HULLUT HOUSUT vol 2

muoti
31 kommenttia

Hullut housut vol 2, olkaas hyvät: 

Siinä missä kesäiset printtihousut ovat aavistuksen hullut (ainakin mustiin pillifarkkuihin luottavalle) printin ja mallinsa puolesta, ovat nämä housut ensinnäkin ihan kreisimakeet mutta myös vähän hullut nekin. Mutta hulluudesta viis jos pöksyissä on glitterii, oh yes! * :・゚✧ 

Nämä on livenä aika hauskan läpikuultavat, housuissa on sisällä minishortsit joiden ansiosta ei tarvitse pelätä vilautteluja – kuvasta ei ehkä hoksaa miten ohkaista matskua nuo ovat. Glitterhousut ovat ihan mainio valinta pikkujouluihin ja joulupyhien illanviettoihin – kerrankin jotain muuta kuin hame! Täytyy kaivella vaatekaappia huolella ja miettiä minkä kaikkien yläosien kanssa nämä mätsäävät – ainakin tuon ja yhden toisen mustan narutopin, parin mesh-bodyn ja yhden läpikuultavan kauluspaidankin kanssa. Mutta miten glitterpöksyt yhdistetään arkiasussa? Siinä mulle haaste!

Ja hei – YES or NO? 


*translation: HOW COOL ARE THESE GLITTER PANTS?!?!?! 


Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nyt kyllä alkaa tällä tytöllä glitter pökien metsästys :) mistä oot ostanu?

 2. Kivat on pöksyt! Blogista tosin sen verran palautetta (en viitsinyt pistää uusimpaan postaukseen koksa siellä oli jo niin paljon kommentteja) että blogiasi nyt jo pitkän aikaa lukeneena on minun myönnettävä, että ida365blogista on tullut tylsä. Normaalit postaukset ovat yhä mukavaa luettavaa, mutta tuntuu että nykyään joka toinen postaus on pelkkää mainostekstiä joka on tehty yhteistyössä milloin minkäkin firman kanssa. Aina blogisi avatessani on tullut uusi yhteistyössä jonkun tahon kanssa tehty julkaisu ja tuntuu että nykyään et muuta teekkään kuin nauti näiden yhteistyötahojen sinulle lähettämistä ilmaistuotteista. Mainostus ja yhteistyö on ihan okei mutta jossain menee raja.

  1. Moikka Jenni, kiitos palautteesta.

   Harmi että tuntuu tuolta. Koetan valita yhteistyöt niin, että ne sopivat luontevasti blogin sisältöön ja tuovat lisäarvoa. En tiedä miksi on sellainen fiilis, että blogiyhteistöitä on paljon, kun esim. marraskuun 33 postauksesta 7 oli yhteistyöpostauksia. Minusta sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä, onko joku blogissa esitelty tuote ilmaiseksi saatu vai ei, koska kirjoitan niiiiiin pienestä murto-osasta tuotteista, joita saan testiin. Tänne päätyy ehkä yksi tuote viidestäkymmenstä jonka olen testannut / saanut blogin kautta. Se puoli ei tietystikään näy blogin lukijoille, mutta koetan luottaa teidän arvostelukykyyn tässä asiassa :-) En minä siitä saa mitään etua itsellleni, että esittelen jonkun ilmaiseksi saadun tuotteen. Teen sen siksi että se on hyvä ja haluan vinkata siitä muille.

 3. Hei! Mistäs nuo pöksyt ovat?=)
  Ne ovat oikein hienot mielestäni!

 4. Ei vitsit, taas glitterasu joka kolahtaa! Huikeet pöksyt! Mä yritin metsästää samankaltaisia Monkista (sellaiset hopeat) mutta ne loppuivat ihan hetkessä, varsinkin pienimmät koot, koska se hurumatsku oli tosiaan niin löperöä tavaraa, että S:kin tippui lantiolta :–D