Uusi kattaus

sisustus
10 kommenttia

*Yhteistyössä Indiska Tampere

Nyt olis vuorossa niitä toivotuimpia juttuja – sisustusta nimittäin! Pääsin hetki sitten valkkaamaan Tampereen Indiskasta itselleni astioita ja sisustusjuttuja uuteen kotiin laajentuneelta sisustuspuolelta. Tampereen Indiskassa on nykyisin paljon isompi tila sisustuspuolen tavaroille ja muutamia hetken valikoimista poissaolleita juttuja on saatu takaisin, mm. posliiniset vetimet ja valokuvakehykset. Mulla on aina ollut Indiskan sisustusjuttuja, joten olen tosi innoissani tästä laajenemisesta. Uudistunut sisustuspuoli on myös entistä avaramman oloinen ja osa sisustustuotteista on värikoodattu kauniisti. Mutta nyt niihin astioihin – testattiin ne Alisan kanssa hetki sitten – hyvin sopivat viikunasalaatin kaveriksi! 

Indiskan laajasta astiavalikoimasta oli helppo löytää omat suosikit. Multa löytyy entuudestaan muutamia Indiskan laseja ja koska tykkään että astiakaapissa on astioita useasta eri sarjasta ja monta eri tyyliä edustettuna, ei ollut mikään ongelma löytää omaan kaappiin sopivia astioita. Isot vaaleat lautaset hennolla pitsikuviolla viehättävät koska ne ovat jokainen vähän keskenään erilaisia, kuten käsintehdyt astiat yleensäkin. Sopivat sekä isoiksi ruokailulautasiksi että esim. hedelmälautasen virkaan. Ihastuin kovasti myös noihin salaattiottimiin ja niiden kanssa samantyylisiin taottuihin kynttilänjalkoihin. Kulta + hopea -yhdistelmä viehättää noissa salaatinottimissa ja ne ovat sopivan raskaat mun makuun. Aterimet ja viinilasit on mun vanhoja omia. Myös nuo Indiskan valikoimista tyyliin aina löytyneet juomalasit päätyivät mun astiakaappiin. Ihania!

Myös parvekkeeltani löytyy jotain uutta – valoa pimeisiin syysiltoihin. Enpä ole koskaan aiemmin tullut ajatelleeksi että tuo lyhty heittää kattoon ihan älyttömän kauniin varjon! Löytyykö teiltä Indiskan sisustusjuttuja kotoa? Multa löytyy näiden lisäksi tosiaan pari muuta lasia, teekuulia, joulukoristeita, tuikkukippoja, tyynynpäällisiä, valokuva-albumi ja huonetuoksu. Indiskan boheemit jutut yhdistettynä minimalismiin toimii!


Ja arvaattekos mitä, Tampereen Indiska täyttää 10 vuotta! Synttärijuhlia vietetään keskiviikosta 22.10 sunnuntaihin 26.10. Myymälässä on kaikki tuotteet -10% ja lisäksi päivittäin vaihtuvia tarjouksia. Kantsii siis vierailla Tampereen Indiskassa nyt loppuviikon aikana jos kaipaa uutta kotiin tai vaatekaappiin. ;-) Jäin itse vähän miettimään tuollaista marmorista morttelia, puu + marmori toimii sekin aika kivasti. 

Ja jottei hyvät uutiset koskisi tamperelaisia, niin porilaisille aukeaa Puuvillaan Indiskan myymälä 30.10. ja Helsingin Itikseen aukesi juuri hetki sitten Indiskan myymälä. JEE!


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Ida Hanhiniemi Iittala

Iittalan kierrätyskokoelma meillä kotona

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Minulta löytyy samoja ”kuplajuomalaseja” kuin sinultakin, vieläpä kahdessa eri koossa. Ja lemppari teemukini ovat Indiskasta. Indiskasta löytyy välillä tosi kivoja juttuja, jotka sopivat omaankin tyyliin (ja tarpeeseen, koska en muuten ostele mitään), mutta ihan koko astiakaapin sisältöä en lähtisi sieltä hakemaan. Olisi liian villiä makuuni ;)

  1. Oiii joo, noita oli myös semmoisia söpöjä pyöreähköjä. Mietin että myös vaaleenlilat ois ihan hauskat nekin :-D Ja multakin löytyy muutes teemukeja, miten unohdin!?

   Sama täällä, yksittäiset jutut on tosi jees kun ne yhdistää minimalistisempiin juttuihin. Mullekin ois liian villi meno jos astiakaappi ois tosi kirjava :D

 2. Mulla on just sellaset vaaleenliilat pyöreet kuplalasit, ne on hauskat! Ja Indiskan isot teemukit mmmm <3 Pitäskin käydä taas pitkästä aikaa hypistelemässä.

 3. Oii ihania juttuja olit valinnut! Nuo lautaset kelpaisivat meillekin. : ) Minä oon ostanut Indiskasta juurikin lähinnä keittiöjuttuja: tarjoilulautasia, teekuppeja (löytyy ainakin tarpeeksi isoja) ja keittiöpyyhkeitä. Vaatepuolelta ei löydy minulle ostettavaa niin usein.

  1. Nuo on tosi nättejä! :–) Tekevät kyllä kattauksesta kivan. Ja oi, pitäiskin kurkata onko valikoimassa nyt keittiöpyyhkeitä!

   Totta, mullekaan ei aina mutta yllätyin viimeksi kun etsittiin myyjän kanssa mulle vaikka mitä kivoja vaatteita. Indiskan vaatteissa on vähän semmoinen juttu mulla että mun pitää kokeilla ne päälle jotta tiedän toimiiko ne :-)

 4. Hei jee, kiitos synttäritarjouvinkistä! Ollaan juuri muuttamassa ja oon ihastellut varsinkin Indiskan tyynynpäällisiä. Ja tuo laajennuskin kuulostaa megakivalta jutulta. ;–))

  1. JEE mahtavaa! ;–) Nyt kantsii siis suuntaa indiskaan hihii. Mietin että vois käydä siellä itsekin kun multa puuttuu kotoa vielä vaikka mitä, mm. lamput!

 5. mullakin on niitä kuplalaseja, ne on nättejä ! norsukannu ja norsu+lehmämukitkin on sieltä, kauniit astiat on kyllä aika paras juttu.
  Indiska on ihana.