Sunnuntain musakorneri + soittolistoja

musiikki
20 kommenttia

SBTRKT – Problem Solved (ft. Jessie Ware)

Iggy Azalea – Beg for it ft. MØ

Flight Facilities – Stand Still ft. Micky Green (Wave Racer remix)

Kenzie May – Skeleton Key


Mm. näitä olen soittanut parina viime päivänä kerta toisensa jälkeen. Ajattelin muistutella, että jos kaikki musakornerit on kuunneltu läpi tai tekee mieli löytää kerralla enemmän musiikkia, niin multa löytyy Spotifystä julkisena seuraavat soittolistat:

aamuisin

Kevyttä fiilistelymusaa aamuihin – jotain mihin on kiva herätä, myös pari pirteämpää pilpatusta mukana. Sunnuntain pitkille aamupaloille, ei mihinkään maanantaiaamuun. Siihen sopii paremmin !!!!!!!-lista. 

KemuMUZAA

BILEET! Kotibileet, pikkujoulut, kesäkemut, yksin peilin edessä jorailu -bileet, etkot, whatevss – täältä löytyy. 

!!!!!!!!

Kovislistojen kovis. Sopii myös lenkille ja niille vihaisille powerwalkeille kun tarvii kuulokkeisiin jotain mihin samaistua, kun tekee mieli potkia kiviä tielle ja näyttää keskaria kaikille. 

feelings

Fiilistelyä laidasta toiseen – itkumusaa, kevyttä, myrskyä, kaunista ja herkkää. Tää taitaa olla mun pisin soittolista ever, musaa yli 43h ajaksi! Aika moni kipale vaan sopii hyvin tän otsikon alle ja tätä on kiva kuunnella satunnaistoistolla. 

Starred

Kaikki parhaat. Ne joita luukutan _just nyt_. 

chil l l l llllli i i i i (UUSI)

Semmoinen lista, jonka voi huoletta pistää soimaan taustamusiikiksi ja hengailumusaksi. Rentoo! Ehkä aavistuksen kemumuza-fiilistä näissäkin, mutta täältä ei löydy sellaisia klassikoita mitä kemuMUZAAA-listalta. 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hei nää sunnuntain musajutut on ihan parasta! Menee melkeimpä kaikki aina heti omaan spotify listaankin. Muutenkin tuntuu, että tuoreena tamperelaisena oon nauttinut sun blogista VIELÄKIN enemmän kuin ennen jos vaan mahollista. Vaikka hki onkin best niin manse on vienyt sydämeni! <3

  1. Oi itku miten ihana kommentti, kiiitos!! Parasta kuulla että löytyy uutta kuunneltavaa, jos on omia lemppareita mitä ei multa löydy niin saa kans aina vinkkailla! Ja jee, Tampere on ihan jees kun tietää minne mennä hohoo :–D <3

 2. Uijui, en seuraakaan näköjään yhtään sun playlistii mutta nyt tuli muutos. Superi musamaku jeee (Y)

  1. JESSS ihanaa, meen stalkkaan sun listoja jos sulla on julkisia semmoisia >:-)

 3. waaat, oon seuraillu sun !!!!!!!-listaa (edesmennyttä timanttitimanttitimantti-listaa ilmeisesti?) jo oikeesti varmaan vuoden, ja nyt vasta tajusin et sulhan on muita soittolistoja kans :D ite en oo noin järjestelmällinen listojeni kanssa… yleensä vaa heitän kaikki uudet/mitä haluun kuunnella enemmän/mistä tykkään samalle listalle, et voin premiumin ansiosta kuunnella niitä kans offlinessa :D selkee lause. you knoo!

  huvittaa, ku mulle tulee kännykkään ilmotus ku joku lisää soittolistalle musaa, nii hetken ihmettelin tota black eyed peasia :’D ei siinä mitään hei! tuli vaa nostalginen fiilis, ku itellä on se levy… olihan se aika khuul! elephunk.. :D

  mut hei, miten siisti spotify on? tällanen välihuomio. siihen vaa välillä luottaa liikaa, ja sit ku jotain biisii/levyy ei löydykää sieltä nii.. kamalaa..

