Joulukalenteri-vinkkaus

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , ,

Ihailen niitä bloggaajia jotka jaksavat väsätä (ja myös tunnollisesti toteuttaa :D) joulukalentereita, huh, kaikki rispektit kolleegoille! Joulukuu saapui niin yllättäen, etten ole moista ehtinyt harkitakaan eikä mun tyyliin oikein sovi mikään keskeneräinen idea tai mikään sellainen joka jäisi vaan puolitiehen toteutus (ei oo mitään hölmömpää kuin luvattu joulukalenteri joka ei sitten toteudukaan) – joten parempi jättää idea hautumaan ja miettiä toteutusta vaikka ens vuodelle, hoho. 

Mutta onneksi joulukalentereita löytyy muualtakin! Yksi herkullisimmasta on Hurraw:n joulukalenteri, se löytyy Hurraw-luomuhuulirasvojen Instagrammista. Joka päivä jouluun saakka julkaistaan uusi ylläri – tiedossa on ylläreitä itselle ja ystäville, kantsii siis alkaa seurata Hurraw:ta Instagrammissa, löytyy nimimerkillä @hurrawsuomi, täällä. :-) Tämä oli tämmöinen pikainen vinkkaus vain, illalla mulla on teille ylläri luvassa joulukuun kunniaksi! ♥

2 kommenttia

 1. Avatar Enn /// 01/12/2014 / 11:16:26

  Ihana ! Kuva kun vinkkasit :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 01/12/2014 / 11:31:05

   Jeee! :—))

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.