Good night with XOCO BLUE

ruoka
21 kommenttia

Uni on ollut harvinaisen sikeää ja katkeamatonta viime viikolla (tosin I love me -hulinaviikonloppu teki siihen pienen loven, mutta palaillaanpas takaisin ruotuun) ja tiedän siihen syyn: Four Sigma Foodsin uutuus, XOCO BLUE! Se on kaakaoshotti joka sisältää yrttejä ja sientä FSF:lle ominaiseen tyyliin. Jauhepussin sisältö sekoitetaan 0,5dl-1dl kuumaa vettä. Tämä BLUE-versio sopii rauhoittumiseen ja sen sisältämä reishi-sieni auttaa nukahtamisessa ja minulla erityisesti unenlaadun paranemisena. Reishin käyttö auttaa vähentämään stressiä ja jo pelkästään se ominaisuus on enemmän kuin tervetullut. Ei liene mikään ihme, jos sitä nukkuu paremmin stressitason laskettua. 

Olen kirjoitellut Four Sigma Foodsin tuotteista aiemminkin ja moni teistä on kysellyt, miltä juomat maistuu ja maistuuko sienet pahalta juomasekoituksissa. Olen varmasti jo tosi tottunut erilaisten sienijuomien makuun, enkä osaa pitää niitä pahoina, mutta aloittelijalle on helppo suositella juuri näitä XOCO-juomia. Olen testannut myös XOCO RED-version mutta minusta tämä sininen on paremman makuista ja huomaan sen selkeän vaikutuksen. Kaakaoon sekoitettuna sienien ja yrttien teho voimistuu ja kaakao pehmentää muita makuja selkeästi. Nämä maistuvat oikeastaan vain vähän mausteisemmilta kaakao-shoteilta :-) Se, miten hyvin yrtit ja sienet sinuun vaikuttavat, on tosi henkilökohtaista. Minä en esimerkiksi ole huomannut kovin suurta vaikutusta Mind Herbs -juomalla mutta sen sijaan Reishi tuntuu toimivan todella hyvin, sekä tässä XOCO-juomassa että instanttina. Ja vitsit miten kauniita näiden pakkaukset ovat, kymmenen pistettä pakkaussuunnittelijalle! 

Oletteko te innostuneet testailemaan Four Sigma Foodsin supersienijuomia? Millaisia vaikutuksia olette huomanneet?

 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mä ostin messuilta Instant Reishii ja eilen ekan kerran testasin! Sekotin vielä itte vähä raakakaakaota mukaan, nii siitähä tuli melkee ku xoco blue :)
  Heheh kyllä se vissiin tehos, kun kasin aikaan olis pitäny heräillä mut nukahin sitte vielä samantie uudestaan ja havahuin vasta kympiltä :D Onneks ei ollu mitään pakollista menoa aamulla :)Täytyy käyttää nyt vähän kuuriluontosesti ja tutkailla paraneeko uni ja katoaako stressi.

  Hih, lauantaina messuil unohin ihan mainita, et shoppasin sieltä myös geelikynsistarter pakkauksen. On pitkään tehny mieli kun omat kynnet on aina ihan hirveessä kunnossa, eikä mitkään ravintolisät yms tunnu auttavan ja lakat kestää hyvinä max 2 päivää… Mut olin kauheen epäluulonen, et mikä uuni nyt sitten olis sellanen, joka toimii, kun siellä oli niitä niin kauheesti erilaisii, mut sit törmäsin tutulta kuulostavaan Sensationailin pakkaukseen ja pikagooglauksen jälkeen tsekkasin, että se on just se, mikä sulla on, joten päätin sitten luottaa sen toimivuuteen :D Saa nähä kauanko mun ensilakkaus kestää, mut tää tähänastinenkin kolme päivää täydellisillä laukkauksilla tuntuu luksukselta :D <3

  Ja se Hurraw-huulirasva, aijai, en tiiä onko kauheen hyvä että pitkin päivää on sellanen olo kun olis jossai ihanassa kahvilassa juoruilemassa pikkupakkasia paossa ja lipittäis chailattee… Saa kouluhommat tuntumaan niin kovin tylsiltä… :D Tässä samalla rustailen oppimispäiväkirjoja ja pää on niin täynnä markkinoinnin taloudellisia ja toiminnalisia sun muita arvoja ja heh tässä kyllä varmana mennää jo emotionaalisen puolelle, vitsit tuoksusta voikin tulla tosi vahvat fiilikset. Ehkä se on sitte kuiteskin vaan hyvä, että kun koulustressi alkaa liikaa ahdistamaan, niin sitte voi vaan vähän maiskutella huulirasvaa ja heti tulee parempi olo :D