  1. Hohoo :—-D !! Joo toi oli ennen timantti-lista mut ne merkit ei näkyny koneella ja äöhlöäähhfds teki mieli vaihtaa enkä sit ees keksiny mitää lolz XD

   Mut joo, näistä on tullu kyl rutiini! On mullakin semmosia sekamelska-listoja ettei mitään järkeä, niitä en kehtais julkasta. Mut jep, mulla miltei kaikki offline-listoja vaik se kai vie hitosti tilaa puhelimessa!

   HAHAA eikä!!! :D en tienny ! ! ! ! !MULLE EI TUU ! ! ! ! ! pööh kai se on asetuksista kiinni, pitääkin vaihtaa, ois just hauska. HAHAA ja joo eikä, oon kuunnellu black eyed peasia viikonloppuna ku puhuttiin siitä opiskelukamujen kaa ja tuli niin nostalginen fiilis. Itku!

   Aaaaah spotify<3 Ei siellä kaikkee oo, siks soundcloudkin on kiva mutta onneks tuolta löytyy paljon kaikkee ahh! (miks musta tuntuu et villiinnyn sulle kommentoidessa aina kaikkien merkkien kanssa.......)

 4. Oon ite kuunnellu viime päivät toistona sitä Paperi T Sä jätät jäljen. Voi että kuinka hyvä se on ja kyl on kannattanu odottaa! Lisäks oon nostalgisoinu kaikkia vanhoja ala-aste biisejä… Oma lemppari ollu The Banglesien Eternal Flame (ekat hitaat!!!<3) ja Atomic Kittenit ja muut. En varmastikkaan oo ainut jolla tulee väristykset kun kuuntelee vanhoja suosikkeja!!

  1. Ooh joo! Mäkin oon kuunnellut sitä ja vaik sanat on osittain kornit tai jotenki eiiiihhh niin tykkään siitä kans. Ja JOO just viikonlopun fiilistelly elephunk-levyy black eyed peasilta xD Mä en kestä, nostalgiafiilistely on parasta! Kemumuza-listalta ainakin löytyy myös jotain ysärihittejä just siks, hohoo. Pitääkin googlaa toi Bangles, en muista sitä!

 5. ei hitto kuinka hämmentävää kun kaks katjaa niin mietin että mitä oon kommentoinuxD hehe. MUT NIIN TOI BIISI! Voi vitsit… Siinä Paperit:ssä on vaan joku (biitti??? en osaa musasanastoa) joka on vaan koukuttava! Sit vitsit oon fiilistelly Jessie Warea (jota täälläki nähty!:) ja noita livenauhotuksia etenkin

  1. Hahaa jep, mä onneks nään maileista et kuka on kuka! :-D jooooo siis just niin, mäkään en osaa musatermejä mut biitti varmaan juurikin, se on tarttuva!! Huh, ihan älyttömän hyvä kun nyt kuuntelen. Mut sanat silti häiritsee vähän, hoho.

   Joooo, Jessie Ware on ihana, en tajua miten se löyty mulle vasta nyt! Pitääpä kuunnella noita livejä enemmän kanssa.

 6. Nimenä !!!!! on ihan loistava, heti tajuu et this means business!!!
  Damnitoo, en oo koskaa miettiny et ne listat vie tilaa (hitto tää kännykällä kommentoiminen, taas sormi meni luonnostaan emoji-napille…)) :o (surkea korvike tämä..)! Meneeköhä ne iphonen ”tilajaottelussa” ohjelmien vai musan piikkiin? Yritän aina välillä vähän tarkkailla, ettei oo puhelin kohta ihan tukossa, niinku edellinen……

  Jep, veikkaan et aika simppeli asetuksen muutos nii säki näät, millon on uutta musaa kuunneltavana :D

  Pakko vielä muuten antaa sun listoille erityismaininta beyoncen määrästä, me like! Olin aluks ton 7/11 biisin kaa sillee hmm nääh hmmm, mut nyt oon selkeesti kuunnellu sitä tarpeeks monta kertaa, et eilen (sun listalta!) sitä popitin ja päätin siirtää omalle listalle ;D että kiitti siitäkin!

