Vuoden nuori suunnittelija Piia Honkanen

muoti
3 kommenttia

Hei huhhhuh, arvaatteko mikä on ihan sairaan siistiä ja hienoa!? Mun Pauligin Paulan uusi tyyli -suunnittelijapari Piia Honkanen voitti juuri Vuoden nuori suunnittelija -kilpailun!!!! Elle Style Awardseissa palkittu Piia Emilia omaa vahvan oman tyylin ja kuten aiemmin kirjoitinkin, iskee hänen minimalistinen tyylinsä myös minuun. Voitto meni ihan oikeaan osoitteeseen. Huh miten jännää työskennellä näin lahjakkaan naisen kanssa! 

Vuoden nuori suunnittelija -kilpailun on voittanut Piia Honkanen mallistollaan Masculin/Feminin. Suunnittelijanimeä Piia Emilia käyttävä nuori lupaus valmistui tänä vuonna Lahden ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja taideinstituutista. Piia Emilia palkittiin keskiviikkona 15.10.2014 Messukeskuksessa järjestetyssä Elle Style Awards -gaalassa. 5000 euron arvoisen palkinnon lahjoitti Suomen Messusäätiö.

Vuonna 2014 jo 20. kertaa järjestetyn suunnittelukilpailun tehtävänä oli luonnostella oma vaatebrändi ja mallisto. Kilpailulla etsittiin ideoiltaan ja toteutustavoiltaan kekseliäitä töitä, joissa tulevat esille suunnittelijan oma visio ja persoonallisuus. Kilpailun voittajan töitä oli esillä Messukeskuksessa järjestettävillä Muotimessuilla suunnittelijan omalla osastolla sekä messujen I love Fashion -muotinäytöksissä.

Vuoden nuori suunnittelija -raatiin kuuluivat Ellen päätoimittaja Taru Marjamaa, toimittaja ja suunnittelija Jaakko Selin, muotitaiteilija Ritva Falla, muotitoimittaja ja stylisti Nina Nuorivaara sekä vaatesuunnittelijat Hammi Mettinen ja Mari Talka. (x)

kuvat lainattu: Piia Emilia (Lookbook photos by Emma Sarpaniemi, bottom left by Vilja Harala)

 ONNEA Piia!!


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.