  Hehheh ja arvaa tää o iha hassu juttu mut täs vähä aika sitte näin semmosta unta, että olin sun kaa jossain tv-haastattelujutussa, joku talkshow tms. Idea oli kai joku et miks blogei luetaan ja sitte sä kerroit siinä jtn bloggaamisesta ja mun piti sitte selittää et miks luen tätä blogii :D Hehe ja sitte mongertelelin siellä jotain et äää no siis oon niinku lukenu tätä silleen niinku aika pitkää et tiiän et vissii mul on sit monien asioiden suhtee samanlaine maku, tai et tykkään kaikist jutuist mitä Ida tääl suosittelee ja sit on niinku kiva tulla aina lukemaa uusia juttuja ku tietää, et ne on sellassii varmasti itteää kiinnostavii asioit :D Että semmonen uni, onneks ei ollu mikää oikee tv-lähetys, kosk olis käyny säälis yleisöö, joka olis saanu kuunnella mun takeltelua :D

  Nojoo, nyt voisin keskittyä taas naputtelemaan Wordin puolella, ihanaa tiistaita sinne! xxx

  1. OI EI MIKÄ IHANA KILOMETRIKOMMENTTI! :-D <3

   Toivotaan että Xoco Blue toimii sullakin. Mä ainakin oon huomannut ihan konkreettisen eron eikä noista juoman sisältämistä yrteistäkään voi haittaa olla ;-)

   Hei mahtavaa! Se Sensationailin uv-uuni on hyvä ja toimiva. Sen sijaan tykkään esim. Orlyn lakoista enemmän mitä Sensationailin. Hitsit, tuolla messuilla ois varmaan ollu kaikkia geelilakkojakin mutten ehtiny yhtään kierrellä! :-D Oli riittävästi hulinaa siinä Suomen Luonnonkosmetiikan tukun osastollakin. Kiva kun kävit moikkaan ja ihan parasta että löyty lempparihuulirasvamaku samantien!

   AHhahahah voieiii :D:D on aina yhtä hämmentävää esiintyä toisten unissa, mut sun uni sentäs oli ees jollain tapaa todellisuuteen pohjautuva, mikä lienee ihan ok juttu :---D hahahha, tsemppii oppimispäiväkirjoihin ja muihin koulujuttuihin!

 2. Tuo sininen xoco houkuttelee mua hirveesti! Jo senkin takia että pakkaus on niin kaunis. Olen käyttänyt instant reishiä ja se todella rauhottaa kehoa. Tehokkaampi kun mitkään tavalliset teet! Tosi hyviä tuotteita on four sigma foodsilla :)

  1. No älä muuta sano! :-) Jos Instant Reishikin toimii, luulis myös tän toimivan. :-) On kyllä ja ihan älyttömän nätit paketit siihen ekstrana!

 3. Viikonlopun messuilla kävin maistelemassa sitä punaista versiota tuosta. Ai että olipa muuten hyvää! Ja hyvä oli myös palvelu Four Sigma Foodsin pisteellä, osasivat hyvin vastailla kysymyksiin ja tuntui, että tietoa oikeasti sai. Niin ja niitä maistiaisia myös! Noista tavallisista sienijuomista en oo tykännyt ollenkaan, maistui vaan sienikeitolle mutta nää Xoco:t oli HYVIÄ! Ainut mikä jäi viikonlopusta harmittamaan oli, etten muistanut enää palata pisteelle ostamaan sitä Mind-yrttijuomaa..!

  1. Sekin on kyllä hyvä, tykkään vaan jostain syystä tästä sinisestä enemmän, kai se on tuo stressinlieventymisvaikutus :-)

   Joo, onhan nuo muut tosi erityyppisiä, mutta mä taidan jo olla tottunut :D Höh, mut hei onneks sitä saa esim. Punnitse&Säästästä ;-)

 4. Vitsi nyt oikeasti nousi kova mielenkiinto kokeilla tuota! Mua on nyt sanotaanko viimeisen 3 vkon ajan vaivannut unettomuus ja nukahtaminen tuntuu todella vaikealta, oon koko ajan pahalla päällä kun en saa kunnon yöunia. Pinna normaalistikin tiukalla, mutta se ei ole mitään verrattuna millainen ampiainen olen tämän lokakuun ollut :D Lähden selvittelemään mistä täältä voisi tuota saada, koska ei meinaa enää tää meno naurata..