  Ja saa villiintyä, näiden kommenttien naputtelu on nii hyvää aivojennollausta koulujuttuihin verrattuna.. :’D (vois keksii uuden leikin ”arvaa mitä emojia olisin halunnut käyttää tässä tilanteessa”…. :D)

  1. JEE, hyvä, se on tarkoituskin!!!

   Hohoo kuule, mä sit eilen selailin kaikkia asetuksia ja mulla vei 5G tilaa pelkkä spotify :D se on ihan sikana !!!!! kuviakin on ihan hitosti mut ne oli alle puolet tosta määrästä…. Huhhu. Jatkossa mullakin on sit varmaan erikseen joku oma offline-lista tms tai sit pidän vaan starred-listan offlinessä kun se on mulle sekalista kummiskin. Et kai ohjelmien piikkiin sitten…?

   Mä oon innostunu Beyoncesta vasta viimesen vuoden aikana kunnolla!! Oon toki aina pitäny yoncééé koolina, mutta musaan oon syttyny ihan kunnolla vasta nyt, HUH! Siksi siis lisääntynyt määrä, mut toi 7/11 on musta kovis nyt kun oon kans kunnolla ehtiny kuunnella sitä, AH!

   NO ON kyllä:—-D JESSJESS hohoo (Kädet ilmaan -emoji)!!

 7. MINEN KESTÄ ekaks sulla on SBTRKTii linkkinä ja sitten löysin huutomerkkilistalta Burakaa!!!! HUH HUH oon kyl aina digannu sun musamakua ihan tosi kovaa ja oottanu näitä musakornereita kympillä, mut ei hitto tää et kuuntelet ihan näitä ja monia muitakin mun ykkösjuttuja! Kiitos et jaoit nää, mun on pitäny muutenkin laittaa jo monta kertaa krediittiä näistä sunnuntaipostauksista mut nyt on hyvä viimeinkin se tehdä!

  1. JEEEEEE!!!!!!!!!! ^___^ jippiii!!!! Ihan superia, ihana kuulla kiitosta samankaltaisen musamaun omaavilta – ja koska sullakin on varmasti vaikka mitä superbiisejä tiedossa mitä mulla ei, niin saa jakaa omia suosikkeja kanssa. JEEE! <3

 8. Mä fiilistelen sun listoja niin huolella! Plus näitä musakornereita!! Niin siistiä löytää aina uusia biisejä, koska tykkään kuunnella joka päivä jotain uutta ;-J Spotifyhin tuli muuten Coldplayn uus livealbumi (keikka näytettiin telkkaristakin lauantaina) jossa on pari ihan uutta biisiä. Tykästyin siihen Midnightiin tosi paljon :-)

  1. JEE Paju!<3 Säkin voisit postaa enemmän musaa blogiis, tiiän että sieltä löytyis helmiä myöskin!!!

   HEI hyvä vinkki, pitääpä heti googlaa toi midnight! En ollukaan tietoinen tästä, mut en oo vuosiin ollu enää niin kovin suuri Coldplay-fani mitä joskus, että ehkä ei oo vaan osunu silmiin, hö!

 9. Aapua spotify..!! Mä onneks about heti ton edellisen kommentin kirjottamisen jälkeen poistin itteltäni pari offline-listaa, mitä kohtaa ei ollu enää mitään fiiliksiä.. :D

  Mäki innostuin vast beyoncen uusimmasta levystä kunnolla! Olin ennenki ”salaa” fiilistelly muutamaa muutaki sen biisiä, miks salaa?!?!?! Mitä noloa on kuunnella mitään, mistä tykkää ja tyyppiä joka osaa oikeesti laulaa..?? Ehkä mul oli joku ”oon nii indie, ei voi kuunnella mainstream musaa lollll” -vaihe menossa.. Hohhoijaa! Onneks pääsin siitä yli :D