double trouble

muoti
29 kommenttia

Kesän kreiseimmät pääntsit x 2! Linda tutustutti mut uuteen kiinnostavaan trendiin, jonka hän on nimennyt hulluiksi housuiksi. Korkeavyötäröiset, leveähköt printtihousut tuntuvat aavistuksen hulluilta, kun on tottunut käyttämään vain mustia pillifarkkuja tai nahkahousuja. 

Mulla ja Lindalla on yhteinen muotihistoria – kiinnostuttiin vaatteista ja trendeistä samoihin aikoihin ja tiedettiin yläasteella ja lukiossa Tampereen vaatekauppojen valikoimat ulkoa ja hoksattiin heti jos myymälöihin tuli jotain uutta. Äidit syytteli meitä turhasta kaupungilla maleksimisesta tuolloin, höh, en tajua, onhan tosi hyödyllistä opiskella vaatekauppojen valikoima ulkoa?! 

Meillä on ollut monta samankaltaista tyylivaihetta myöskin, näistä voisi muuten olla hauska tehdä joskus jotain postausta. Nykyisi trendit ja nopeasti vaihtuvat villitykset eivät enää kiinnosta kun oma tyyli on alkanut hahmottua ja löytyä erilaisten kokeilujen kautta. Uuden löytäminen ja kokeileminen kiinnostaa tietysti yhäkin, mutta sitä tekee vain valikoidummin ja hetken trendejä vältellen. 

Nyt Linda oli keksinyt hullut housut ja vaikka aluksi ajattelin, että ne eivät ehkä sopisi mulle ollenkaan, huomasin hiplailevani kirppareilla kuosillisia housuja. Ja sitten yksi päivä Fidalta löytyi mun hullut housut. Lasten kokoa, Joensuussa tehdyt pöksyt hintaan 2,25€. En tiedä mitä te tuumitte, mutta minusta nuo ovat kreisin hienot! Juuri tuollaiseen minimalistiseen yläosaan ja korollisiin kenkiin yhdistettynä. Jotenkin hulvattomat, mutta silti tyylikkäät. Lindan omat housut ovat vielä ajankohtaisemman oloiset, mutta nuo munkin on täysin kelvot. 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Aivan kreisi ihanat housut!! Ja vielä ku ne on nilkkapituiset ajjai <3 Ootte tosi symppiksiä tekstiilikaksosia näissä kuvissa :)

  1. Voi ihana, kiiitos!! Ja äläpä, sattui aika mahtava tuuri housujen koon kanssa kun olivat noin sopivat :-D hei onpa sulla tyylikkäät kuvat blogissa, jäin selaileen pitkäks aikaa ja lisäsin luettuihin ;-)

 2. erittäin iso tykkäys, teille ja housuille <3
  ps. yks ilta oli mälsää niin perustin pikku blogin itelleni !!!

  1. ALISA ! !! ! ! ! ! !! BRAVO !! !! ! ! ! ! ! ! ! <3<3<3<3<3<3<3<3 Jesjejsjjejejeesssss!!!! :-*

 3. ihanat! kunnon kreisit todellaki :D rakastan sun posea tossa vikassa yhteiskuvassa, mega siisti!

  1. JEEEE kreisipääntsit on muidenkin mieleen, siistiä! :–D Hihihi ihana :-*

 4. vitsit kreisipäntsit on just parhaat!!! tänään meen itekki hakee yhdet maailman mageimmat mc hammer pökät hihihi…

  1. älä muuta sano!!!! oon innoissani näistä, tuntuu pitkästä aikaa uudelta ja kivalta jutulta vaatekaapissa! :-D

 5. Ihanat kesähousut! Ja ihana on sun toppikin, mistähän se on?

  1. Kiitos!! :–) Toppi on viime vuoden kesällä ostettu Ginasta, mutta musta siellä oli samantyylisiä tänäkin kesänä!

 6. siis noihan on ihan super hienot!! miten mä jotenkin nään noi ihan ajankohtaisen muodikkaina jopa x-o mahtavat! <3

  1. KIIIITOS!!!! Siis varmaan noi tavallaan onkin, Lindan pökät on ihan jostain aallonharjalla seilaavasta liikkeestä ;-) KIITOS BEIB!!!<3

 7. noi on MAKEET!! testailin vähän samanhenkisiä Palmassa viime viikolla, miks mä en näyttänyt tolta ne päälläni? Nauroin vedet silmissä sovarissa kun näytin jotenkin ihan pöljältä, mutta toisaalta – ehkä se oli vaan väärä malli ja oikea odottaa siellä jossain. :-D

  1. Mitääääää EIKÄ :’–D mä oon varma että sä löydät hyvät jossain vaheessa, itseasiassa nyt kun miettii niin sulle sopis varmaan tosi hyvin just vaikka noi lindan pöksyt. Jatka siis ihmeessä sovitteluja!! Mä oisin niin luullu etten koskaan löydä itelleni sopivia, mut tää meni vaan jotenkin yllättävästi!