  1. Voieiiii! Testaa ihmeessä, tässä ois ainakin tosi luonnollinen keino parantaa unenlaatua ja vähentää stressiä. Ja jos reishi ei sattuis sulla toimiin, niin ainakin saat aimoannostuksen antioksidantteja ja muuta hyvää.

 5. Justiinsa tänään poikaystävä toi kotiin yhden paketin instant reishii. En malta oottaa et pääsen testailemaan sitä. :)

 6. Okei, eli seuraavana testiin tää! Tosin ne kuukauden takaset uniproblemot on aika hyvin häippässy rytmin tasaantumisen myötä, mut silti! Vielä sikeempi uni olis jees, ja uskallan kokeilla jopa sienikaakaota (mitää :’D). Nyt tosin kipeenä nukkuminen on ollu ihan pebasta..

  Ja sit vielä laiskan ihmisen kysymys: mistä tätä saa? P&s? Ruohonjuuri? Netti? Hjälp!

  1. Mahtavaa! Tässä on aika maukas keino kokeilla toimiiko reishi itellä :–) Siiiis tää ei maistu YHTÄÄN sieniltä, toisin kuin instant-jauheet. Suosittelen!! P&S ja ruohonjuuri ainaskin myy ;-)

 7. Hei jotain tällaista mä tarvitsisin! Olen kärsinyt unettomuudesta jo varmaan vuoden, ja kaikki avut tuntuu jo olevan testatut… Vahvoja unilääkkeitä myöten, joilla ei ollut kummempaa vaikutusta. Pahinta on, että kun välillä saa 1-2 yötä nukuttua ruhtinaallisesti esim. 8h, huomaa ettei se parin yön hyvin nukkuminen riitä vielä yhtään mihinkään pitkittyneen unettomuuden ollessa kyseessä.

  Kiitos siis vinkistä <3 !

  1. Jes, mahtavaa että osui sun silmiin tää teksti – testaa ihmeessä, edullinen ja terveellinen keino kyllä. Huh, unettomuus on kyllä ihan kreisin kuuloista. Huomaan heti omassa olossa jos nukun parina yönä huonosti tai liian vähän, enkä voi kuvitella miltä tuntuis olla jatkuvasti nukkumatta tai nukkua huonosti…. toivottavasti helpottaa :-( <3

 8. ihanaa ku postailet näin usein! mulla ois tosin mielessä sulle taas muutama postaustoive, kiinnostais nimittäin tietää, että koska oot alkanu kiinnostumaan luomuruuasta ja luonnonkosmetiikasta, mistä kiinnostus lähti ja sellasta, tai jos aiheesta on jo jonkinmoinen postaus olemassa niin voitko linkittää? :–) toinen juttu on, en tosin tiiä kuinka montaa muuta kiinnostaa lukea postauksia siivoomisesta kuin mua haha, mutta luultavasti sun siivousmönjätki on ekologisia? minkä merkkisiä ja mitkä oot todennu tehokkaimmiksi? :-D

  1. Voi kiitos nelly :-*

   Ja kiitos postaustoiveista, noi oli mainioita! Vois tehdä just semmosen postauksen että MIKSI mä käytän luonnonkosmetiikkaa ja oon aatellu erikseen vinkata edullisista luonnonkosmetiikkatuotteista. Tässä sulle pari aiempaa postausta jotka varmaan vois kiinnostaa. Luomuruuasta ja puhtaasta ruuasta:

   http://ida365.fi/2012/12/20/lukuvinkki-petos-lautasella/

   Siivouksesta ja ekologisista pesuaineista:

   http://ida365.fi/2013/12/20/fiksummat-puhdistusaineeet/

   ja sit vielä terveellisempiä herkkuja ja vinkkejä parempaan ruokavalioon:

   http://ida365.fi/2014/01/08/terveellisempi-arki/

   Hahhaha mahtavaa etten oo ainoo jota myös siivous kiinnostaa aiheena XD

 9. Hei mun on ihan pakko saada tota….. Stressitaso niin piipussa töiden takia ;-B Näyttää ja kuulostaa tosi hyvälle!

  1. Huhhu, hommaa ihmeessä! Takaan että on hyvää ;-) ja tsemppii, toivottavasti stressi pian katoaa<3