: ei mitenkään. Tai ehkä kaksipuolinen teippi vois toimia? Tai joku nauha jonka voi sitoa leuan alle? Tai sitten se, että pitää hatusta kiinni koko ajan toisella kädellä. Kyllä hatun pitäminen syysviimassa on kaiken tuon vaivan arvoista….


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mä teen riisit aina tällä ohjeella: 4 dl puuro- tai sushiriisiä, 6 dl vettä. Sitte eri kattilassa liedellä sekasin 7 rkl valkoviinietikkaa, 4 rkl sokeria ja 1/2 rkl suolaa ja tää riisin sekaan. Tulee just se määrä semmoseen 5 (vai 6?) levyn leväpakettiin, minkä aina ostan :–) Nyt kun googlailin, niin taitaa olla täältä: http://www.tokyokan.fi/ohje.html peräisin toi mun ohje, mä vaan laitan vettä enempi.

  1. Ooooh, suurkiitos tästä! Kuumennat siis tuon viinietikka-sokeri-suola-seoksenkin? :-)

 2. Hmm, mielenkiintoisia huulirasvoja! Pienenä keräilin kyllästymiseen asti erilaisia Lip Smackereita, nuo Hurraw’t kuulostaa varteenotettavilta aikuisiän vastineilta…

  Tämmöinenkin riisiohje on ollut ihan toimiva, vaikka on muistaakseni peräisin niinkin autenttisesta lähteestä kuin Pirkasta. :) Jos muistiinpanoihini on luottamista, tästä tulee 40 – 50 makia:

  2 1/2 dl puuroriisiä (tai sitten sitä oikeaa)
  2 rkl riisiviinietikkaa
  3/4 rkl sokeria
  3/4 tl suolaa

  Mittaa riisi siivilään. Huuhdo juoksevan kylmän veden alla, kunnes vesi on kirkasta. Kaada riisi kattilaan ja lisää kylmää vettä niin, että riisi peittyy. Anna seistä 20 minuuttia ja siivilöi vesi pois kattilasta.

  Lisää 4 desilitraa vettä ja kuumenna kiehuvaksi ilman kantta. Hauduta riisiä kannen alla miedolla lämmöllä 10 minuuttia, kunnes kaikki vesi on imeytynyt riisiin. Vältä kannen nostamista äläkä sekoita riisiä keittämisen aikana.

  Ota kattila pois liedeltä. Sekoita riisiviinietikka, sokeri ja suola keskenään. Mausta riisi etikkaseoksella. Levitä riisi laakealle vadille ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

  1. HEI JOO mäkin ”keräsin” niitä!! :D Hurraw on ehkä joo aavistuksen parempi valinta, mutta onneksi siinäkin riittää makuja ja värejä mistä valita ;-)

   Hei, kiitos! :-=) Tarviipa alkaa testailla näitä, koska itsetehty sushi on törkeen hyvää.

 3. SIIIIIS toi hattuongelma on niin ärsyttävää! :-D Näytän varmaan niin urpolta tuolla, kun toinen käsi hatulla ja pahimmassa tapauksessa toinen hameenhelmassa, ettei kävis marilynit…. Nää on näitä first world problemzz.

 4. Heei ihan vitsin siistin väristä huulipunaa teil tossa yhessä kuvassa !! Erityisesti tuo Lindan ! Mikäköhän se mahtaa olla? :–o

   1. Lindu vastaa: Make Up Storen Crimson kyseessä! ^___^(✿ ♥‿♥)

  1. no siis JOO? :—D vähän ois hyvä!!! tehdään uus trendi tästä, hoho!

 5. Joo, sitä kiehutetaan se hetki mikä menee kun suola ja sokeri liukenee etikkaan!